Girls really DO love 2 run!

Zoals ik al eerder bekende, was ik de hardloopflow een beetje kwijt. Ik liep nog maar heel sporadisch de laatste tijd en kwam dan lang niet in de buurt van de door mij zo gewenste en pas één keer behaalde 10 km. Jaloers las ik de geweldige prestaties van de twee dames achter één van mijn favo blogs op dit moment: GirlsLove2Run. Fieke en Francien zijn allebei idolaat van hardlopen en doen dat ook heel regelmatig. En dan ook nog eens ver, en heel hard. Het enthousiasme straalt van hun blog af, één brok inspiratie dus.

Inmiddels werkt GirlsLove2Run intensief samen met Nike, de meiden fungeren als soort van boegbeeld voor het merk. Dat en de leuke reacties op hun blog bracht hen op het idee om een Write my paper Girls Only evenement te organiseren in het Amsterdamse Vondelpark. De dames hadden over mijn dipje gelezen en stonden erop dat ik ook zou komen. Zo geschiedde!

Samen met vriendinnetje Paulien, die sinds kort ook aan het hardlopen geslagen is, was ik woensdag van de partij. Zo’n 40 dames verzamelden zich en kregen allemaal hetzelfde T-shirt aan, zodat het één grote invasie van hardlopende meiden werd. Na een korte warming-up onder begeleiding van een professionele trainster, werd het tijd voor een rondje Vondelpark. Onderweg stopten we even voor een bootcamp-circuitje: oefeningen voor buik-, been- en armspieren. Even afzien en weer door! Uiteindelijk hebben we maar één rondje gerend, want de storm gooide roet in het eten. Er was echter wel een beloning voor onze prestaties in de vorm van sushi (!) en rosé; dat hadden ze goed geregeld!

Het was een ontzettend leuke avond. Het is overduidelijk dat Fieke en Francien veel liefde hebben voor hardlopen en dat dolgraag overbrengen. Bovendien is het altijd leuk om de mensen achter blogs en Twitter-accounts in het echt te ontmoeten.

é Cannabis seeds uk seller

Gisteravond besloot ik zelf ook weer eens mijn hardloopschoenen aan te trekken en zonder verwachtingen of voornemens op pad te gaan. Het was flink afgekoeld en er stond geen wind; perfecte omstandigheden. Tel daar het aanstekelijke enthousiasme van het hardloopevenement bij op en ik ging als een speer! Ik tikte de 10 km weer aan en redde het zelfs binnen een uur.

I’m back! Dankjewel Fieke en Francien!

Homework

8 Comments

 1. Marcella 17 augustus 2012 at 12:52

  Super, goed gedaan!!

 2. Lin 17 augustus 2012 at 13:02

  HEERLIJK!

 3. amethyst 17 augustus 2012 at 13:02

  Dat is nog eens een boost! Super!

 4. Fieke 17 augustus 2012 at 13:10

  Yes! Super goed en ook heel leuk dat je net zo hebt genoten als wij:)

 5. Indira 17 augustus 2012 at 15:33

  Wat leuk dat je hebt meegedaan… Wel een super manier om de draad weer op te pakken!

 6. Lnnk 17 augustus 2012 at 19:32

  Wauw goed gedaan! Voor je het weet zit je weer helemaal in de flow!

 7. Maaika 17 augustus 2012 at 22:06

  Goed hoor… Ik haal de 5 nog niet eens, woensdag weer begonnen maar ik red het gewoon nog niet 3x in de week. Ik doe ook nog 2x in de week zumba namelijk. maar goed… 2x is beter dan niets toch =D

 8. Milou 20 augustus 2012 at 19:55

  Goedzo! Ik begin mijn hardloopmojo een beetje kwijt te raken nu ik nog maar 2x per week loop, maar het is altijd fijn zulke inspirerende posts te lezen!