Daar is ie: The Big 3-0

Hij kwam, hij zag en hij overwon: de grote 30! Daar is ie dan, ook voor mij. Vandaag ben ik jarig! Vandaag is het alweer 30 jaar geleden dat mijn lieve moeder mij op de wereld zette, iets waar ik haar zeer dankbaar voor ben.

Is mijn leven op mijn 30e zoals ik dat vroeger als klein meisje had gedacht? Niet helemaal. Ben ik blij met mijn leven zoals het nu is? Ja!

Mijn 30e verjaardag leek me een mooie gelegenheid om eens een greep in mijn oude fotodoos te doen en een collage te maken van Marieke door de jaren heen. Ik loop al 30 jaar op deze aardbol rond, Oh. Em. Gee. Wat vliegt de tijd!

Vandaag en morgen breng ik heerlijk met Johan door, we gaan twee dagen ultiem relaxen in het Sanadome in Nijmegen. Zaterdag geef ik een feestje in de kroeg voor mijn liefste familie en vrienden. Ik vier mijn verjaardag zelden, maar het leek me het beste om die 30 maar gewoon te omarmen. Let’s celebrate life!

LEES OOK:

28 reacties

  1. Hé Marieke, wat leuk. Gefeliciteerd met deze speciale verjaardag en geniet lekker met Johan deze 2 dagen! Tot zaterdag xxxxx mama

  2. Hurray, gefeliciteerd met de grote 3.0! En no worries, het leven houdt niet op bij 30… zo ging ik drie weken na m’n dertigste verjaardag voor 10 weken naar Australië and had the best time of my life ;-)

  3. Gefeliciteerd nog!! Hopelijk heb je heerlijk genoten van 2 relax dagen en ben je nu helemaal klaar voor je feestje!!

    Altijd leuk om iemand als klein kind op de foto’s te zien btw!!!

  4. Gefeliciteerd!! En wat een prachtige mooie collage! :-D Hopelijk heb je een fijn verjaardagsweekend gehad.