Een nieuw hoofdstuk

marieke_630

Al de hele week ben ik aan het aftellen. Stiekem liet ik dat al een beetje doorschemeren op Twitter, heel flauw zonder toelichting. Voor de nieuwsgierigen onder mijn lezers heb ik nu het verlossende antwoord: ik heb een nieuwe baan!

Per 1 september ga ik Sanoma officieel verlaten. Ik stop echter al eerder, dit is mijn laatste week als redacteur op de afdeling Online Vrouwen (waar onder meer Vrouwonline.nl, Grazia.nl en Viva.nl onder vallen). Daarna heb ik een weekje vrij en op 2 september begin ik aan een nieuwe uitdaging. En wel bij Veronica Magazine!

Op die plek word ik coérdinator/eindredacteur van een nieuw te lanceren digitaal platform. Ik kan er nog niet veel over kwijt helaas, maar feit is dat het voor mij een super mooie stap omhoog is. Ik heb drie jaar met veel plezier bij Sanoma als coérdinator en redacteur gewerkt en geweldige dingen mogen doen, maar het is tijd om mij verder te ontwikkelen. Bij Veronica krijg ik nu die kans.

Het mooiste van het verhaal is misschien nog wel dat ik een week nadat ik ‘ja’ had gezegd tegen Veronica, te horen kreeg dat mijn afdeling bij Sanoma gaat reorganiseren. Mijn baan zou per 1 oktober ophouden en ik zou boventallig worden verklaard. Hoe bizar is dat?! Is het karma, is het het lot, is het gewoon puur geluk? Ik weet het niet, maar feit is dat de timing van deze nieuwe uitdaging niet beter kon.

Ik ben voor de functie bij Veronica benaderd vanwege een heel goede referentie en ik ben diegene dan ook immens dankbaar dat ze mijn naam genoemd heeft, dat snap je. De komende tijd ga ik keihard werken om de verwachtingen waar te maken. :)

Mijn carriA?re in de online media, wat zo goed bij mij past, gaat dus met volle kracht vooruit. Hoofdredacteur bij Ze.nl, coérdinator Vrouwonline.nl, contentspecialist Showbizz/Seks & relatie en nu coérdinator bij Veronica Magazine. Ik zeg: dat is best een heel mooi pad!

Foto: eighty7 Bactrim cost no insurance Spy app, Whatsapp spy.

Purchase lasuna tablets Follow on Bloglovin

LEES OOK:

74 reacties

 1. Ik was al heel nieuwsgierig, dus direct op de link in je tweet geklikt. Wat een goed nieuws! Mooie nieuwe uitdaging zeg, gefeliciteerd!!

 2. Wauw Mariek, wat gaaf! En inderdaad heeft zo moeten zijn! Ik benijd je supercoole carriere, erg tof om door je goede en harde werk in deze sector je plekje te hebben veroverd! Congratz! Geniet er lekker van meis :-) (enne, gaat dat reizen ook beter worden voor je? :-) X

 3. Wauw, wat tof, gefeliciteerd Marieke! :-) En veel succes (niet dat je het nodig zult hebben natuuuuurlijk, maar ok ;) ) xx

 4. Stiekem wist ik het natuurlijk al, dat krijg je als de Sanoma-panden geen echte muren meer hebben ;) Succes met deze nieuwe kans!

 5. Btw, echt weg van Sanoma is SBS natuurlijk niet he? Voor mij blijf je een collega en vrijdag borrel vrijdag gewoon doen :) (want ik ben er ook een x)

 6. Wat gaaf!! Van harte gefeliciteerd met je nieuwe baan en uitdaging & uiteraard veel succes! Ik noem het lot ;)

 7. Gefeliciteerd! Noem het karma/geluk of het lot, maar die nieuwe baan heb je ongetwijfeld te danken aan je capaciteiten, dus eigenlijk heb je het aan jezelf te danken. Heel veel geluk bij je nieuwe baan.

 8. Wauwie meis, wat superfantastisch voor je. Dit moet gewoon super karma zijn! En wat een carriere inderdaad, je verdient het! Zo zie je maar weer: Groot geworden door Brouwertje te blijven! Geniet ervan!

 9. Hi Marieke, wat een goed nieuws zeg. Gefeliciteerd met je nieuwe job en veel succes bij Veronica ;)

 10. Ohhhh wat geweldig!! Heerlijk zeg, en karma, tsja, als je erin geloofd kan het zo zijn, ik vind het vooral heel super voor je!!

 11. Wat ontzettend fijn! Ik wil je alvast heel veel succes wensen, maar ik twijfel er niet aan dat dat helemaal goed gaat komen!

 12. Gefeliciteerd, wat een leuke nieuwe uitdaging! Ik heb heel veel bewondering voor hoe je carrière maakt in de online media; is toch een moeilijke wereld om binnen te komen, maar het is je toch maar even gelukt :).

 13. Wow wat goed! Toeval blijkt inderdaad maar weer eens niet te bestaan. Heeel erg gefeliciteerd met je nieuwe baan :)

 14. Wat een verhaal, Marieke. Wat een verhaal! Blijkbaar had dit allemaal zo moeten zijn, geweldig. Gefeliciteerd en heel erg veel succes! Maar ik denk dat dat allemaal wel gaat lukken. :)

 15. Heeej! Ik hoorde van de reorganisatie (alweer!) dus wat een perfecte timing voor je! Onwijs gefeliciteerd, heerlijk een nieuwe uitdaging! Ik ga je dan niet meer zien helaas, maar heel veel succes met je nieuwe baan!

  Groetjes,

  Fenna

 16. Van harte gefeliciteerd!
  Wat een prachtig voetbal… alsof je net die ene keer eens een backup maakt vijf minuten voordat je computer crashed :)

  Veel plezier bij je nieuwe baan!

 17. Gefeliciteerd. Ik las net in de krant over de ontslagen bij Sanoma en moest meteen aan jou denken maar je bent al weg ! Goed gedaaan !
  Zit je ook in Hilversum nu dan ?

  gr. Elise