Dilemma: welke gaan het worden?

Zoals bij bijna elke trend moest ik enorm wennen aan de sneaker wedges: de gympies met een soort verborgen hak erin. Mensen die zich er wel aan waagden, leken wel klompvoetjes te hebben, zo vond ik. Ontwerpster Isabel Marant begon ermee (ja toch, fashionista’s?) en de rip-off’s waren al snel een feit. De één nog lelijker dan de ander.

Maar, toen kwam Nike met zijn eigen variant en was ik direct geA?nteresseerd. De Nike Dunk Sky Hi is bovenal nog steeds een strakke sportschoen zoals je die van het merk gewend bent, maar geeft je net wat extra lengte. Perfect! Ik kocht de zwarte Liberty-versie en ben daar nog altijd mee in mijn nopjes.

Nu is echter de zomer in zicht (ja écht, hij komt eraan!) en zou ik graag een witte/lichte sneaker erbij hebben. (Mijn moeder zou nu zeggen: alsof je nog niet genoeg schoenen hebt. Maar hee, die kun je nA?A?it genoeg hebben!) Mijn oog viel op de smetteloos witte Dunk Sky Hi en nu ben ik verliefd. Wat een hoog heb-gehalte heeft deze!

Toch heb ik ze nog niet in huis gehaald. Want ik twijfel. De Nike Air Max is tegenwoordig namelijk ook weer helemaal hip en dat doet de Marieke van 16 jaar die diep binnenin mij nog ergens verstopt zit erg goed. Vroeger liep ik regelmatig op Air Max’jes, al dan niet gecombineerd met een trainingsbroek, en ik weet nog dat ze ontzéttend lekker zaten. Ik zie nu steeds vaker fashionable meiden een classy, vrouwelijke outfit dragen in combinatie met dit soort sneakers and I love it.

Je hebt ze in allerlei vrolijke kleurtjes, maar ik ben toch het type voor meer neutrale kleding. Vooral qua schoenen, dan passen ze tenminste overal bij. Deze hieronder vind ik dus echt fantastisch, met de subtiele zilveren swoosh.

Om ze allebei te kopen is natuurlijk een tikkeltje overdreven. Zeker gezien het feit dat ik enorme tandartsrekeningen heb gekregen en nog krijg deze maanden en dat we nog Cheap micronase diabeta op vakantie gaan (bijna, jeeej!). Ik ga er nog maar eens goed over nadenken.

Welke heeft jouw voorkeur? Of heb je andere toffe zomersneakers op het oog? Sale lady era

How much celebrex can i take in one day Follow on Bloglovin

26 Comments

 1. Suzanne 08 april 2013 at 05:33

  Nummer 1! Die zijn qua model gewoon prachtig, ik vind Nikes als nummer 2 zo lomp haha!

 2. Deborah 08 april 2013 at 06:13

  Zonder twijfel: het eerste model

 3. Nuria 08 april 2013 at 07:03

  Nummer 1 natuurlijk!!

 4. tineke 08 april 2013 at 07:42

  Haha ik zou voor de eerste gaan, maar dat is natuurlijk een kwestie van smaak ;)

 5. Lindsay 08 april 2013 at 07:54

  Ik zou ook voor Air Max gaan! Ga ze zelf ook weer kopen, de gabber in mij is net als jij stiekem héél blij met de (ver)nieuw(d)e trend ^^ Liepen als pantoffeltjes! Maar dan nu geen Levi, Energy jeans, Chipie of Aussie erboven, maar idd mooi gestyled! :-) Succes met kiezen! :-)

 6. Brenda (Kookt) 08 april 2013 at 07:55

  Ik vind het nog steeds op klompvoetjes lijken ;-)
  Maar nummer 1 vind ik persoonlijk veruit de mooiste.

 7. Sanne 08 april 2013 at 07:56

  Ik zou ook voor de eerste gaan :) Ik wil ook nog steeds een paar kopen, maar op de een of andere manier kan ik in de winkel nooit een leuk paar vinden.

 8. Petra 08 april 2013 at 07:58

  Oeh, allebei gaaf! Voor de mooi zou ik de wedges kopen, voor het praktische de airs. Succes met kiezen!!

 9. Shirley 08 april 2013 at 08:57

  Nummer 1 :D

 10. elsbeth 08 april 2013 at 09:01

  1! Ik vind dat raampje bij 2 niet mooi.

