Makkelijke vispakketjes

Je zou het misschien niet denken door mijn enorme sushiverslaving, maar ik hou dus niet zo van vis. Rauwe tonijn en zalm vind ik lekker in een maki-rolletje, gerookte zalm ook super op een toastje, sandwich of in een salade. Maar verder eet ik het eigenlijk zelden.

Wat ik echter wel graag lust, is het vispakketje waarvan ik het recept ooit van een collega kreeg. Ik ben geen keukenprinses, maar voor goede recepten met weinig ingrediénten en een makkelijke bereidingswijze ben ik altijd in. Dit recept is er zo eentje die ik jullie niet wil onthouden.

Vispakketje’
Buy zyban medication (voor 2 personen)

2 tilapiafilets, ontdooid en drooggedept
halveécourgette
2 tomaten
1 potje groene pesto
1 citroen
zout en peper

Hoe te maken?’
Verwarm de oven voor op 200 graden. (Heteluchtoven zo’n 180 graden.)

Was de courgette en snijd ‘m in heel dunne plakjes. Doe hetzelfde met de tomaten.

Pak een ruim stuk aluminiumfolie (hij moet helemaal om de vis gevouwen kunnen worden). Leg het visje op de folie, kruid ‘m met zout en peper en smeer er een goede, royale laag pesto op. Rasp er wat citroenschil overheen en besprenkel met citroensap.

Verdeel er eerst een laagje courgetteplakjes over en vervolgens een laagje tomaat. Nog een klein beetje zout en peper erop.

Vouw het pakketje dicht en zet de visjes 20 minuten in de oven.

Buy amantadine online

On the side
Easy as that, toch? De visjes zijn heerlijk met gekruide aardappeltjes en een salade erbij, of zoals wij dat gisteren deden: met een beetje pasta ernaast. Of wat dacht je van een lekkere couscoussalade?

Eet smakelijk!

Follow on Bloglovin Order antivert uses

Share Button

LEES OOK:

15 reacties

  1. Ik wil al heel lang zo’n vispakketje proberen maar vrees telkens voor een slecht recept waardoor de vis dan verpest is. Ga snel deze eens maken! :D

  2. Wat een aanrader! Ik had zalm ipv tilapia, en het moest iets langer in de oven bij mij. Maar de smaak is goddelijk! Dit had ik eerder moeten weten, ga het absoluut vaker maken! Thnx voor het delen van je recept :)