24/7 Showbizzredacteur: droomcoach gezocht

Ik ben showbizzredacteur. Elke dag schrijf ik voor de websites Grazia.nl, Vrouwonline.nl en Viva.nl artikelen over het wel en wee van de nationale en internationale sterren. Die baan past heel goed bij mij, want ik ben dus dol op roddel en achterklap. Ik wil heel graag weten of en wanneer Victoria Beckham baby nummer 5 gaat krijgen, wat de naam wordt van Kate en Williams royal spruit, wie Sylvie d!r nieuwe verovering zal zijn en hoe diep Lindsay Lohan nog kan zinken.

Na een dagje tikken gaat mijn hoofd vaak vrolijk verder met malen. Afgelopen weekend bewees maar weer eens dat je (showbizz)redacteur eigenlijk 24 uur per dag bent. Meestal onthoud ik mijn dromen niet, maar deze gek genoeg wel. Steeds als ik even ontwaakte en daarna weer in slaap viel, ging de droom gewoon verder. Hij was hardnekkig!

Ik droomde dat ik in een café was in Culemborg, waar ik oorspronkelijk vandaan kom en waar mijn ouders en broertje nog steeds wonen. Het was de kroeg waar wij vroeger na schooltijd altijd rondhingen om te poolen en drankjes te doen. In mijn droom was ik daar met een vriendinnetje van vroeger, een oud-teamgenootje van volleybal. We zaten gezellig te kletsen toen Kim Kardashian en Kanye West (!) binnen kwamen lopen. Alsof het niets was.

De twee schoven gezellig bij ons aan, want mijn vriendinnetje kende hen blijkbaar vrij goed. Ze waren heel vriendelijk en wilden ook alles van mij weten. We bestelden de een na de andere cocktail, op hun kosten uiteraard, en Kim dronk ondanks haar zwangerschap gewoon met ons mee. (Dat vond ik overigens pas gek toen ik achteraf nog eens over die droom nadacht.) We dansten tot in de late uurtjes en postten gezellige groepsfoto!s op Instagram en Twitter.

De volgende dag (nog steeds in mijn droom) kon ik die kiekjes echter nergens meer vinden. Niet op mijn telefoon en ook niet online. Foetsie was het bewijs dat ik een avond op stap was geweest met deze twee wereldsterren. Ik jankte de ogen uit mijn kop, want niemand zou dit natuurlijk geloven… EINDE DROOM.

Uiteraard ben ik super nieuwsgierig wat deze gekke droom betekent, haha! Ik heb echt geen flauw idee. Is er toevallig een droomcoach onder mijn lezers?!

Beeld: accidentalpaparazzi Arimidex 1mg tablets price Cheap kytril package

Spying app, Spyware iphone. Follow on Bloglovin

10 Comments

 1. Shirley 04 maart 2013 at 16:23

  Haha, heel leuk! Ik weet niet wat het betekent… Obsessed much? :p *zegt iemand die al de hele week over Anouk droomt* maar dat terzijde :)

 2. Petra 04 maart 2013 at 16:36

  hahaha geweldige droom! En ook dat je hem hebt onthouden. Volgens mij betekent deze droom gewoon dat je zin hebt in nieuwe nieuwtjes, liefst uit eerste hand?! Misschien was het wel een voorspellende droom? ;-) hahaha

 3. Aukje 04 maart 2013 at 16:40

  Tip: de app Droomgids en dan in het ABC kijken bij ‘Beroemdheid’.

 4. ChellesBlog 04 maart 2013 at 17:35

  Wat een leuke droom, wel heel jammer dat het een droom was natuurlijk en niet de werkelijkheid. Ik zou helaas niet weten wat je droom betekent. Maar ik ben stiekem wel heel benieuwd. X

 5. LNNK 04 maart 2013 at 17:46

  Haha geweldige droom. Ik heb ook altijd van die maffe dromen. Vind het wel leuk dat ik ze vaak onthoud haha

 6. Nienke 04 maart 2013 at 18:11

  Hihi, wat ’n leuke droom! Ik onthoud meestal alleen nachtmerries.
  Misschien kan @droomcoach je droom uitleggen? Ben ook erg benieuwd! ;-)

 7. Nina 05 maart 2013 at 10:47

  Geen droomcoach, maar ik heb het zelf ook wel eens gehad, en zoeken de volgende ochtend op m’n telefoon naar foto’s! Niets te vinden. Haha!

 8. Noelle 05 maart 2013 at 16:38

  Geen vervelende droom, lijkt me, alleen bummer dat je ook in je droom geen bewijs ervan kon vinden. Dat soort dromen zijn zo weird, dat je je kan herinneren aan iets van eerder in je droom.

 9. inge 05 maart 2013 at 21:14

  hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha. hahaha. hahahahaha. ik heb geen idee wat het betekent, maar ik kan er wel mee lachen ^^

 10. Lindsay 06 maart 2013 at 08:58

  Haha geweldig, Kimye in Kuilenburg! Love it! :-)