 11. Chezzelia 08 april 2013 at 09:02

  nummer 1.. zonder twijfel!

 12. Marije_Blogt 08 april 2013 at 09:17

  De ‘air’ van nummer twee staken we vroeger op school kapot met een pen.. (dat was ‘hip’) Moeder boos want ze waren natuurlijk ontzettend duur!
  Ik heb zelf maat 41 (vreselijk) maar in die eerste lijken ze kleiner.. Ja je zou het klompvoetjes kunnen noemen natuurlijk.
  Ik kan zelf niet zo goed op hakken lopen.. Mijn voorkeur zou denk ik naar de tweede uitgaan… :)
  Succes met kiezen!

 13. Fleur 08 april 2013 at 09:28

  Voordeel van de wedge: je bent langer en dat toont slank. Ze zijn leuk onder korte broek en skinny broeken. Maar dat geldt ook voor de air max… Ze lopen iig erg lekker de wedge sneakers. Ik moest ook erg wennen aan deze trend. Heb nu sinds afgelopen herfst de March23 wedgesneakers (beige met blauw leuk gecombineerd met blauwe blazer). Ben daar nog steeds heel blij. Het oogt wel n tikkie apart en soms log die verborgen hak. Maar ik ben om :) succes met kiezen!

 14. Nina 08 april 2013 at 09:47

  Ik ga voor nummer 2. Vind die andere echt nog steeds aangepaste schoenen… :( En tsja, airs zitten natuurlijk wel echt heerlijk!

 15. Melanie 08 april 2013 at 16:50

  Om eerlijk te zijn, ben ik van allebei geen fan. Ik vind de sneaker wedges van IM echt prachtig, maar die van Nike vind ik echt afschuwelijk. En Nike Air Max…Tja, dat is gewoon niet zo mijn ding haha! Als ik zou moeten kiezen, zou ik toch voor de tijdloze nummer 2 gaan.

 16. Dollie Brouwer 08 april 2013 at 17:48

  Leuk dat je mij ook noemt in je stukje xxx mama

 17. Marcella 08 april 2013 at 18:53

  Oeh, ik vind de eerste leuk! Ik heb nu ook zin in nieuwe gympen, haha.

 18. N.K. 08 april 2013 at 20:19

  Ik zou zeker voor de 1e gaan! ‘Vroeger’ was ik niet zo’n fan van de Air Max, ik vond ze bij een bepaald type passen waar ik niet graag bij wilde horen ;p Nu met deze vernieuwde trend heb ik mijn mening bijgesteld, maar de wit met zilveren versie doet me toch nog aan dat type denken.. Ik zou dus voor de 1e gaan en de Air Max in een leuk kleurtje kiezen (dan moet je alsnog voor 2 paar gaan, dat dan weer wel)

 19. Noelle 09 april 2013 at 09:33

  De eerste!!! Gorgeous! Erg mooi.

  Mijn droom sneakers zijn felroze Nike Free schoentjes. Helaas zal dat altijd een droom blijven, want mijn voeten zijn te breed voor Nike’s hippe schoentjes.

 20. Milou 09 april 2013 at 10:02

  Ik vind nummer 1 mooier! Maar die zijn denk ik wel trendgevoeliger dan de 2e simpelere versie.. Dus misschien heb je op lange termijn meer aan de tweede. Lastig!

 21. Dina 09 april 2013 at 18:47

  Absoluut de eerste! :)

 22. inge 10 april 2013 at 08:59

  ik ben vast te oud, zie dat er heel veel voor 2 kiezen en jerry (ook oud ;-) en ik kozen voor 2.. hm..

 23. inge 10 april 2013 at 09:00

  heel veel voor 1 dus.. #duh

 24. Deirdre 10 april 2013 at 18:33

  Ik zou voor nr 1 gaan :) Normaal gesproken vind ik ze oerlelijk maar deze van nike zijn erg leuk! Je ziet er niet aan af dat er een verhoging in zit je zou eerder aan sneakers met een hoge rand denken.

 25. Willemvk 21 april 2013 at 08:37

  Ik vind die weggewerkte hakken nou helemaal niets. Als je op hakken wilt lopen, laat dat dan ook zien.
  Een duidelijke voorkeur voor nummer 2 dus.