Tijden veranderen, maar vriendschap blijft!

Cheap panmycin drops How much lady era Mijn vriendinnetje Naomi Generic seroquel news en ik delen een verleden. In de brugklas ontmoetten wij elkaar al bij het schoolvoetbalteam voor meisjes waarmee we vele toernooien afgingen (Naomi was de beste, zij zat op voetbal en iedereen keek tegen haar op… ik was vervuld van geluk toen ze mij een compliment gaf over mijn traptechniek).

Na de zomervakantie liep ik het klaslokaal in waar ik mijn klasgenootjes van 2 Gymnasium zou ontmoeten en daar zat zij ook! Zij was het lichtpuntje in de klas, omdat mijn eerste indruk van de groep vreselijk was (ik kwam huilend thuis: ‘Ik wil niet naar het Gymnasium, het zijn écht allemaal nerds!’). Later bleek dat dit 2e en ook het 3e schooljaar dat ik met deze klas doorbracht, zo ongeveer de twee allerleukste jaren waren. We hadden écht een topgroep en het waren zeker niet allemaal nerds… ;-) En Naomi was inmiddels mijn boezemvriendin geworden.

Na de middelbare school zijn Naomi en ik altijd contact blijven houden. We zien elkaar niet heel vaak, maar A?ls we elkaar zien, is het direct weer als vanouds. Zo ook tijdens mijn vakantie: we wonen nu beiden samen en het moest maar eens tijd worden dat we burgerlijker dan burgerlijk gingen doen. Een stelletjes-barbecue! Theo en ik gingen op bezoek bij haar en d’r lover Tim in Houten. De twee mannen kenden elkaar nog niet, maar bleken erg goed met elkaar overweg te kunnen. Het was een onwijs gezellige avond met lekker eten en onwijs veel geouwehoer.

Zo zie je maar hoe tijden veranderen: vroeger hadden we schoolfeestjes, logeerpartijtjes, filmavondjes en stapavonturen. En nu gaan we heerlijk kneuterig als bevriende stelletjes bij elkaar op bezoek. Alhoewel we toch wel weer plannen hebben gesmeed voor een ouderwetse filmavond/-nacht met matrassen in de woonkamer en heel veel lekkers! Sommige oude tijden moet je herleven… :-)

LEES OOK: