Dagboek: week 10
(Klik op de foto’s voor een grotere versie.)

De week begon goed met een leuke werkdag: er werd een high tea georganiseerd (1) omdat een collega met zwangerschapsverlof ging en ik testte op mijn sokken in een apart spreekkamertje het spel Your Shape voor Xbox Kinect (2). Hi-la-risch!

Van mijn collega’s kreeg ik dinsdag alvast een verjaardagskadootje: ze weten van mijn (tot nu toe nog niet heel succesvolle) nagelmissie af en lieten me vast een paar kleurtjes lak (3) uitzoeken.

Woensdag was ik JARIG! Ik had heerlijk een dagje vrij en bracht die door met allemaal lieve mensen. Ik at de lekkerste geitenkaassalade ever (4) en kreeg onder andere van mijn broertje deze hele vette Adidas-tas (5) die al een tijdje op mijn verlanglijstje stond.

De volgende dag voelde ik me nog steeds een beetje jarig, want mijn collega’s hadden mijn bureau versierd (6). Hoe lief! Als dank trakteerde ik grote, lekkere, heel calorierijke koeken. Het werd gewaardeerd.

Natuurlijk moest er deze week ook getraind worden (7). Met mijn teamies bereidde ik me voor op de belangrijke volleybalwedstrijd van zaterdag.

Vrijdag werkte ik heerlijk een dag thuis, kocht ik een staatslot (8) dat me uiteindelijk nog geen euro opleverde en zagen vriendje en ik Man on a Ledge in de bios (9). Wat een super gave film was dat, een heel goed begin van het weekend.

Zaterdag reisde ik met mijn team helemaal naar Bovenkarspel af voor de wedstrijd tegen Simokos D1. Aangezien zij laatste staan en wij (helaas) op een na laatste, MOESTEN we hier winnen. En dat deden we: met een 1-3 overwinning keerden we huiswaarts. Volleybal is zo leuk!

Ik sloot de week af met een perfecte zondag: met vriendinnetje Marlies zag ik de indrukwekkende musical Next To Normal (10 + 11). Mennn, wat hakte die erin. Met een grote stapel pannenkoeken (12) en een rustig avondje op de bank met mijn liefde laadde ik mezelf gelukkig weer op.

Share Button
 1. Marcella zegt:

  Blijft leuk, je weekoverzichten. En het was ook een erg leuke week zo te lezen! :-)

  Fijne nieuwe week!

 2. Saskia zegt:

  Altijd leuk, zulke overzichtjes.

 3. Lin zegt:

  Like, deze weekoverzichtjes!

 4. Mylène zegt:

  Een mooie week zo te zien. Wat fijn ook dat jouw verjaardag leuk en gezellig was, vooral als je je bedenkt dat je het eerst nog had over de 30 die wel erg dichtbij komt. ;)

 5. Danique zegt:

  Wat een leuk overzichtje zo! Zo te zien was het een fijne week.

 6. Sanne zegt:

  Leuk idee zo’n overzicht met fotootjes. Overzichtelijk! En hmm, die film is dus oke? Ik twijfelde…toch maar eens gaan kijken dan! :)