Dit was mijn week 39

Time flies! Lekker cliché, maar het is echt waar. Ik ben alweer vier (!) weken aan de slag bij Veronica Magazine. Het gaat goed, ik heb het erg naar mijn zin. Ik vind iedereen aardig en het werk leuk. Daarnaast heb ik ook weer leuke dingen gedaan met lieve mensen. Kijk mee naar mijn week 39!

Propecia rogaine sale uk

Ik probeer op een werkdag veel te drinken. Dat is niet altijd even makkelijk, ik zit vaak zo in mijn werk verdiept dat ik het gewoon vergeet. Daarom heb ik nu een eigen mok gekocht voor op de redactie. Een stukje 010 in 020, is ie niet prachtig? Nu maar hopen dat ie niet ‘per ongeluk’ sneuvelt door toedoen van een Amsterdamse collega. ;)

Dinsdag hadden we niets in huis en trakteerde Johan op bezorgsushi. Daar zeg ik natuurlijk nooit nee tegen! Helaas ging er bij mijn vaste bezorger Mr. Bento iets mis, waardoor we ruim 1,5 uur op ons eten moesten wachten. Gevalletje ‘beetje jammer’. Gelukkig maakte de kwaliteit veel goed.

Woensdagavond trok ik voor het eerst na de Dam tot Dam mijn hardloopschoenen weer eens aan voor een kort rondje om mijn spierpijn weg te krijgen. Johan rende 5 km met me mee, daarna plakte hij er zelf nog zo’n rondje aan vast.

De dag erna was het tijd voor het superrr gezellige etentje met mijn oud-collega’s van Sanoma, waarover ik in een eerdere blog al alles vertelde. We aten bij Brandstof in Amsterdam, een sfeervol café-restaurant met lekker eten. Ook goed bereikbaar vanaf CS, er stoppen drie trams voor de deur.

Helaas eindigde de leuke avond in mijn ergste treinhorror ooit: samen met Miranda deed ik drie uur over de reis terug naar Rotterdam. Er was een stroomstoring op Rotterdam CS waardoor er niets reed en onze trein ergens Cheap paroxetine side in the middle of nowhere Does ponstel have a generic stil kwam te staan. Miranda besloot haar laptop erbij te pakken en een ouderwets potje Patience te spelen. We waren pas om 2.00 uur op CS. :(

Vrijdagavond ging Johan gezellig met vrienden eten en stappen, dus at ik na werk een broodje op het station. Zo kon ik bij thuiskomst direct gaan hardlopen voor het echt donker zou worden. Ik was doodmoe na slechts 4 uur slaap en een hectische werkdag, maar ik liep een heerlijke 7 km. Op de een of andere manier ren ik altijd het best als ik eigenlijk kapot ben. Vaag!

Zaterdag was het zover: mijn BFF verhuisde naar Rotterdam! Zo leuk! Johan en ik gingen helpen met sjouwen. ’s Avonds aten we een echt zaterdagavondmaal: kip in the pocket naar recept van Pien. Aanrader!

’s Avonds werd het weer eens tijd om gebruik te maken van onze Pathé Unlimited Card. We zagen de film Wolf in Pathé De Kuip. Een aparte, maar toch ook wel mooie film. Vooral de hoofdrolspeler maakte indruk.

Ik had me voorgenomen om zondag weer lekker te gaan hardlopen, maar het bleek zo’n dag te zijn dat ik he-le-maal nergens zin in had. Zo’n algeheel ‘blehh’-gevoel. Johan ging naar Feyenoord-ADO, ik bleef lekker thuis op de bank. Ik meldde me na alle verhalen toch eens aan bij Netflix en ben nu al verslaafd. Ik ben begonnen aan Pretty Little Liars, maar mijn lijst met andere must-see’s is alweer lang. Help, waar ga ik de tijd vandaan halen?!

Deze dag vroeg om comfort food, dus maakte ik mijn goddelijke pastasalade. Ik heb nog veel over en de dag erna is ie altijd nA?g lekkerder. Prima lunchmaaltje!

Iedereen weer een fijne week gewenst!

Follow on Bloglovin

14 Comments

 1. Sylvia 30 september 2013 at 01:16

  Prima week zo te zien, al blijft dat van die trein akelig ;) Ennuh, die salade ga ik een keer uitproberen!

 2. Anne 30 september 2013 at 07:47

  Behalve de treinborror ziet je week er leuk uit!

 3. Resy 30 september 2013 at 08:01

  Verschrikkelijk om zo lang stil te staan in een trein… maar verder ziet het er erg gezellig uit!

 4. Nuria 30 september 2013 at 08:06

  Mmm, die sushi ziet er heerlijk uit! En wat gaaf dat je naar wolf ben geweest, daar heb ik vandaag over geschreven!!

 5. Stacey 30 september 2013 at 10:54

  Jummie die sushi! Jammer dat het zo lang duurde, maar het ziet er wel heerlijk uit! Goed bezig trouwens met het hardlopen!

 6. Jenny 30 september 2013 at 12:01

  Oh die pasta salade ga ik ook eens maken!

 7. Angela 30 september 2013 at 12:50

  Ik had gisteren ook zo’n bleeh dag, heb The Vow gekeken! Goeie film voor zo’n dag ;-)

 8. Sheelagh 30 september 2013 at 13:21

  Ik had ook weer mijn portie treinhorror afgelopen week, blijft balen he! Pretty Little Liars heb ik ook gekeken, erg leuk in het begin maar wordt wel minder vond ik.

 9. Anouk 30 september 2013 at 15:03

  Klinkt wederom als een fijne week, op de kleine minpuntjes na dan. Wachten op Sushi voor 1,5uur argggh, dan kun je echt niet meer wachten, haha. Balen van de trein, maar ik zou bijna willen zeggen ben niet anders gewend van de NS. Good job op je 4 uurtjes slaap 7km hardlopen!

 10. Nina 30 september 2013 at 16:54

  Dat kip in de pocket ga ik hier ook eens op tafel zetten! Lekker weekje was het weer voor je.

 11. Mieke 30 september 2013 at 21:13

  Oh heel herkenbaar, ik loop ook altijd het lekkerst als ik eigenlijk kapot ben. En de kip in the pocket ziet er goed uit!

 12. LNNK 30 september 2013 at 21:50

  Ik ben op Netflix ook al met Pretty Little Liars begonnen en ik moet nog zoveel andere serie afkijken. idd waar halen we de tijd vandaan! ;-)

 13. Marcella 03 oktober 2013 at 11:27

  Ik heb ook zo’n Starbucks mok mee naar m’n werk, alleen komt de mijne uit Canada. Zo drink je meteen veel, en het is ook fijner drinken dan uit zo’n kartonnetje. Ik heb zin om ook weer naar de bios te gaan, snel weer es doen! En idd, Netflix… ;-)