ADV, I Love You

Sinds ik mijn nieuwe baan heb, is er iets nieuws in mijn leven. En dat nieuws heet ADV. Ik krijg volgens de CAO betaald voor 36 uur, maar werk er 38 en daardoor spaar ik 12 ADV-flexdagen per jaar. Dat zijn geen vakantiedagen, maar extra dagen die je los moet opnemen. Eens per maand heb ik dus een vrije dag! Hoe lekker is dat?

Door de drukte en de nieuwigheid was het er de eerste twee maanden nog niet van gekomen de flexdag op te nemen, maar gisteren dan toch wel. Ik vind het zo heerlijk om zomaar een doordeweekse dag vrij te zijn. Iedereen werkt, maar jij niet. Alleen dat gevoel is al pure luxe voor mij.

Maar ik was ook wel toe aan een dagje écht ontspannen, juist door die drukte en nieuwigheid. Dus besloten we richting Nijmegen te rijden, om lekker te gaan badderen en bubbelen in Sanadome. Ik ben er al een paar keer geweest Buy benfotiamine uk en steeds voel ik me na afloop herboren. Het is daar de bedoeling dat je je badkleding aanhoudt en dat bevalt me wel. Ik ben niet preuts, maar heb gewoon niet zo de behoefte om dingen te zien die ik niet wil zien bij vreemden.

Toen ik me om 11.30 uur in het eerste warme water liet zakken, voelde ik alle spanning van me afglijden. En zo voelde ik me tot we om 20.30 uur weer naar huis gingen. Hoogtepuntjes waren het zwemmen in het buitenbad: ronddobberen in warm water terwijl het buiten eigenlijk hartstikke koud is, is heerlijk. Je gezicht koud laten worden en dan kopje onder… ohhh, fijn! Vooral ’s avonds, toen het donker werd, zag het buitenbad er sfeervol uit.

En natuurlijk de massage van 25 minuten, Oh. Em. Gee. Er is maar weinig lekkerder dan even los gekneed worden door een professional. Ik zou een hele middag op die tafel kunnen liggen. Tussen de baddersessies door heb ik ook nog even in één ruk het boek Lisinopril 10mg tablets price Toen ik je zag van Isa Hoes uitgelezen. Erg indrukwekkend, kan ik je vertellen. Maar daarover snel meer in een nieuwe Letterhonger-blog.

Ik ben in ieder geval weer he-le-maal opgeladen. En het mooie: het was pas vrijdag, dus het weekend moest nog beginnen! Ik ga vandaag eten en filmpje kijken bij mijn buddy in Culemborg, morgen naar de verjaardag van neefje Luuk die 2 wordt en daarna met Johan naar de film. Love it. Order colospa retard

Fijn weekend allemaal!

Follow on Bloglovin

Share Button

LEES OOK:

24 reacties

 1. Oh wat heeeerlijk zulke dagen er tussen he! Heel HEEl af en toe ga ik wel eens een ochtendje of middag naar Thermen Bussloo, zo fijn om je even in warm water onder te laten dompelen en nergens aan te hoeven denken.

  Geniet in ieder geval van het weekend, zo te horen wordt dat ook nog fijn! :)

 2. Oh heerlijk zeg, en dat bad-kleding-aanhouden idee bevalt me wel, ik denk daar hetzelfde over als jij. Goede tip!

 3. Oh lekker! Ik zag de foto al op Instagram voorbij komen. Ik moet zeggen dat ik het zelf echt niet fijn vind om badkleding aan te hebben in de sauna en ik kijk ook niet naar anderen in de sauna. Ik vind het zo vies dat je bikini dan heel de dag zweet aan het verzamelen is.. Ik ga dus gewoon in mijn blote kont naar de sauna :) Maar daar kan ik dan ook geen foto’s maken haha..

 4. Ik ben een keer een weekendje in het Sanadome geweest. Ook in dat hotel wezen slapen. Echt heerlijk! Ik voelde me ook als herboren.

 5. Oh fijn, ik hou van wellness uitjes :)
  Grappig dat je een vrije dag doordeweeks zo ervaart, ik heb het vaak omdat ik in de horeca werk dus dan is het niets bijzonders.

 6. Heerlijk! 36 uur is ook bij ons ‘fulltime’ en betekent dat ik om en om 32 en 40 uur werk. Dus eens per 2 weken een vrije dag! Herken het luxe-gevoel, het is zo fijn! Goed besteed ook, sauna is heerlijk! :-) X

 7. Twee weken was ik er nog met een vriendin, leuk om de baden zo ook nog even weer terug te zien! Vooral het warme bronnenbad is mijn favoriet, ik voel me dan altijd zo loom worden…

 8. Wat een heerlijk begin van je weekend! Die gaat vast op herhaling, haha! Ik mis m’n dagje wellness, is lang geleden alweer. Maar snel weer es gaan doen dus. Geniet van je zondag!

 9. Dat ziet er heerlijk uit zeg! Was wel benieuwd naar ervaringen van de Sanadome, ben er zelf namelijk nog niet geweest. Fijn dat er bikinidagen zijn daar, dan voel je je toch altijd net wat meer op je gemak :)

 10. Ik heb ze sinds kort ook, van die opspaardaagjes, door een verandering in mijn contract van 40 naar 37 uur. Zo heerlijk. Elke twee weken op de maandag een extra vrij dagje.

 11. Klinkt als een hele fijne dag! Sanadome is voor ons net om de hoek, dus zijn er zo nu en dan ook echt wel te vinden! Ik begrijp het gevoel van het buitenbad precies. Bijna niets is fijner. Al mag dat buitenbad van mij nog net een tikkeltje (3 graden!?) warmer zijn!

 12. Oh wat heerlijk zeg! Ik heb niet zoveel met sauna’s maar zo’n dagje met een hoop baden en massages lijkt me ook wel wat :)