Op naar Gambia!

It!s a dirty job, but someone!s gotta do it!

Ik krijg al zo vaak naar mijn hoofd: ‘Wat heb jij toch een coole baan!! En dat kan ik dan alleen maar beamen. Werken op een (internet)redactie is zo fijn! Je moet de hele dag internetten. En je moet schrijven. En je krijgt zo veel pakketjes opgestuurd dat de bureaus er bijna onder bezwijken. En je zit met allemaal vrouwen bij elkaar. En je moet dingen testen. En je moet naar (pers)bijeenkomsten! Tsja, iemand moet het doen.

Degenen die mij benijden om mijn baan mag ik nu NOG meer de ogen uitsteken:

IK GA NAAR GAMBIA!

Line spy, Mobile tracking.
Vorige week werden we gebeld door een PR-bureau. Een van hun klanten start binnenkort een bijzondere samenwerking: zij gaan schoon water-projecten in dit Afrikaanse land ondersteunen. Daarom nodigen zij journalisten uit (van een krant, een blad en een online platform) om met eigen ogen te zien wat voor goed werk door die projecten wordt verricht en hoe hard het nodig is. Om er daarna natuurlijk in de media aandacht aan te besteden, zodat mensen hier in Nederland zien dat schoon (drink)water bepaald niet vanzelfsprekend is. Maar wel een eerste levensbehoefte!

Vrouwonline is door de klant gekozen in de categorie ‘online platform!, wat betekent dat een van ons aanstaande donderdag afreist naar Gambia. En tatadadaaaaaa! that!ll be me!

Collega Astrid kan komend weekend niet weg, manager Jasperina is een new born mama en wil het kindje nog niet zo lang missen, waardoor ik me maar ‘opofferde’ voor deze klus.

Ik ben nog nooit in Afrika geweest, dus ben heel benieuwd wat ik er aan zal treffen. Reizigers die mij voor gingen waarschuwen al voor een enorme cultuurshock, maar dat lijkt me juist fantastisch. Ik zie dit als dé perfecte manier om uit te vinden of Afrika mij ligt.

Na afloop van de reis zal op Vrouwonline uiteraard een verslag met veel foto!s te lezen zijn. Wil je me onderweg volgen? Hou dan mijn Twitter-account in de gaten: ik zal zo veel mogelijk vertellen wat ik doe en zie (mits er Wi-Fi is in de lodge waar we logeren).

Maandagmiddag 21 maart ben ik, ongetwijfeld met een enorme rugtas vol indrukken, weer terug op Nederlandse bodem. Ik heb er zin in!!!

Venlafaxine hcl er generic effexor xr Ook verschenen op Vrouwonline.nl Cost trazodone

LEES OOK:

21 reacties

 1. Wow wat vervelend ;)

  Afrika is gaaf, wifi niet vanzelfsprekend. We merken vanzelf wel of je internettoegang hebt, en anders kun je altijd nog een dagboekje bijhouden :)

 2. Wat spannend, maar ook heel erg gaaf! Ik ben benieuwd naar al je verhalen en foto’s! Het is wel een bliksembezoek, maar eentje dat je denk ik wél altijd bij zal blijven!

 3. o wow wat gaaf joh!!! moet je nu eerst ook allemaal prikjes en pilletjes? ; ) #evenrelativeren hahaha

 4. wow marieke wat super! geniet ervan :)

  volgens mij liep ik vandaag nog bijna tegen jou aan bij de lunch, maar kon zo snel niet zien of jij het nu was ;)

 5. Jeetje wat heb jij toch een zware baan zeg ;-) Heel veel plezier meis, geniet ervan en ben heel benieuwd naar je verslag! xx

 6. Heel gaaf dat je naar Gambia gaat! Geniet ervan en hopelijk kun je er een mooi stuk over schrijven. Maar wees kritisch bij wat je ziet: zowel ontwikkelingshulp als Afrika is niet wat het lijkt. De levensstandaard daar is anders, wat in onze ogen armoede lijkt kan daar ‘modaal’ zijn. En hulpprojecten leveren de Afrikanen niet altijd op wat het zou moeten. Ik ga over 2 weken voor de derde keer naar Kenia en heb er in totaal al ruim een half jaar gewoond, maar word toch elke keer weer geconfronteerd met m’n vooroordelen die niet blijken te kloppen. Maar boven alles is het een fantastisch mooi continent!

 7. Wauw, je bent er al even aanwezig en ik hoop dat het je goed bevalt.

  Ik ben erg benieuwd naar je ervaringen en verhalen van dit avontuur.