Kom maar door met kerst

Na het nodige geruzie met de lampjes en gevloek en getier hierover van mijn kant, was het vanavond dan eindelijk zover: onze kerstboom staat ook. Het is altijd even een klus, maar dan heb je ook wat: een sfeervolle huiskamer.

Natuurlijk mocht de kerststal niet ontbreken, een kerstboom zonder kerststal is wat mij betreft niet compleet. Vroeger was ik thuis altijd een beetje bang voor de nors kijkende zwarte koning in het gezelschap (sorry, sorry…), dus ben ik op safe gegaan toen ik de mijne ooit kocht: mijn eigen (kleine) stal biedt alleen onderdak aan Maria, Jozef, het kindje Jezus, de os, de ezel en een schaap.

Het ziet ernaar uit dat we dit jaar een rustige, relaxte kerst hebben. Eén avond gaan we eten bij mijn ouders, broertje en schoonzusje. Kerstavond en tweede kerstdag zijn we lekker met z’n tweetjes. Bovendien zijn we samen die hele week vrij, dus gaan we weinig anders doen dan uitslapen, leuke dingen doen en films en series kijken. Can’t wait!

Follow on Bloglovin

Share Button

LEES OOK:

9 reacties

  1. Mooie kerststal heb je! En de boom ook natuurlijk ^^ Ik wil echt nog een supermegagrote stal scoren, maar daar wacht ik tot januari mee, als alle kerstspullen 50% of meer off zijn ;-) Echt fijn hè, zo relaxed met Kerst! Alvast fijne dagen chica! :-) XXX

  2. Wat een mooie boom! Als ik wegga uit mijn studentenhuis en plek heb voor een fatsoenlijke boom (heb nu zo’n mini ding) dan wil ik ook een kerststal :)

  3. Wat ziet je kerstboom er gezellig uit zeg! En super leuk dat jullie samen een weekje vrij zijn