Sinterklaas kapoentje: nieuwe camera!

Dan kom je thuis, na een lange drukke werkweek, blij dat het weekend is. Je vriendje heeft heel lief het hele huis opgeruimd, een was gedraaid en boodschappen gedaan. Vermoeid gooi je je tas op tafel en je jas over een stoel. Klinkt er ineens: “Sinterklaas is langsgeweest, er zit wat in je schoen!” Vol verbazing kijk je naar het tafereel hierboven op de foto. Maar liefst vijf schoenen met vijf kadootjes!

Ik moest helemaal links beginnen en tot mijn grote verrassing zat er een spiegelreflexcamera in het eerste pakje! Ik was Seroquel online kaufen flabbergasted, had echt never nooit verwacht dat ik een kadootje zou krijgen, laat staan zoiets gaafs. In de andere pakjes zaten een lens, een tasje, een geheugenkaart en een beschermring. Helemaal compleet.

Ik ben echt blijer dan blij, dat snap je. Ik had het al heel vaak over een spiegelreflex gehad, ik wilde graag mooie foto’s op mijn blog. Maar ja, zo’n ding koop je niet even 1-2-3. Johan wist dat zo’n camera hoog op mijn wensenlijstje stond en besloot ‘m voor Sinterklaas (en kerst, haha) voor me te kopen. De schat won informatie in bij Lin Price of generic arimidex , Jolien, Pien en Mireille en kocht op basis van hun ervaringen een Canon EOS 1100D voor me.

Natuurlijk moest ie vandaag direct uitgeprobeerd worden, dus gingen we naar het mooie Kralingse bos, dat er nu in de herfst prachtig bij ligt. Ik moet nog heel erg wennen, snap er nog niet veel van natuurlijk, maar de eerste kiekjes waren niet onaardig. Er zat ook een kortingsbon bij voor een fotoworkshop, ik denk dat ik die wel ga doen. Weet ik tenminste precies hoe mijn nieuwe speeltje werkt. Ik zeg: dat worden te gekke foto’s op Curacao!!!

Follow on Bloglovin Order micronase side

LEES OOK:

38 reacties

 1. Wat een verwennerij zeg! Ik heb hem ook, en hoewel ik hem minder gebruik dan ik zou willen (vrijwel alleen voor mijn blog en in vakanties) vond ik hem het geld meer dan waard en heb ik er nog geen moment spijt van gehad!

 2. Dat is nog eens een tof kado! En volgens mij een prima camera :)
  Ben benieuwd naar je ervaringen van de cursus, zit zelf ook te twijfelen of ik zoiets zou gaan doen .

 3. Wauw wat een ontzettend leuk en lief cadeau, hele mooie foto’s ook! Ik ben binnenkort jarig en hoop daarna ook een (beginners)spiegelreflex te kopen, vind het heel lastig om te kiezen omdat ik er totaal geen verstand van heb!

 4. Die fotoworkshop moet je zeker doen je leert dan alle kneepjes. Nicole heeft dat ook gedaan en ze was er maar wat blij mee, ik zeg DOEN!

 5. Hele mooie foto’s zijn het geworden! En wat een tof cadeau! Het mooiste vind ik eigenlijk dat hij zo lief info bij andere vriendinnen van je heeft ingewonnen om te kijken welke camere te kopen. LIEF!

 6. Wat een schat van een vent! Daar mag je wel zuinig op zijn (en hem ook eens verwennen natuurlijk)!

 7. Wauw, als je had gezegd dat deze foto’s in Central Park, New York City had gemaakt had ik je ook gelooft! (oké, bij een eerste snelle blik natuurlijk, want bij een tweede blik zou je de skyline wat aan de magere kant vinden voor zo’n mega stad als NYC!) Dat dit mooie stukje Nederland zo dichtbij is… Daar ga ik binnenkort ook eens wandelen!

 8. Dat is nog al eens een cadeau! :)
  Je hebt er al mooie foto’s mee gemaakt. Maar een bos is natuurlijk altijd een geschikte foto locatie ;). Veel plezier er mee!