On the wish list: Louis Vuitton Neverfull

Ik ben eigenlijk geen tassenmeisje. Ik heb er maar een paar die ik heel af en toe verwissel. Ik vind het zo’n gedoe om steeds al mijn spullen van de ene tas naar de andere over te hevelen. Ik sleep namelijk altijd veel te veel met me mee.

Ik ben ook niet iemand die honderden euro!s neertelt voor een designerstuk. Zo heb ik de Louboutins, die ik heel graag wil hebben, nog altijd niet aangeschaft. Niet van mijn verjaardagsgeld, niet van mijn vakantiegeld, niet van mijn spaargeld. Ik kan het niet over mijn hart verkrijgen zo veel geld uit te geven aan schoenen. Of een tas…

Maar een meisje mag wel dromen. Voor het geval er een moment komt dat we toch die Staatsloterij winnen en ik mijn hele kast mag/kan volgooien met dure items. Je weet maar nooit, voor ons is die kans even groot als voor ieder ander.

Mijn nieuwste droom is de Neverfull van Louis Vuitton. Een prachtige, grote, vrij basic tas waar ik helemaal verliefd op ben geworden. Zoals de naam al doet vermoeden past er een hoop in (al zijn er drie maten van) en ik vind ‘m qua vorm ook perfect. Vriendinnetjes Lindsey en Monique Where do i buy arimidex Generic claritin d price hebben er al eentje, waar ik vol bewondering naar gestaard heb. Zou voor mij ook ooit die dag komen?

Voor mijn moeder is ie in ieder geval nabij. Zij heeft wél een enorme tassentic en al jaren een exemplaar van Burberry in haar hoofd. Daarnaast heeft ze ook heel erg vliegangst; haar huwelijksreis 33 jaar geleden was de eerste en de laatste keer dat ze in een vliegtuig stapte. Ze is verschrikkelijk bang.

Hoe dapper is het dan dat ze nu eindelijk toch een tripje heeft geboekt: samen met een bevriend stel gaan mijn ouders eind november naar Londen! Als beloning voor het overwinnen van haar angst krijgt mijn moeder daar, in de Engelse hoofdstad, haar droomtas cadeau. Mam, het is je van harte gegund. Ik ben bij voorbaat al trots op je. Detrol la generic release date You can do it!é(En mag ik dan je tas een keer lenen?)

Follow on Bloglovin

LEES OOK:

15 reacties

 1. Mooi is ‘ie! Heerlijk ruim ook lijkt me. Ik zeg doen al herken ik je verhaal wel, heb mijn oog laten vallen op pumps van Alexander Wang maar vind honderden euro’s toch ook wat veel…

 2. Blijven dromen…….. dat heb ik 33 jaar lang gedaan!!!! hahaha, en natuurlijk mag je hem een keer lenen (als ik hem koop, hij is wel erg duur)
  xxxx mama

 3. Het is een geweldige tas!! En heel praktisch. Ik gebruik m ieder weekend (ok ik heb een nepper ssstttt…) En mijn moeder heeft zichzelf onlangs in Barcelona getrakteerd op een Burbery tas. Een gave TAStbare herinnering!

 4. Vind ‘m erg mooi! Ik heb zelf ook erg weinig met tassen, dat overhevelen lijkt me inderdaad zo’n gedoe en die bedragen zijn best absurd. Toch heb ik ook één designertas op mijn verlanglijstje staan, gewoon.. voor het geval dat ;)

 5. Ik vind deze zo zo zo mooi! Als ik er het geld voor over had dan zou ik ‘m kopen, maar ik ben zo lomp en gooi mijn tas overal neer dat ik het gewoon zonde vind..Maar ooit…. haha.

 6. Ik vind eerlijk gezegd de tassen van Vuitton meestal juist erg lelijk. Druk design en zo. Niet mijn smaak. Gelukkig. ;-)
  De naam is wel heel goed gekozen.
  En stoer van je moeder!

 7. Een tas met theedoek motief, niet mijn ding. Vind een cowboybag van 120 euro al een duur. Koop liever goedkope zodat ik vaak kan wisselen. Overigens net wel een dure cameratas gekocht voor mn nieuwe spiegelreflex. Tis dat die in een specifieke tas hoort, anders had ik het niet gedaan!

 8. Ik ben geen tiepje voor een dure tas; dan durf ik hem nergens neer te zetten uit angst dat ie vies wordt…

 9. Echt een top tas! Was zelf ook erg aan het twijfelen, maar ik heb vandaag de knoop doorgehakt en heb de Neverfull Monogram MM gehaald. Vond de GM toch net wat te groot.. (Meer een reistas)