WIN: 50 euro shoptegoed voor Sans-Online!

Je ziet mij steeds minder vaak door de stad struinen op zoek naar een leuk jurkje, lekkere trui of mooie jeans. Ik werk fulltime en ben voor een shopsessie aangewezen op de drukke zaterdag of koopzondag. Als ik precies weet wat ik wil hebben, duik ik nog weleens de stad in om recht op mijn doel af te gaan, maar een hele dag zomaar winkelen? Dat doe ik zelden. Zo zonde van je tijd als je dan alsnog met lege handen thuiskomt, omdat je ‘niks! kon vinden.

Online shoppen Instagram spy, Phone call tracker.
Het is tijdgebrek en gemakzucht dat ik voornamelijk online shop. Ik heb een aantal favoriete webshops waarvan ik zeker weet dat het qua levering in ieder geval altijd goed gaat. Dat dat geen vanzelfsprekendheid is, heb ik namelijk helaas ook weleens ervaren. Onlangs kreeg ik een mailtje met de vraag of ik Sans-Online Effexor without prescription Synthroid 90 day supply cost eens wilde uitproberen en dat wekte mijn nieuwsgierigheid!

Sans-Online
Ik mocht 50 euro uitgeven en wist niet waar ik moest beginnen, zo veel leuks zag ik. Ik vind het altijd een sport om een kadobon of tegoed zo efficiént mogelijk uit te geven, dus het was even een puzzel. Uiteindelijk kwam ik eruit!

Je kunt me momenteel uittekenen in een skinny jeans met trui, maar een jurkje met dikke panty en stoere boots kan in de winter natuurlijk ook heel goed. Mijn kast kon wel een nieuw exemplaar gebruiken, dus koos ik voor dit jurkje van Object. Daarnaast kon ik dit mooie Vila-rokje niet weerstaan en krijg ik altijd te horen dat blauw mij mooi staat, dus belandde deze top van Vero Moda ook in mijn virtuele winkelmandje. Lang leve de SALE!

Winnen!
Goed nieuws: ik heb geregeld dat één van mijn bezoekers ook mag shoppen bij Sans-Online. Doe snel mee, want ik mag een shoptegoed t.w.v. ! 50,- weggeven!

Wat moet je doen om kans te maken?

– Deel dit bericht op Facebook of Twitter (dat kan met de handige deelbuttons hieronder).
-éLike Brouwertje.coméop Facebookéof volg meévia Bloglovin!.
– Laat hieronder even een reactie achter dat je meedoet en vergeet niet een geldig mailadres in te vullen, zodat ik contact met je op kan nemen als je gewonnen hebt.

Deze winactie is inmiddels verlopen. De winnaar trok ik eerlijk via random.org.

En de gelukkige winnaar is! *tromgeroffel* Simone met reactie nummer 2! Zij heeft inmiddels per mail bericht gekregen.

Follow on Bloglovin

LEES OOK:

56 reacties

 1. Ik doe heel graag mee! Wat heb je leuke dingetjes besteld zeg. Vind vooral het rokje echt super. Ik volg je al een tijd op Bloglovin’ en heb deze post getweet :-)

 2. Leuk!! Ik doe mee, zit nogal krap de laatste maanden dus kan wel wat shopping money gebruiken!

 3. Wat leuk! :)
  Ik doe graag mee met de actie en heb alles gedaan wat er gedaan moest worden. Heb al zoveel leuke dingen gezien bij Sans-Online, dat 50 euro shoptegoed best goed van pas zal komen.

 4. Oeh, ik ben tegenwoordig ook meer van het online kopen gewoonweg omdat ik in de stad zelden slaag. Dus dit is voor een arme student als mij een ideale actie om weer lekker online te kunnen shoppen. :D

 5. Nieuwe kleding is altijd welkom! Ik doe mee!
  En het gevoel van aangewezen zijn op de drukke dagen is zéér herkenbaar!

 6. Ooh wat heb je mooie kleding uitgekozen! Ik zou ook wel willen shoppen bij Sans-Online, dus doe graag mee met je winactie. Fijn weekend! xxx

 7. Echt mooie items heb je uitgezocht ^^ ik doe mee, ik like je op facebook & bloglovin ^^

  Groetjes

 8. Leuk! Ik ben eigenlijk geen webshopper maar ben die drukke winkels wel zat. Dus misschien is webshoppen wel de ideale oplossing voor mij

 9. Jaaaaa superhandig en leuk, ik doe mee!
  Ivm de laatste studieloodjes drukte en een budgetcut zou dit heel fijn uitkomen.

 10. Tuurlijk doe ik mee ook al betwijfel ik of ze mijn maat verkopen maar ja leuke assesoires zijn ook nooit weg. Trouwens leuk geshopt marieke.

 11. Ik doe graag mee aan deze actie!
  Weet ook al gelijk wat ik ga kopen, wat een leuke webshop zeg… handig al die verschillende merken bij elkaar!

  Volg je nu al een hele poos via Bloglovin’, geniet echt van je blogs.. je schrijft zo leuk! :)

 12. Oehhh dat is leuk! Ik heb nog nooit bij deze webshop besteld maar het ziet er goed uit!

 13. Online shoppen: zalig! Lekker op je gemak iets uit kiezen, toch maar weer terugleggen en iets anders pakken. Zonder ongevraagd advies van een verkoopster. Doe mij die waardebon maar! ;-)

 14. Heel erg fijn! Na de dure decembermaand & met dit koude weer is gratis-online-shoppen een perfect verlaat verjaardagscadeautje :)

 15. Ik doe mee! Ik volg je nu op Bloglovin, had ik al veel eerder moeten doen want stiekem lees ik iedere week trouw je blogjes :)

 16. Wat een leuke actie! Vroeger vond ik het heerlijk om te struinen door de stad. Maar met mijn twee kids is dat niet echt een succes! Online winkelen is een uitkomst!

 17. waanzinnig leuke winaktie, sans online heeft veel leuke kleding voor lage prijzen,
  like op facebook
  follow op bloglovin en
  follow op twitter en de tweet natuurlijk even gedeeld

  nu heel hard duimen

 18. Ik waag graag een gokje! Als student zonder stufie (hup voor de bezuinigingen) kan ik wel zo’n fijn bedrag gebruiken! Ik winkel zelf ook minder en minder in de stad. Al heeft dat ook weer te maken met het spendeer-risico ;-)

 19. Ook ik waag maar wat graag een kansje :-) het zou super feestelijk zijn zeg!! Heb gedeeld en geretweet, nu rest mij niks dan duimen voor een berg geluk!!

 20. Wat een gave winactie!! Ik ben fan van sans-online en vooral van de tien euro die je met je verjaardag vrij mag besteden. Ze zijn super wat betreft levering e.d. dus ik doe heel graag mee met deze winactie!!

 21. Ik kan wel een nieuwe garderobe gebruiken na mijn zwangerschap, dus die €50,- shoptegoed komt dan zeker van pas

 22. Wauw! Zou zo graag willen winnen! Heb laatst bij Sans Online een leuk jurkje van Vero Moda gekocht en ik kon niet wachten op de postbode! Maar helaas kreeg ik 1 dag later een mailtje, waarin stond dat ze een fout gemaakt hadden en het jurkje niet meer leverbaar was :( Echt heel jammer, en ik zou het daarom geweldig vinden om dit shoptegoed te winnen! Dan kan ik een ander leuk jurkje kopen =)

 23. Leuke items heb je uitgezocht!Lijkt me leuk om bij Sans-Online te mogen shoppen, helemaal nu het sale is;-)