Efficiënt shoppen met kadobonnen

Ik heb een luxeprobleem: hoe geef ik een kadobon van 100 euro zo efficiënt mogelijk uit?

Het leek zo leuk, een bon krijgen als kadootje. Zeker voor zo’n groot bedrag én van de webshop Zalando. Daar kun je namelijk heel wat leuks voor kopen als je het slim aanpakt. Maar daar zit het ‘m juist in: hoe doe je dat?

Ik kan namelijk niet kiezen. De ene keer denk ik: ik maak het hele bedrag op aan nieuwe hardloopkleding, daar kun je nooit genoeg van hebben. De andere keer zie ik nieuwe enkellaarsjes (ik HOU van enkellaarsjes) en wil ik daar nog geld voor bijleggen ook. De dag erna wil ik liever voor een leuk lentejurkje gaan, dan weer kies ik voor luchtige shirtjes, een stoer jasje of een mooie broek. En wat dacht je van zo’n lekker zittende trui met capuchon of een toffe jumpsuit? Ik word er vreselijk hebberig van!

Misschien moet ik nog even wachten. Ik ben binnenkort natuurlijk jarig, dus wie weet wat ik dan allemaal krijg van lieve familie en vrienden. Het zou zonde zijn als ik iets krijg dat ik kort daarvoor zelf al gekocht heb. Of misschien krijg ik wel meer bonnen van iets waardoor ik het bedrag anders kan besteden.

Tot die tijd ga ik gewoon lekker verder met speuren. Helpen jullie me anders even met kiezen? Ik ontvang graag suggesties in de reacties! :)

P.S. 1: En dit is nog maar een klein gedeelte van mijn wish list hè…
P.S. 2: Nee, dit is geen advertorial.

Follow on Bloglovin

Share Button
 1. Lin

  Een mooie (zwarte) jumpsuit! Beste investering die ik vorig jaar gedaan heb. Chique, classy, altijd goed.

 2. Ilse

  Ik heb ook een trui van Naketano. Bevalt super goed en zit heeeerlijk :D

 3. Melanie

  Ik zou voor hardloopkleding gaan! Zalando heeft de mooiste items op het gebied van hardlopen :-)

 4. Marcella

  Mooie laarsjes passen bij veel outfits. Altijd goed!

 5. Nanda

  Oh dat kanten jurkje! Kun je niet en een normaal kledingstuk en een hardloopstuk kopen? Heb je van allebei wat :)

 6. Pien

  Oww Zalando. Ik ga altijd naar de site en dan hebben ze zoveel, dat ik snel weer weg ben. Ik vind het onoverzichtelijk en raak de weg kwijt! ;)

  Maar ik zou gaan voor de laarsjes gaan! Nu nog met broek, in de lente met (of zonder) een legging en leuk jurkje!

  Ik zou trouwens ook nog even wachten tot de 5 kilo eraf is! :)

 7. Monique

  Herkenbaar. Steeds opnieuw het winkelmandje vullen en dan toch nog maar niet bestellen omdat je niet 100% zeker bent. Ik denk dat je voor iets moet gaan waarvan je zeker weet dat je het veel zult dragen. Ik denk dat dat voor bijvoorbeeld de laarsjes of hardloopkleding zeker geldt. Succes met kiezen!

 8. Dina

  Een mooie nieuwe hardloopoutfit is natuurlijk niet mis!

 9. annouska

  Ik zou minimaal één kledingstuk kopen die al lang op je lijstje staat of wat je normaal toch niet je geld zo snel aan uitgeeft! ^^

 10. Myrthe

  Hmm lastig

 11. Indira

  Enkellaarsjes! <3 en korte broeken! :D

 12. inge

  ik shop niet bij zalando, dus geen idee hoe duur dakost ^^ MAAR ik zou allebei de laarsjes nemen en die zwarte eh, ding-geval. dan is het vast op. ^^

 13. Sas

  Leuke items! :)