Back from Suri

Woorden kunnen niet beschrijven hoe mijn 10-daagse reis naar Suriname was. Was het hoofddoel natuurlijk de (prachtige!) bruiloft van mijn beste vriendinnetje Naomi, bleek er omheen toch ook heel veel bijzonders te gebeuren. Niet alleen hebben we het prachtige land en de geweldig vriendelijke bewoners ervan verkend, maar ook onderling razendsnel vriendschappen gesloten met mensen die we een paar dagen eerder nog niet kenden.

Wat hebben we gelachen, gehuild, gegeten, gedronken, gezongen, gefeest en nog veel meer…

Ik ben weer terug uit Suriname, foto’s en anekdotes volgen ongetwijfeld nog.

Has detrol la gone generic

Share Button

LEES OOK:

43 reacties

 1. Ohh je bent alweer thuis, volgens mij zijn de dagen voorbij gevlogen.
  Fijn dat het zo geweldig was, ik ben benieuwd naar de foto’s.

 2. He Mariek, good to have you back.. Of nee, wat jammer dat je al terug bent, ik had je nog wel een langere trip door suri-land gegund. Ik heb er zulke prachtige verhalen over gehoord!
  Lilaliefs,
  Saar.

 3. ik al ‘jeuj’ toen ik in m’n rss zag dat je een nieuw stukske had, is dit alles! ; )

  meis, ik wacht geduldig af. fijn dat het zo super was en, 3 x is scheepsrecht, welkom thuis =)

 4. ben blij dat je weer terug bent! ik ben benieuwd naar de foto’s, maar vooral: eerst ff bijkomen van de reis meid! ;-)

  ohja: mijn weblog is ivm onderhoud 2 weken offline. Niks van aan trekken, lekker wachten totdat ik weer online ben! Uiteraard blijf ik jou wel volgen!

  xxx

 5. Echt een reis om nooit meer te vergeten zo te lezen. Wat is het een prachtig stel samen zeg……het geluk straalt van de foto.
  Groetjes, Jeanine

 6. Ik had je al even ‘gespot’ op Facebook idd, you’re back! Aangezien ik mijn jeugd op de Antillen heb doorgebracht begrijp ik je liefde voor Suriname (wat cultureel gezien toch aardig wat overeenkomsten met de antillen heeft…) maar al te goed!

  Ik zeg: foto’s!!

 7. Ze zien er pachtig uit! Altijd weer geweldig om te zien hoe het stel eruit ziet. Dit keer de man ook echt onder handen genomen zie ik. Bij mijn mannetje was dat ook zo. Geen standaard blauw/zwart pak maar hij mocht ook echt in de picture staan!

 8. Woooow….
  Ik houuu van trouwfoto´s!
  Maar ik ben echt impressed door zijn prachtige witte pak!

  Voortaan maar verplichten! alle mannen in het wit!

  Ik ben benieuwd naar de verhalen!
  Die komen toch wel?
  x

 9. Wauw, het klinkt echt alsof je superduper genoten hebt, heerlijk! Het bruidspaar ziet er in ieder geval prachtig uit. Ben benieuwd naar de andere foto’s/ verhalen!

 10. Ja, jij vertelde mij dat je altijd een berichtje achter moet laten, nadat je op een blog bent geweest, dus bij deze.

  Alles goed verder met jou?
  Hier alles lekker, goede vlucht, nu even bijkomen van het slaaptekort.

  groetjes Kim