[VIVA] Syl & Sab

Wat zat er in de champagne, die bewuste Oudejaarsavond? Na dat van Sylvie van der Vaart is nu namelijk ook het huwelijk van haar beste vriendin op de klippen gelopen. Sabia en Khalid Boulahrouz gaan ook na een huwelijk van zeven jaar uit elkaar.

Grappig detail is dat Sabia, toen haar om een reactie op de scheiding van haar BFF gevraagd werd, RTL Boulevard nog verzekerde dat in hA?A?r huwelijk alles in ieder geval nog koek en ei was. Voor het geval iemand op het idee zou komen die roddel de wereld in te helpen! Purchase zyloprim

Hetzelfde schuitje
Het viel de laatste tijd al op: Sabia en Sylvie werden meer en meer onafscheidelijk. Steeds vaker slingerden de voetbalvrouwen via hun Twitter-accounts Where to buy benfotiamine in canada foto’s de wereld in van een night out on the town of een andersoortige vriendinnendate. Nu blijkt waarom: de twee zitten in precies hetzelfde schuitje. De zogeheten seven year itch Buy remeron online heeft hen genekt. Wat een geluk bij een ongeluk als je dit soort sores écht met je beste vriendin kunt delen.

Syl & Sab
Sabia kennen we eigenlijk meer van haar vriendschap met Sylvie dan van haar huwelijk met voetballer Khalid. De twee leerden elkaar kennen toen hun mannen bij HSV speelden en ze allebei in Hamburg woonden. Gezien hun hang naar aandacht en hun nieuw verworven status van sexy single mama!s, zie ik een gat in de markt. Syl & Sab die samen de Duitse stad of wellicht heel Europa onveilig maken in hun zoektocht naar een nieuwe (bekende?) vlam. Uitstekend voer voor een lucratieve realityserie, dacht ik zo.

Jammer
Ik moet zeggen dat ik het oprecht jammer vind. Dat van Syl en Raf dan hA?! Ik weet dat de meningen daarover zéér verdeeld zijn, maar ik was fan. Ook van Raf, sinds ie bij Ajax in het eerste stond. Maar ja, met je vrouw slaan mag eigenlijk geen enkele man wegkomen. Shame, shame, shame.

Sylvie heb ik twee keer geA?nterviewd. Ze was lief en kletste honderduit, en zag er prachtig uit. Of elk detail van haar leven door haarzelf geregisseerd is? Ik weet het niet. Zo ja, dan heeft ze het in ieder geval slim aangepakt. Klein begonnen, de ladder beklommen, flink gecasht en nu klaar om het in haar eentje te gaan doen. We gaan ongetwijfeld nog héél veel van, of in ieder geval over, haar horen.

Ook verschenen op Viva.nl

Foto: Eerlijkefoto.nl

1 Comment

  1. Suzanne 13 januari 2013 at 15:31

    Het is wat, alsof Sylvie en Sabia het samen besloten hebben? Of misschien de mannen wel? Het is en blijft in ieder geval jammer. Weer zo’n momentje waar je je afvraagt of liefde wel voor eeuwig is?