WIN: Een voorraadje Happy Socks!

Eens in de zoveel tijd ben je toe aan nieuwe sokken. Dan is namelijk de ene helft van je voorraad versleten (zo’n bijna-gat bij je hak) en de andere helft is eenzaam, want zijn of haar maatje is kwijtgeraakt in de was(mand).

Dan kun je wel weer een pak degelijke zwarte sokken gaan halen bij de HEMA, maar waarom zou je? Het leven is te kort om saaie sokken te dragen! Als je na een lange werkdag thuis lekker je schoenen uit schopt, is het toch leuk om tegen grappige sokken aan te kijken? Het Zweedse merk Happy Socks is het roerend met me eens, want zij hebben als missie: ‘Het kleuren van de wereld met sokken.! Dat vind ik dus cool.

Happy Socks worden door mijn oud-collega!s (uit de tijd dat ik hoofdredacteur van Ze.nl was) verkocht via hun site Sokken.nl. Ideaal voor je kleine zomersokjes en sportsokken, maar ook voor dit soort vrolijks. Toen mij werd gevraagd of ik een cadeaubox weg wilde geven, vond ik dat dus helemaal leuk.

Fosamax purchase Dus, kun jij wel wat kleur en fleurigheid in je sokkenla gebruiken? Doe dan mee met mijn winactie en maak kans op vier paar Happy Socks.é

– Like Brouwertje.coméop Facebookéof volg meévia Bloglovin!.
– Laat hieronder even een reactie achter dat je meedoet en vergeet daarbij niet een geldig mailadres op te geven, zodat ik contact met je kan opnemen als je gewonnen hebt.

Deze actie is inmiddels gesloten. De winnaar trok ik eerlijk via de website random.org.

En de gelukkige winnaar is! *tromgeroffel* Irene met reactie nummer 7! Zij heeft inmiddels per mail bericht gekregen.

Buy hydrochlorothiazide medication

Follow on Bloglovin Purchase lady era pills

LEES OOK:

88 reacties

 1. Aah, ze zijn leuk!! Ik heb inderdaad vrijwel alleen van die saaie zwarte exemplaren, dus ik doe mee. Ik volg je alláng via FB en BL ;)

 2. Haha, wat een leuke sokken! Zeker gecombineerd met het motto ‘life is too short to waste time matching socks’!

 3. Wat leuk! Ik weet nog dat ik vroeger van die sokken met aparte teentjes had, maar die zijn mysterieus verdwenen uit de winkels. Dit is een perfect alternatief, had er nog nooit van gehoord! Ik wil ze dus graag winnen, volgde je al via Bloglovin…

 4. Ooooo, ik word altijd zo vrolijk als ik na een lange werkdag mijn laarzen uittrek en dan vrolijke sokken zie, in plaats van die saaie zwarte (of donkerblauwe) sokken zie!!!
  Ik heb je op Facebook al geliked!! Love Happy Socks!!

 5. Love love love it! Ik heb gelukkig helemaal geen zwarte sokken, of om het even welke uni kleur sokken in mijn kast. Ik heb alleen maar gekleurde sokken met leuke prints omdat ik daar altijd superhappy van wordt. Maar van happy socks heb ik nog niets dus doe ik heel graag mee.
  Ik volgde je al via Bloglovin en FB

 6. Graaaaaaag! Ik hou van vrolijke sokken en dan vooral om twee verschillende aan te trekken!

 7. Ooh wat een leuke, originele winactie! Ik ben gek op vrolijke of aparte sokken. Die zijn echt mijn secret superpower in mijn schoenen :-) Zou helemaal blij worden als ik deze win.

 8. Ja luk! Dat kan ik wel gebruiken tussen al die saaie zwarte, bruine en donkerblauwe sokken… Ik doe mee!

 9. Ah, leuk! Ik kan wel wat vrolijkheid gebruiken in mijn zwarte en grijze sokkenla :-) Je pagina heb ik geliked via Facebook.

 10. Ik heb ze al vaker gezien, ook in Stockholm & Gothenburg kwam ik ze vaker tegen, echt super leuk zijn ze. Wel een beetje duur dus ik zou ze graag willen winnen! Ik volg je al via Bloglovin’ & Facebook.

 11. Volg & like je. hahha

  Maar ook ik kan wel en nieuwe sokken en een kleurtje in mijn sokkenmandje gebruiken.
  Heb jaren weinig tot geen sokken gedragen.
  Maar nu ik “ouder wordt” draag ik ze weer steeds vaker.

 12. Toevallig had ik het deze week nog over happy socks toen iemand over ‘tentamensokken’ begon! Met zulke gave sokken aan kan er gewoon niets misgaan :-)

 13. Leuk!! Ik had “vrolijke sokken” als op mijn Sinterklaas verlanglijstje staan dus deze happy socks zouden super zijn!

 14. Geweldig die sokken! Heb ze laatst als cadeautje gekocht en daarna ook spijt dat ik zelf niet nog een paar heb gekocht.

 15. Wauw, al 54 reacties. Denk dat het niet meer nodig is om te zeggen hoe tof happy socks zijn. Ik heb zelfs 2 paar in mijn la liggen. En hoe stom het ook klinkt, ik word bij het dragen en zien van de socks écht een beetje happy. Dat sokken een glimlach op je mond kunnen toveren is gewoonweg schitterend. Sokken, zo simpel! Maar het werkt :-)

 16. Hey wat leuk. Ik kende ze nog niet. Vooral het paar met zebraprint vind ik helemaal te gek. Ik doe dus graag mee.

 17. geweldig leuke vrolijke sokken. Als je die draagt word je al blij. Dus ik ga stevig duimen voor mezelf (y)

 18. Oh mijn sokken worden altijd opgegeten door de wasmand (denk ik) :-)
  Dus deze zouden weer heel fraai mijn voeten kunnen opvrolijken!

 19. Helemaal leuk, in de Bijenkorf in Amsterdam staat er een happy socks kerstboom. Super leuk. Ik doe natuurlijk graag mee met je actie.

 20. Ik hou van happy socks! Ik word sowieso blij van nieuwe sokken (sokken voor het eerst aan doen voelt zo lekker!) maar deze sokken zijn helemaal leuk! Ik doe mee:)

 21. Ooooh mijn lievelingssokken!! Als je die aan je voeten hebt word je toch spontaan vrolijk als je naar beneden kijkt! :) Zo leuk, ik doe graag mee!

 22. Deze happy socks zullen m’n saaie, kleurloze sokken ‘collectie’ zeker doen opfleuren!!

 23. Alles gedaan! Ik houd van vrolijke sokjes, draag zelf ook vaak roze sokken of sokken met stippen enz. Maar die zijn vaak zo snel kapot! Heb er een heleboel met wat gaten erin hihi. Dus ik zou deze heeel graag willen winnen, lijkt me super leuk!

  email: dailylife-kim@outlook.com

 24. Hahaha, heel herkenbaar! Als ik m’n sokkenla open trek, zie ik alleen maar zwart, zwart en 1 paar knalroze hardloopsokken! Deze Happy Socks zullen mijn sokkenla lekker opfleuren!!

 25. Wat een vrolijke sokken! En het is heel herkenbaar wat je schrijft, over versleten en eenzame sokken. Dus bij mij zijn deze vrolijke exemplaren meer dan welkom :D