Go, go, go Joseph!

Ik ben inmiddels al bijna een week terug uit Las Vegas. Helaas, aan alle dingen komt een einde en dus ook aan deze geweldige week. Ik heb het dagboek nog niet af kunnen maken, maar dat ga ik zeker nog doen; wil later terug kunnen lezen wat voor gaafs we allemaal hebben gedaan.

Afgelopen week moest ik direct weer aan het werk, wat niet meeviel met een fikse jetlag die tot op de dag van vandaag op slaapgebied nog niet is ingehaald. Ik redde het echter wel, omdat mij donderdagochtend iets heel leuks te wachten stond: ik joseph-droomjas-klein.jpgmocht de castpresentatie van de nieuwe musical Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat bijwonen. Ik heb het programma Op zoek naar Joseph gevolgd en ben helemaal fan!

Probleempje was dat ik eigenlijk heel erg voor John was. Voor mij heeft hij alles: een leuke kop, een rauw randje, een prachtige stem en lieve twinkeloogjes. Ik heb John in Tarzan mogen zien en daar was ie fantastisch goed (Ron Link: eat you heart out!). Vanaf het begin smste ik me daarom suf voor John. Met succes, want hij was finalist!

Zoals iedereen inmiddels wel weet, heeft dat in de finale echter niet mogen baten, want Freek ging met de overwinning aan de haal. Die had op mij al indruk gemaakt in Cheap dipyridamole medication Les Miserables, dus op zich kon ik ermee leven. En tijdens de castpresentatie deed hij toen iets wat mij vooraf onmogelijk leek: hij liet mij John even vergeten! Toen iedereen door producent Erwin van Lambaart was voorgesteld, zong Freek namelijk nog een keer het liedje Sluit alle deuren uit de nieuwe musical en ik wist: Freek is een waanzinnig talent en de terechte winnaar. Briljant! Ik zat ontzettend dichtbij en heb prachtige foto’s van ‘m kunnen maken.

Het artikel staat inmiddels op Ze.nl (KLIK HIER!) en ik ben er best weer een beetje trots op. Ik kan niet wachten tot de voorstelling in de theaters te zien is… stiekem ben ik nog druk bezig een plekje voor de premiere te bemachtigen, al schijnt dat een pittige taak te zijn. Maakt niet uit, ik ga ervoor… ik wil Freek zo snel mogelijk weer zien!
Cytotec next day delivery

Cheap kytril 1

LEES OOK:

47 reacties

 1. Ik heb het gelezen, vond het een leuk artikel. Ik moet eerlijk zeggen dat ik de hele heisa om Joseph niet gevolgd heb, ik zag hem voor eht eerst bij Life en Cooking, ahha

  Maar hij zal de beste wel zijn, toch ?

  Fijn weekend, Elise

 2. Ow Marieke wat moeten wij nu op de zondagavond….wij vallen in een zwart gat….geen Op zoek naar Joseph meer ….snik..hahahahahaha. Ook ik heb je artikel natuurlijk gelezen en vond het super leuk om de foto’s erbij te zien. Freek heeft, net als John, een dijk van een stem maar zijn beide totaal anders. Freek is een terechte winnaar en op 10 december zit deze moeder met haar dochter in de Stadschouwburg van Utrecht op Freek te schitteren. Ik heb het al vaker gezegd maar je hebt een super leuke baan zeg en ik ben stiekum een heel klein beetje jaloers want wie wil dit nou niet allemaal meemaken. Geniet lekker van je weekend, groetjes Jeanine

 3. Yeah, ik was dus wel echt voor Freek :D Heb hem ook twee keer in Les Mis gezien en allejezus wat een geluid komt daar uit! Maar wat lijkt het me super gaaf om zo’n perspresentatie bij te mogen wonen zeg! Nouja, ik kan alleen maar heel hard duimen dat op 7 maart Freek zelf speelt, duim je mee? ;)
  xx

 4. Ik heb alleen de laatste paar afleveringen gezien en was meteen voor Freek. Wow wat een stem! Vocaal gezien echt de beste dus een terechte winnaar :)

 5. Ik las vanmorgen in de krant dat John understaty wordt voor Freek in Joseph. Dus misschien zie je hem als nog spelen.

  Van mij had John ook mogen winnen, vind hem veel zachter en gevoeliger zingen dan Freek.

 6. Ik heb het programma ook niet gevolgd, maar mijn moeder zat iedere week aan de buis gekluisterd en droomde ook weg bij John geloof ik. Ik heb een paar maanden geleden een stukje gezien van de Engelse variant, bij de musical-awards, mijn interesse werd wel gewekt. Een gevarieerd en mooi verhaal lijkt me. Zou super zijn als je naar de premiere kunt natuurlijk, mocht je iemand nodig hebben om je tas te dragen ;) Kuch..zo laag gaan we weer net niet, haha. Ben jij al naar Sunset geweest? Of spreekt je dat niet zo aan? Ik ga over een tijdje nog een keer, en mag ook naar Cabaret, yahoodle.
  Fijn weekend!

 7. Hahahaha die KOP van Freek :D Verschrikkelijk!
  De Twilight boeken zijn overigens ook al in het Nederlands volgens mij, deel 1 en 2 sowieso, en deel 3 komt binnenkort uit.

 8. Ik heb, misschien wel 15 jaar geleden, ooit een amateurgezelschap deze musical op zien voeren en was toen helemaal flabbergasted. Zo verschrikkelijk mooi!!! Heb de (Engelstalige) CD dan ook al jaren in huis.

