Genieten in Brugge

De zomervakantie is voor ons nog ver. Wij gaan pas in september samen weg, dus dat duurt nog wel even. Vriendje was na het EK al wel twee weken vrij en dus besloot ik ook twee dagen op te nemen, zodat we er even tussenuit konden voor een klein vleugje vakantiegevoel. En wel naar het Belgische Brugge, op slechts twee uurtjes rijden.

Ik had er al veel goede verhalen over gehoord en direct toen we maandag aankwamen werden die bevestigd. Wat ziet Brugge er leuk uit! Een historisch oud stadje met prachtige panden en gezellige straatjes. Leuke pleintjes met heerlijke terrassen en genoeg winkels om volop te shoppen. Hier zouden wij ons prima gaan vermaken, dachten we zo.

Purchase lincocin 600mg

En daar hadden we gelijk in. We hebben twee heerlijke dagen gehad. De eerste (zonnige!) dag pikten we terrasjes waar we biertjes dronken en lunchten met salades en echte Vlaamse frieten. Ook aten we een grote Belgische wafel met aardbeien, ijs en slagroom. Heel toeristisch stapten we een rondvaartboot in, waarmee we onder de zo bekende Brugse bruggen door voeren.

Het hotel had een zwembadje en sauna, dus na een lange dag slenteren maakten we daar even gebruik van en relaxten we op onze prima hotelkamer. !s Avonds aten we in een zijstraatje wederom op een terrasje een heerlijk diner met koele witte wijn en moest het toetje (op een ander terras) wederom een verse wafel zijn. Ik ontplofte bijna van al het lekkers!

Buy skunk seeds with paypal é

De volgende dag kon ik het niet laten om even bij mijn grote vriendin ZARA naar binnen te gaan. ‘Mooi om te zien hoe zielsgelukkig jij bent als je shopt’, kreeg ik van een lachend vriendje te horen. Verder stond er een bezoek aan het Chocolademuseum op het programma. Erg leuk om door de geschiedenis van de chocolade te wandelen hoor, maar het hoogtepunt was natuurlijk het proeven van de echte Belgische pralines. To die for!

We lunchten met enorme maaltijdsalades en wederom een flesje koude witte wijn. Natuurlijk sloegen we echte Belgische chocoladebonbons in (de chocoladewinkeltjes om de paar meter zijn niet te missen) en zwichtte ik voor de aardbeien gedipt in chocolade van Godiva. GODDELIJK. Helaas werd het daarna weertechnisch een stuk minder, dus besloten we !s middags weer op huis aan te gaan.

Message spy, Sms spy. éé

Wat een prima spontaan uitje was het! Brugge is wat mij betreft een echte aanrader: ideaal als je er even kort uit wil, maar geen zin hebt om daar lang voor te reizen. Let wel op: je komt helemaal volgegeten terug! :)

Share Button

LEES OOK:

19 reacties

  1. Ik ben na het lezen hiervan in staat om NU de auto in te springen en naar het zuiden te rijden, ziet er geweldig uit! Heb je een hotel-tip?

  2. Brugge is gaaf he! Ik was er alweer 4 jaar geleden, maar denk er nog graag aan terug.

    En damn je ziet wel dat het sporten en lijnen bij jou heeft geholpen. Kan ik over een tijdje ook weer zulke jurkjes aan? ;)

  3. Wat leuk zeg! Precies het weekend ervoor zat ik ook in Brugge. Heel herkenbaar allemaal :) En die hakken –> Top :)

  4. Klinkt heerlijk! Ik zag een aantal foto’s voorbij komen op Facebook, maar aangezien ik geen vriend ben van Johan kon ik ze niet liken. Maar ik vond de foto’s van jou echt prachtig! :)

  5. Brugge is leuk jaaaaa! En je foto’s zijn ook leuk! Ik wil er ook weer eens heen en dan ook een tussenstop in Antwerpen ;)

  6. Aah dat klinkt als een heerlijk uitje zeg. Leuk foto’s heb je gemaakt! En inderdaad, Brugge is echt een gezellige, prettige stad, dichtbij huis!

  7. Heerlijk! Brugge ziet er inderdaad uit als een leuke stad! En een bezoekje aan een chocolademuseum brengen is waarschijnlijk ook geen straf!

  8. Wat een leuke foto’s! Heerlijk dat jullie er even tussenuit konden. Brugge is zó leuk! :-) Belgische chocolade is ook echt een hoogtepunt daar. Nog een eetbaar souvenirtje meegenomen voor thuis?