USA, here we come… again!

Ik ben echt dol op Amerika. Ik ben er nu drie keer geweest en heb het er bij ieder bezoek zo ongelofelijk naar mijn zin gehad. Dat land heeft echt ALLES, ik kan er geen genoeg van krijgen!

Het begon allemaal met een geweldige trip naar Las Vegas in oktober 2008. Ik werkte toen nog als hoofdredactrice van Ze.nl bij Four People en met het hele bedrijf logeerden we in een grote villa in die bijzondere stad. Een week lang keken we er onze ogen uit en hadden we de tijd van ons leven: shoppen, gokken, feesten… Een helikoptervlucht dwars door de Grand Canyon maakte het feest compleet. De vele indrukken van die reis waren overweldigend.

Daarna volgde met datzelfde bedrijf een ‘uitje’ naar New York in februari 2010. Een van de bazen had daar een leuke vrouw ontmoet en ging trouwen! Natuurlijk moesten wij daar allemaal bij zijn. Het was ijskoud, de sneeuw lag kniehoog in de straten, maar wat een ongelofelijke indruk heeft die stad op mij gemaakt. Ik werd, zoals zovelen dat in The Big Apple hebben, smoorverliefd.

Vorig jaar maakten Johan en ik een roadtrip van drie weken door Florida. Een onvergetelijke reis waar we nog elke dag met heel veel plezier aan terugdenken. Regelmatig pakken we het fotoboek erbij om daar met een nostalgisch gevoel doorheen te bladeren. Florida heeft alles: zon, strand, pretparken, shopping malls en een groot natuurpark. Wat was ik daar zielsgelukkig.

Met blijdschap kan ik nu melden dat er weer een volgende reis naar Amerika op de planning staat! Er valt nog zo veel te ontdekken, dat we daar maar zo snel mogelijk mee verder willen gaan. In mei 2013 (nog even geduld hebben…) reizen we af naar The States voor een roadtrip van twee weken. We starten in Washington, om vervolgens via de Niagara Falls en Boston in New York te eindigen. Met mijn grote liefde door Central Park wandelen met het zonnetje op mijn bol is een droom die volgend jaar gaat uitkomen! Ik kan gewoon echt echt echt niet wachten…

Dus, ik ga zeven maanden lang voorpret hebben. Tips zijn altijd welkom, ik ontvang ze graag in de reacties of per mail!

Liefs,
een enorme stuiterbal :)

Beeld: xjrlokix Cefadroxil price in india Buy skunk seeds with paypal

Follow on Bloglovin Buy amantadine 100mg

Share Button

LEES OOK:

17 reacties

 1. Zo leuk! Ik ben echt wel een beetje jaloers. Have fun. Boston = kreef eten. Wij hadden alleen een slecht tentje :( We namen trouwens ook een boottochtje die afsloot met ‘Welcome to the ancient city of Boston’. Wij lachen natuurlijk. At ook geweldige pizza in een zijstraat van Times Square, en probeer al jaren de naam te herinneren maar het lukt me niet :( Amerika is een heerlijk land!

 2. Vergeet Philadelphia niet. Ook erg mooi, een belangrijke stad uit de geschiedenis en je kunt met Rocky op de foto…

 3. Wat gaaf! Ik wil ook zo graag een keer naar the USA, gelukkig deelt mijn vriend dit samen met mij dus we gaan zeker nog een keer!

 4. De boottocht rond Manhattan vond ik erg mooi! Je ziet alle kanten van Manhattan vanaf het water en krijgt ook nog de nodige info mee van de tourguide. Een bezoek aan Ellis Island is niet nodig; veeeel touristen (met spleetogen en XXL camera’s, lange wachtrijen, etc.). Je kunt het SOL prima vanaf de boot bekijken, zelfs van dichtbij. Verder chillen in het park, een paar musea (ook bij mooi weer) en niet teveel tijd besteden aan shoppen. NY is vooral beleven en genieten ;)

  Oh en tip: kijk eens buiten de grenzen van Amerika. Alles is daar zoooo standaard en zo overdreven (en nep, bah). De wereld heeft zoveel meer te bieden dan deze fake-shit. Dit land heeft echt niet alles, tenzij je kijkt naar fastfoodketens. Het heeft geen eigen cultuur, geen aandacht voor de inwoners van origine en geen idee van wat er verder in de wereld gebeurt. Eigenlijk ben je een cultuurbarbaar door je aandacht op Amerika te richten ipv. de landen die de wereld nog meer te bieden heeft! Amerika stelt tenslotte niks voor in vergelijking met een continent als Zuid-Amerika of Afrika. Als ik je een reistip mag geven die je als mens verrijkt, dan zou ik je een retourtje naar de binnenlanden van Afrika aanraden ;) Misschien voor ná mei 2013?

 5. Oh wat super zeg! Ik ben ook van plan eind mei/begin juni naar NY te gaan, maar staat nog niet vast. Wordt ook geen roadtrip, maar gewoon genoeg dagen om NY opnieuw te ontdekken (1 x eerder geweest). heerlijk die voorpret! Geniet er van!

 6. Gaaaaaf vooruitzicht! Tof land, i like! Wil ook nog erg graag naar Washington en Boston. Oh, en ook nog eens naar New York. Veel plezier met de voorpret!!

 7. Wat ontzettend gaaf! Ik wou dat ik tips had, maar ik ben er nog nooit geweest. Ik heb wel een andere tip: vergeet je hardloopschoenen niet! Lijkt me zoooo gaaf om in Central Park te hardlopen.

 8. Oh wat super vet, ik ben jaloers. Ik logeerde toen ik in New York was in Brooklyn en dat is zeker een wijk om te bezoeken. Prospect Park is het broertje van Central Park, en bijzonder mooi. Sowieso is vanuit Brooklyn de Brooklyn Bridge overlopen onwijs gaaf.

 9. Zó leuk voor jullie…
  Maar tóch jammer van oud en nieuw in Sydney… Was dát ff gezellig geweest ;) !