 9. het enige dat ik ervan heb meegekregen is wie er zijn afgevallen, want die kwamen steeds bij paul de leeuw zijn show terecht. meer heb ik er niet mee dus kan je vreugde helaas niet delen! :-(

 10. Ik vind juist de fonkelogen van Freek ontzettend gaaf! :-)
  Maar wat stoer joh, zo kom je nog eens ergens!
  GA zo even op mijn gemak de verslagen van Las Vegas lezen.

  En als antwoord op je reactie op mijn blog:
  toevalllig zijn de druppelfoto’s gemaakt met een onwijs simpel cameraatje van 150 euro… Canon Powershot e1. (als je zin hebt om de googlen ;-))
  Maar ben wel wat gewend qua fotografie. Mijn primaire camera is een canon spiegelreflex.

  Fijn weekend toegewenst verder.

 11. Ik heb het programma niet gevolgd maar wel veel op verschillende logjes erover gelezen en ik weet zeker dat er een heleboel stikjaloers (ja alweer) op je zijn. hihi.

 12. Wat geweldig dat je naar Las Vegas bent geweest zeg! Zal inderdaad weer even wennen zijn nu je weer terug bent. En dan ook weer meteen aan het werk, balen!

 13. Jammer dat je Las Vegas avontuur erop zit, ik hoop dat je genoeg foto’s hebt gemaakt om al die leuke herinneringen te herinneringen! Ben je nog extreem bruin geworden? Ik heb trouwens dat hele opzoeknaarjoseph niet gevolgd, dus ik kan er ook niet veel over kwijt!

 14. Oooooooooooooooh ik ben jaloeeeers!
  Ik moet zeggen dat ik eigenlijk alleen de finale heb gekeken, maar Freek is geweldig!! <3

 15. Las Vegas lijkt me echt een belevenis… heerlijk! Nu ga ik je artikel op Ze lezen, vind het zo leuk dat je daarvoor schrijft! Liefs van Martine x

  P.S.
  Misschien leuk voor Ze: een rubriek met binnenkijkjes van Ze-lezeressen? Waarin zij gezellige hoekjes in hun huis showen etc.?

 16. Wat heb je toch een onwijs leuke baan! Ik heb t programma niet gevolgd, maar vondt dat alle 3 de finalisten wel iets hadden. Mja, dat is ook niet voor niets. Want ze moeten natuurlijk wel `spetteren` op het podium!

 17. ik heb het niet gevolgd en weet er dan ook niks van af maar om me heen was het een boel FREEK FREEK FREEK FREEK dus lijkt me wel een aanstormend talent?

 18. hey! wat grappig dat je Renee ook geiintervieuwd hebt! Zij was altijd mijn achterbuurmeisje, en 9 jaar lang een heel goed vriendinnetje. Wij gaan dan ook zeker met de hele fam de musical bekijken :)

 19. Ik ben daar dus écht niet weg van he, die hele musical! En als ik om me heen kijk, lijkt het alsof ik de enige ben haha.

 20. Hee Marieke! Goed dat je weer terug bent :) Ik heb niks van Op zoek naar Joseph gezien, behalve de allerlaatste aflevering, en toen baalde ik als een stekker dat ik het niet eerder ben gaan kijken. Wil er absoluut ook naar toe!

 21. Wauw, ik is jaloers..
  John is geweldig hoor, maar Freek was toch echt mijn favorietje.. Ik wil mijn telefoonrekening deze maand echt niet zien!! Ik zat bij de finale in de studio, en ik was bijna nog zenuwachtiger als de finalisten zelf geloof ik..

  Lees ik daar premiere, kan ik mee in je tas!!
  Heb al voor 2x kaartjes in huis voor de musical!!
  En daar gaat het niet bij blijven denk ik..

  Maar eerst nog woensdag naar Freek’s laatste keer Les Mis.. Hoezo verslaafd?!

 22. Ik heb alleen de finale gezien en vond ze alle3 enorm goed, Wel ontzettend gaaf om na het dan ook weer van dichtbij te bekijken bij een presentatie, weer zo’n leuk voordeeltje van je superjob. WIe weet krijg je nog kaartjes ook, maar dan wel met de mededeling dat je er een stuk over moet schrijven op ze.nl!

 23. Volgens mijn schoonmoeder een schande dat ik het niet heb gevolgd en nu zeg jij ook al dat het programma leuk om te zien was. Lang leve uitzending gemist! :)

  Liefs

 24. Volgens mij ben ik de laatste in Nederland die er nu, door dit artikel uberhaupt achter ben gekomen wat Op zoek naar Joseph eigenlijk was. :$

  Wel ontzettend gaaf dat als je hier zo gek op bent dat je er dan bij kan zijn!

 25. ah dáár had je het dus steeds over op twitter hahaha! ik heb er niks, maar dan ook helemaal niks van meegekregen. sorry ; )

 26. Ik heb dat niet echt gevolgd, op zoek naar Joseph.. maar succesm et een plekje proberen te bemachtigen voor de premiere! :D

 27. Ik was vanaf het begin al fan van Freek en ben echt blij dat hij gewonnen heeft. Hij maakte vooral veel indruk op me tijdens de finale met dat nummer uit Jezus Christ Superstar.

 28. Nou, ik kan er niet over mee praten want ik heb geen enkele aflevering gezien. Maar ehhh, tuurlijk krijg jij kaartjes voor de premiere, en dan lees ik hier wel hoe het was.
  groetjes Ghita

 29. Leuk zeg dat je naar Vegas ben geweest! Nog wat muntjes gegooit? Welkom terug….in het regenachtige herfstachtige, maar gekleurde Nederland! Mooi he alle kleurtjes nu buiten. Ben ik de enige, die wat heeft met de herfst?

  xxx Bar.

 30. Ik ga er 28 December heen en heb al uber veel zin! Ik heb het programma niet echt gevolgd maar was wel voor Freek. Al was John ook erg goed; beide terrect finalisten.