WIN: Waardebon van kookwinkel Kookpunt.nl t.w.v. 50 euro!

Toen ik bij Johan introk, kregen wij van keukenprinsesvriendinnetje Pien een bon van Kookpunt kado. Kookpunt is een enorme kookwinkel in Rotterdam waar je uren in kunt ronddwalen. Of je nu net als ik een keukenprinses in wording bent of al heel veel ervaring hebt, er is altijd wel iets te vinden waar je culinaire hartje sneller van gaat kloppen. Altijd als ik daar kom, wil ik alles hebben.

Zo droom ik sinds ik in onze mooie keuken kook van een echte KitchenAid-mixer, het liefst zo’n rode net als Rudolph heeft in Rudolph’s Bakery. (Of een roze, maar ik vrees dat Johan daar niet heel blij van wordt, haha.) Maar ook een ander soort keukenmachine, planeetmenger of foodprocessor zou welkom zijn. Kan ik nog veel meer Brouwertje’s Bakery-blogs maken!

kookpunt

Webshop
Het goede nieuws is dat Kookpunt ook een webshop heeft! Culi’s uit het hele land kunnen dus hun hart ophalen aan al die mooie, goede spulletjes. Wat dacht je van een Big Green Egg om nog even optimaal te genieten van het buitenleven, nu de zon nog schijnt. Als wij hopelijk over niet al te lange tijd een nieuw huis met grote keuken gaan kopen, wil ik ook qua pannen alles nieuw. Ik heb mijn oog al laten vallen op een mooie set van Fissler.

Winnen!
Nog beter nieuws is dat ik namens Kookpunt een waardebon van 50 euro mag weggeven! Wil jij ook wel iets uitzoeken in die uitgebreide webshop? Bijvoorbeeld een mooie pan van De Buyer of iets uit het assortiment van Magimix? Of bakbenodigdheden voor de perfecte cupcakes? Doe dan snel mee!

– Like Brouwertje.com op Facebook of volg me via Bloglovin’.
– Laat hieronder even een reactie achter dat je meedoet en vergeet daarbij niet een geldig mailadres op te geven, zodat ik contact met je kan opnemen als je gewonnen hebt.

Deze actie is inmiddels gesloten. De winnaar trok ik eerlijk via de website random.org.

En de gelukkige winnaar is… *tromgeroffel* Marloes met reactie nummer 25! Zij heeft inmiddels per mail bericht gekregen.

winnaarKookpunt

Follow on Bloglovin

Share Button

LEES OOK:

64 reacties

 1. 24Kitchen staat hier praktisch 24/7 aan, en ook ben een beetje verliefd op de rode KitchenAid van Rudolph! Ben benieuwd wanneer ik dit pareltje in Bloglovin’ voorbij zie komen op jouw blog ;-) Lekker blijven koken, vind ik leuke updates.

 2. Wat een leuke actie zeg! Ik ben een jaartje geleden op mezelf gaan wonen en heb een hoop keuken spulletjes tweedehands gekregen. Al zou ik ze natuurlijk liever allemaal splinternieuw hebben :) Ik zou die bon dus wel graag willen winnen :) Ik volg je al een tijd via Bloglovin :)

 3. Tja mijn wens is nog steeds dezelfde, mijn lief verrassen met een sauspannetje. Of een mengvorm voor de Kitchen Aid…..

 4. Zou heel gaaf als ik zou winnen, kan ik mooi iets uitzoeken voor in ons nieuwe huisje :D
  Ik like je al via facebook. En bij bloglovin ben ik mijn wachtwoord en account geloof ik vergeten maar zal er even naar kijken.. :)

 5. wat een leuke actie, ik doe graag mee
  ik volgde je al op facebook & ik volg je nu ook op bloglovin ;)
  groetjes xxx

 6. He brouwertje ook ik vindt een kitchenaid super en natuurlijk ook de rode en dat big green egg zie ik wel staan op mn nieuwe appartement(als het zover komt). Heel fijn weekend. Dickij

 7. Wat een leuke winactie, ik doe ik graag mee! De Kitchenaid staat er al, nu nog een foodprocessor of een sapcentrifuge, of een wafelijzer. Oh oh oh, dit soort sites zijn echt niet goed voor mij…

 8. Een rode Kitchen Aid is inderdaad wel iets wat met dikgedrukte letters bovenaan mijn ‘uitzet-lijstje’ staat.. Love it!

 9. Weer zo’n fantastische winactie waar ik wel aan mee wil doen. Zo’n kitchenaid wil ik ook wel maar damn wat zijn die dingen vreselijk duur!

 10. Ja, ik doe mee! Ik verhuis over twee weken naar een mooi groot appartement en bereid me nu al voor op veel heerlijke keukenuurtjes!

 11. Ja, ik doe mee! Als ik win en het mijn vriend vertel wordt hij helemaal gek haha! (Die houdt ook heeeeeeeeel erg van koken en keukenspulletjes *lucky me*)

 12. Gave actie, wij gaan volgende maand samenwonen, zou geweldig zijn om de uitzet nog met de laatste dingetjes te kunnen aanvullen!!!

 13. Wat leuk!!! Jaren getuurd door de winkelruit, maar geen budget om echt naar binnen te stappen. Ik doe graag mee!

 14. Ohw spuit elf hier!! Maar bij deze doe ik dan écht mee hihi!
  *duimen duimen duimen*

 15. Oeh ik ben gek op koken. Ik kende de site nog niet dus heb hem meteen opgeslagen in mijn favorieten.

  Natuurlijk doe ik ook mee met de actie. ^^

 16. Leuke actie weer! Ik doe mee! Hopen dat ik iets leuks mag gaan uitzoeken voor in mijn nieuwe keuken :)

 17. Ik doe mee! Wat zou dat een mooi cadeau’tje zijn voor in het nieuwe appartement van mij en m’n huisgenootje.. Zeker omdat we beide hotello’s zijn en van lekker koken houden!

 18. Ik hou van die winkel! En het is ook nog eens bij mij om de hoek, ideaal :-) Ik doe mee!

 19. “Ik wil zo graag pindakaas maken…” zegt mijn vriend zojuist. Dus ik wil zo graag die bon, dan ga ik een keukenmachine kopen!

 20. Ik doe heel graag mee! Ik kook graag maar bak nog veel liever, ook brood dus die Kitchenaid heb ik toen er een hele goede aanbieding was gekocht en hij is absoluut zijn geld waard! Maar de wishlist met leuke keukenspullen is nog zo lang…..