Zomermeisje

Terwijl ik eindelijk weer eens een blogje voor mijn eigen site tik, hoor ik de regen op het dakraampje van mijn nieuwe kamer tikken. Zoals het al dagen, weken tikt. De druppels geven allang geen gezellig, rustgevend, knus gevoel meer. Dit is serious business Cheap zestril 40 . Het is winter. Een hele vervelende rotwinter.

Ik mag dan in de winter geboren zijn, een wintermeisje ben ik bepaald niet. De winter is mijn minst favoriete seizoen. Ik hou gewoon niet van de kou, de wind, het donker en de nattigheid. Als het droog zou zijn en flink zou sneeuwen en vriezen, zou dat het al iets draaglijker maken, maar dan nog: thuiskomen in een koud huis, ’s avonds in slaap vallen in een koud bed, je van top tot teen moeten inpakken als je even snel naar buiten gaat, met nat en verwaaid haar op je werk aan komen, te koude vingers om te kunnen Twitteren! Wat is daar in godsnaam leuk aan?

Nee, doe mij maar de lente en nog liever de zomer. Lekker in je T-shirtje naar buiten, zonder jas. Zonnebril op het hoofd, terrasjes pakken, lange dagen en avonden, sproetjes die door de zon weer op mijn gezicht verschijnen, dagjes ontspannen aan het strand!

Ik heb heimwee. Ont-zet-ten-de heimwee naar Florida, waar ik afgelopen oktober/november drie weken vertoefde met mijn vriendje. Drie weken lang crossten we met een autootje door deze prachtige Sunshine State, waar we bakten op het strand en belachelijk bruin werden, beachballden in de branding, uitgebreid dineerden, dagenlang rondstruinden in de leukste pretparken, ellenlange shopsessies hielden, genoten van de natuur en even niemand anders om ons heen hadden dan elkaar. Geen verplichtingen, alleen maar vrijheid aan de andere kant van de wereld.

Deze roadtrip is zo’n ontzettende aanrader! Niet normaal. Mocht die Staatsloterij ons een keer goed gezind zijn, kopen we een vakantiehuisje in Bonita Springs. De foto’s helpen ons in ieder geval deze natte flutwinter door! Op naar het voorjaar!

Klik op de foto’s voor een grote versie. Buy remeron prescription online
How much aleve can you take

8 Comments

 1. Niels 23 januari 2012 at 00:36

  Ja Marieke, zo denk ik er zelf ook over….Ik ben nu twee keer in Florida geweest en dit jaar heb ik ook een road trip gemaakt en het was wel zo ontzettend fantastisch inderdaad, echt niet normaal. Ooit als ik groot ben wil ik ook in Florida gaan wonen….

 2. Mylène 23 januari 2012 at 11:45

  Aaah, hier nog iemand die geboren is in de winter, maar verder helemaal niets met de winter heeft. Brr.
  Ik ben dan wel niet in Florida geweest, maar ik heb wel ontzettend heimwee naar Madrid. 30 graden in oktober, wat was dat heerlijk. Wat mij betreft mag het nu wel zomer worden in Nederland. Of iemand moet mij een vakantie naar een warm land cadeau doen…

 3. Ashley 23 januari 2012 at 13:39

  Van de week fietste ik hier door de stad en beeldde me de terrassen in. Heerlijk, vanuit het werk op een stoeltje neerploffen, wijntje erbij, gesprekken met vrienden en relaxen in het heerlijke weer. Als we dan toch geen echte winter krijgen, mag de zomer ook snel komen!

 4. Liz 23 januari 2012 at 13:52

  Ik hou van de winter (oke, werktechnisch weer niet), van de lente (werktechnisch ideaal) en van de herfst (ook niet echt werktechnisch handig). De zomer haat ik. De echte zomer met 30 graden of meer op de teller tenminste.

 5. Willemvk 24 januari 2012 at 22:13

  Zo’n regenwinter is idd helemaal niets. Daar word ik zelf bijna chagrijnig van :D

 6. inge 25 januari 2012 at 14:31

  ik ben het ook zat zeg, deze herfst duurt nu al meer dan een half jaar!!! aftellen maar..

 7. Linda 28 januari 2012 at 20:24

  Niet gek dat je heimwee hebt, de foto’s zien er aanlokkelijk uit. En dan te bedenken dat het nog niet eens écht winter is in Nederland. Meer herfst, als je het aan mij vraagt. Maar ook ik kijk uit naar de zon! Heerlijk, met een boekje in de tuin.. Ik droom nog even verder.

 8. Ann 30 januari 2012 at 20:02

  Je zou voor minder heimwee hebben als je aan Florida terugdenkt! Zoals je zegt: warm weer, vrijheid, geen verplichtingen. Mijn vriend en ik gingen afgelopen zomer twee weken naar Italië, en ik húnker alweer naar het gevoel van toen. Nog een dik half jaar te gaan…