Girl crush top 5

Ik mag dan wel eigenlijk op mannen vallen, toch kan ik ook genieten van het kijken naar een mooie vrouw. Natuurlijk ben ik soms stiekem ook wel een beetje jaloers op dames die er prachtig uitzien, maar het is vooral bewondering wat ik voor ze heb. De meesten moeten er namelijk hard voor werken om er tot in de puntjes verzorgd bij te lopen.

Er zijn een paar celebdames die er wat mij betreft met kop en schouders bovenuit steken. Als ik een man was, zou ik als een blok voor ze zijn gevallen. Of naja, misschien ben ik dat als vrouw ook al wel een beetje, haha. Komen ze, mijn girl crushes, in willekeurige volgorde. (Behalve Mila Kunis, want die staat momenteel met stip op nummer 1.)

Mila Kunis
Wat is er niet geweldig aan deze brunette? Ze is grappig, sexy, cute en heeft een prachtig figuur. Wie zou haar niet willen zijn?! Wel jammer dat ze partner in life & crime is van Ashton Kutcher, daar heb ik dan weer niet zo veel mee. Mila verdient beter!

Blake Lively
Sinds Gossip Girl aanbid ik haar. Haar mooie volle haar, ellenlange benen, hagelwitte tanden en gevoel voor stijl maken haar zo’n vrouw waar ik echt tegenop kijk. Wauw. En dan heeft ze ook nog eens cutie Ryan Reynolds weten te schaken. Some girls have it all.

Emma Stone
Emma is niet bloedmooi, maar heeft gewoon iets. Een superleuke, lieve uitstraling! Ze wisselt nogal eens van haarkleur, maar dat lichtrode staat haar het mooist, vind ik. Haar vriend is ook heel schattig: de ietwat nerdy Andrew Garfield. Ik ben fan.

Emma Watson
Deze Emma hebben we als filmliefhebber natuurlijk zien opgroeien op het witte doek. Van de schattige Hermelien uit Harry Potter deel 1 tot de vamp die ze tegenwoordig is. Ik vind haar zowel met lang als kort haar super mooi. Ze is nog steeds lief, maar heeft ook altijd een ontdeugende twinkeling in haar ogen die haar super sexy maakt.

Jennifer Lawrence
Het afgelopen jaar is zo ongeveer iedereen verliefd geworden op Jennifer Lawrence. Sinds ik haar zag in The Hunger Games, één van mijn Purchase reminyl dosage favo films van 2012, vind ik haar te gek. Ze heeft een prachtig, curvy lijf en een apart gezicht. Bovendien is ze ook nog eens super grappig, te zien aan diverse interviews die ze rondom de uitreiking van de Oscars gaf. Een totaalpakketje!

Heb jij ook een girl crush en wie is het? :)

Beeld: elhormiguerotv, gageskidmore, gageskidmore, laurentjeanphilippe Bactrim cost insurance & shankbone When does generic celebrex come out

Follow on Bloglovin

19 Comments

 1. Simone 10 april 2013 at 00:29

  Ik vind Blake Lively echt een prachtige meid! En Jennifer Lawrence vind ik ook zo’n spontane mooie meid!

 2. Deborah 10 april 2013 at 06:48

  ok, wat leuk om te weten dat ik niet de enige vrouw ben met een stiekeme girl crash ;-) al ben ik ook volledig hetero op liefdesgebied!
  Met de vrouwen die ik bewonder en waarvan ik denk “some girls have it all”, kan ik ook wel een overzichtje maken:
  – Anne Hathaway
  – Jessica Alba ziet
  – Natalie Portman
  – Amanda Seyfried
  – Scarlett Johansson

  1. Deborah 10 april 2013 at 06:48

   Jessica Alba dus (zonder die ‘ziet’) :-) oeps

 3. Benthe 10 april 2013 at 06:54

  Hiervan komen er een aantal ook in mijn lijstje voor. Moet zeggen dat dit allemaal ook wel vrouwen zijn met gewoon een sterke persoonlijkheid en prachtige uitstraling, zie je maar hoe belangrijk dit is!

 4. Kimberly 10 april 2013 at 07:44

  Blake Lively en Mila Kunis vind ik ook erg mooie vrouwen!

 5. inge 10 april 2013 at 09:04

  hahaha dat zeg ik, ik ben te oud. durf m’n girl crushes hier niet eens te vermelden!

 6. Budgetproof.nl 10 april 2013 at 09:31

  Jaaa Emma Stone. Ik kan echt héél lang naar haar blijven staren. Mooi! & leuk :D. & Jennifer Lawrence valt wat mij betreft ook in dezelfde categorie ja! Pretty <3.

 7. Marah 10 april 2013 at 10:20

  Niet bloedmooi is natuurlijk ook maar een kwestie van smaak, van alle dames die je noemt vind ik Emma Stone juist de mooiste, met de meest natuurlijke uitstraling. Met Jennifer Lawrence op een goede tweede plek :D

 8. Chantal 10 april 2013 at 10:28

  Wow, dit is echt precies mijn lijst! Al ruil ik Blake Lively stiekem liever in voor Nathalie Portman, ook zo’n prachtige vrouw.

 9. Danielle 10 april 2013 at 10:47

  Jaaaa Emma Stone! En Jennifer!! Loveeeeeeeee!!

 10. Melanie 10 april 2013 at 16:15

  Ik heb een girl crush op Jennifer Lawrence en Emma Stone! Wat een mooie, leuke spontane meiden zijn dat :-).

 11. Sanne 10 april 2013 at 17:22

  Mila Kunis is echt mijn girlcrush. Ze is zo ontzettend mooi <3

 12. annouska 10 april 2013 at 17:32

  Aaaaah vrouwen, ik kan altijd zo jaloers worden op hun huid of figuur. Kwijl kwijl haha..

 13. Peet 10 april 2013 at 20:47

  Leuk blogje, nooit zo over nagedacht. Er zijn natuurlijk veel mooie vrouwen, maar mijn all time favorite girl crush is Angela Schijf.

 14. elsbeth 11 april 2013 at 14:23

  Winona Ryder was altijd mijn grote voorbeeld. Totdat ze kleding ging stelen enzo.

 15. Marieke 11 april 2013 at 14:26

  Anne Hathaway & Katherine Heigl!

 16. Noelle 11 april 2013 at 14:48

  Leuk vind ik dat, dat meiden dat gewoon zo durven toe te geven! Ik praat er ook graag over! Mijn girl crushes zijn: Kim Kardashian (ja, al is haar persoonlijkheid een beetje blah, ze is gewoon het toppunt van sexiness en beauty!) en sinds kort ook Jennifer Lawrence, vooral vanwege haar persoonlijkheid, zo een heerlijke meid!

 17. Lin 11 april 2013 at 15:48

  Ik vind Jennifer lawrence dus echt helemaal niets. Nathalie Portman forever & ever. En de brunette uit de laatste clip van Robin Thicke <3

 18. Lin 11 april 2013 at 15:51

  Oh en Scarlett Johanson ja. De Vicky cristina barcelona versie. En dan ook nog die andere vrouw die in Vicky Cristina barcelona speelt (een van mijn lievelingsfilms).