Daar gaan we weer!

Zuchtend, steunend en met kleine oogjes hebben we elkaar vanmorgen met after sun ingesmeerd. Die zo gevreesde vervelling is helaas al ingetreden, maar we doen er alles aan om het proces zo lang mogelijk te rekken. Lekker bruin zijn we geworden, daar op zonnig Curacao. Er waren dagen bij dat het zo hard ging dat we moesten oppassen niet in twee lobsters te veranderen, maar gelukkig is dat allemaal mooi bijgetrokken. Vooral in witte badkamers doen we het goed.

Het nadeel van vakanties is dat er altijd een einde aan komt. Voor je het weet, loop je weer met een dikke sjaal door de koude buitenlucht en zit je (in mijn geval) weer in die gevreesde Fyra richting Amsterdam. Het lijkt wel gisteren dat ik de afwezigheidsassistent van m!n mailbox aanzette en daarin meldde dat ik bijna twee weken niet op de redactie zou zijn. Dat de tijd vliegt als je het naar je zin hebt en voorbij lijkt te krA?ipen als dat juist niet het geval is, heb ik altijd al een oneerlijk fenomeen gevonden.

Net als het feit dat ik de laatste nacht van mijn vakantie, ofwel de nacht voordat het gewone leven weer gaat beginnen, altijd slecht slaap. Dan heb je dagen, zo niet weken lekker bijgeslapen en ben je hartstikke topfit, maar word je de dag dat je weer aan de bak moet zo brak als een garnaal wakker. Misschien huilt je onderbewuste stiekem wel met je mee !s nachts. Ofzo.

Anyway Cannabis seeds ottawa ontario , het echte, gewone leven is weer begonnen! De herinneringen aan Curacao zijn nog vers, het fotoboek is in de maak en de blogs worden getikt. ‘Weet je nog, vorige week op dit tijdstip? Toen lagen we daar en daar!’, zullen we de komende tijd regelmatig tegen elkaar zeggen. Wat mij betreft beginnen we gewoon maar met de voorpret voor de zomervakantie: een roadtrip door Italié staat op de planning! Hoe of wat moet nog allemaal uitgezocht worden, maar het is in ieder geval iets om ontzettend naar uit te kijken.

Droom ik tot die tijd nog wel even weg bij onderstaand plaatje…

Follow on Bloglovin How much does combivent cost How much minocycline can you take a day

Share Button

LEES OOK:

20 reacties

 1. Altijd balen als je weer aan de bak moet na de vakantie. Succes vandaag! En wat een prachtige foto van jou in het water!

 2. balen idd zeker als je daar een paradijs om je heen hebt en lekker warm en dan moet je hier weer door de toch wel kou, en regen, blehhh maar het is niet anders en je hebt iig iets moois om naar terug te kijken

 3. Dit doe ik ook altijd in het zwembad . drijven en dan nergens aan proberen te denken. Maar bij jou is de omgeving rustiger dan bij mij in een zwembad hihi. Heerlijk die rust en ruimte fot van jou. xx

 4. Oooh zonnig Curaçao, ik zal ook heimwee hebben en de *piep* aan dit schijt weer hier ;-)
  Fijn dat je een goede vakantie heb gehad en ik kijk uit naar je blogjes! Zelf zal ik het eiland ook nog eens heel graag willen bezoeken en tot die tijd kijk ik HEEEEEERLIJK mee met de zonnige foto’s :)

 5. volgens mij maak je iedereen nog extra jaloers door die foto ;). Heerlijk. En ja, dat slecht slapen de dag voor je weer aan de bak moet herken ik wel. Het zal wel een verdrietig onderbewuste zijn….

 6. Heel erg herkenbaar! Heerlijk om terug te denken aan die heerlijk warme dagen. Succes met terug in het oude ritme komen ;)

 7. veel sterkte met het gewone leven weer, meis. maar vervellen doe je toch alleen als je verbrand bent? ik wel in ieder geval. normaal gesproken trekt dat bruin gewoon weg, wel altijd zo onregelmatig als de pest, maar toch ;-)

 8. Herkenbaar! Ik ben zondag teruggekomen van vakantie en sinds maandag weer aan het werk. Hoe verder je van je vakantie komt, hoe beter het weer gaat vind ik wel, maandag was niets maar gisteren en vandaag al wel weer vrij productief. En nu maar snel weer een volgende reis plannen…

 9. Heel herkenbaar! Ik kwam half november terug van Bali, dat was ook een flinke omslag… Maar vooral veel vakantiefoto’s blijven kijken!

  Prachtige foto trouwens onderaan! :)

 10. Altijd zo wennen weer na een vakantie en daarna weer balen dat het toch zó snel went. Succes en geniet nog lekker lang na van de ervaring en de foto’s!

 11. Wauw Marieke, wat een heerlijke foto’s kwamen er op Instagram bij jou en Johan voorbij! Dat is zeker omschakelen! Gelukkig is het weekend nu dichtbij, kan je weer even opladen. Ik ben heel benieuwd naar jullie avonturen, maar ik zag dat er al een blogje van klaar staat. Enne, die roadtrip Italië klinkt goed! Duik maar lekker in de voorpret!