Nieuwe baan bij Vrouwonline.nl

Ik heb groot nieuws! En na een week mag ik het dan ook echt bekendmaken: per 1 november stop ik als hoofdredactrice van Ze.nl en ga ik aan de slag als Internet Coördinator bij Vrouwonline.nl.

Via Twitter (daar hebben we ‘m weer!) ken ik Kristel, die voor mij de vacatures bij Sanoma (waar zij werkt) in de gaten hield. Deze kwam voorbij en belandde dus linea recta in mijn mailbox met daarbij de opmerking: ‘Misschien is dit wel iets voor jou!’

Ik dook achter mijn laptop, schreef een motivatiebrief en mailde ‘m, toch wel een beetje met knikkende knieën, naar de verantwoordelijke persoon. Al snel kreeg ik te horen dat ik op gesprek mocht komen en vorige week donderdagochtend was het dan zover. Ik had er een goed gevoel over en dezelfde dag nog kreeg ik te horen dat ze me graag wilden hebben! Een ongelofelijk mooie kans…

Ze.nl laat ik met pijn in mijn hart achter. Mede dankzij de fijne collega’s bij het ‘moederbedrijf’ Four People heb ik ruim 2,5 jaar een onwijs leuke tijd gehad bij Ze.nl en is het echt mijn kindje geworden. Ik heb de site zien groeien van een nieuwkomer tot een serieuze speler in de markt van vrouwensites, er super veel geleerd en ontdekt waar mijn hart ligt: bij het internet en het schrijven, en die combinatie het liefst voor vrouwen. Dat ik mijn carrière in deze branche nu mag voortzetten bij een gerenommeerd bedrijf als Sanoma, waar Vrouwonline.nl onderdeel van is, is voor mij een prachtige nieuwe stap en eigenlijk wel een wens die uitkomt.

Sinds ik de minor Journalistiek volgde in mijn vierde jaar van de HBO-opleiding Personeel & Arbeid is Sanoma voor mij het grote walhalla op bladen- en internetgebied en was het mijn droom om daar ooit te werken. Ik hoop daar dus ook een mooie carrière op te kunnen bouwen; aan mijn motivatie zal het in ieder geval niet liggen!

Een nieuwe uitdaging gaat van start!

LEES OOK:

69 reacties

 1. Echt een geweldige kans voor je lieverd. En je verdient het! Ga je heel erg missen bij Ze.nl, maar we blijven natuurlijk vriendinnetjes… :-)

 2. Ik heb t al via twitter gedaan maar nogmaals; GEFELICITEERD! :D
  Echt super tof ook dat je nu echt bij Sanoma gaat, denk dat je daar ook wel op je plek zit. Al moet ik zeggen dat jij en Ze.nl wel onlosmakelijk met elkaar verbonden waren, dus dat is misschien een beetje raar ;)

 3. Hoera! En dan maak je ook het nu al beruchte Kerstfeest mee in december… ;)

 4. Gefeliciteerd!! Ik vond Sanoma erg leuk om voor te werken, dus dat komt wel goed!

  Heel veel plezier daar.

 5. Hoi Marieke,

  Leuk en van harte gefeliciteerd, alvast heel veel succes met je nieuwe baan!

  Groetjes,
  Valerie

 6. Succes bij je nieuwe baan en gefeliciteerd! Wel jammer dat je weg gaat bij Ze.nl, maar leuk dat je wel online blijft als het ware.

 7. Gefeliciteerd met het voortzetten van mijn baan vanaf 1nov! :)
  Ik heb er met heel veel plezier en liefde gewerkt en vind het ook wel heel gek nog om afscheid te moeten nemen, maar ben ondertussen ook al heel benieuwd hoe jij het er vanaf gaat brengen! ;)
  Alvast heel veel succes met mijn baan ;) en misschien komen we elkaar (binnenkort of later) nog eens tegen!

  Groetjes,
  Lieke (nu nog) Vrouwonline.nl ;)

 8. Jeej, wat supercool voor je schat! Weet nog dat je het voorzichtig in de bios zei, dat je zocht naar iets anders. Ik dacht nog, wat een gek, jouw baan lijkt me zo cool! Maar heel gaaf dat je nu een nieuw pad gaat bewandelen! Enne, mochten ze bij Ze.nl iemand voor 3 dagen zoeken, dan hou ik me van harte aanbevolen :-)

  Joepie!

  Liefs,

  Lins xoxo

 9. Hey Marieke,

  Al even op Hyves een berichtje achtergelaten en toch ook nog maar eventjes hier, want ik vind het supergaaf voor je.

  !! GEFELICITEERD MET JE NIEUWE BAAN !!

  X LieveMiekjuh

 10. He aanstaande collega,
  Het is je van harte gegund! Ik zeg maar zo: ik zie je bij het kerstfeest (het is de bedoeling dat ik tijdens mijn verlof even het kerstfeest kom bezoeken)..

  Liefs,
  Kirsten

 11. Vanmiddag las ik het al op Twitter ja. Heel gaaf!
  Gefeliciteerd!!
  Had ‘m niet echt aan zien komen, maar dit is echt een superkans. :)

 12. Wauw Marieke! Gefeliciteerd meid! Wat fijn dat je droom uitgekomen is, maar uiteindelijk heb jij er helemaal zelf voor gewerkt. Ik wens je heel veel succes en plezier bij Sanoma!

 13. Wow, wat geweldig, gefeliciteerd! Wordt vast superleuk!
  Ik ben zelf al maanden aan het solliciteren als redacteur, maar tot nu toe zonder geluk….Jaloers!

 14. Gefeliciteerd met je nieuwe uitdaging… Nu wel deze site nog even aanpassen, want je bent inmiddels niet meer de hoofdredactrice van “ze.nl”… ;-)