Dit was mijn week 6

Het is maandag en dus dagboektijd! Begin je week vol frisse moed door bij mij (en heel veel andere bloggers) nog heel even terug te blikken op afgelopen week.

Mijne begon slecht, want ik had maandag gewoon een rotdag. Kan er lang of kort over praten en ik kies voor dat laatste. Johan wist wat ik nodig had: hem en Ben & Jerry’s! We hielden het beschaafd met zo’n klein potje per persoon. (Oké, dat was omdat de avondwinkel geen grote potten had, anders hadden we er hoogstwaarschijnlijk daar ieder één van weggewerkt.)

Dinsdag was alles weer goed, gelukkig. ’s Avonds ging ik op bezoek bij mijn lieve en hoogzwangere vriendinnetje Marlies en haar man Germ. Nog maar drie weken te gaan en dan (ongeveer) worden zij papa en mama van een meisje! Ik vind het zooo leuk. Marlies had lekker gekookt, ik kon zA? aanschuiven.

Er stonden Mexicaanse wraps op het menu. Lekker met een gehakt/groentevulling en afgetopt met flink wat kaas. Sla, creme fraiche, salsasaus en guacamole erbij, mmmmm. Ik heb gesmuld.

Natuurlijk moest er even gekroeld worden met poes Bloem (1 van de 4 poezebeesten in huis) en een selfie gemaakt.

Mijn lunch van woensdag. Naja, eigenlijk is dit bijna elke dag mijn lunch, haha. Ik ben echt gek op filet americain. Ik weet dat het niet zo goed is om dit (bijna) dagelijks te eten, maar ik zwicht steeds weer.

Mijn pakketje lippenbalsems van Rosebud kwam binnen! Ik had er een paar besteld op Rosebudsalve.eu. Waaronder een voor mij nieuw smaakje (deze hierboven – erg lekker) en een Eucalyptus-versie die ik al eerder had.

In twee dagen tijd las ik Een weeffout in onze sterren van John Green uit. Prachtig. Thanx Annemerel voor de tip! Ga zeker nog meer boeken van deze schrijver lezen en ben heel benieuwd naar de verfilming van dit boek, die in juni uitkomt.

Donderdag ging ik lekker uiteten met vier oud-collega’s van Sanoma. Eens per maand proberen we in Amsterdam of Rotterdam even bij elkaar te komen om bij te kletsen. Zo leuk! Deze keer kwamen Debbie Cheap probalancetv , Richt, Anne-Lieke en Miranda naar 010 (Marjolein was helaas ziek) en aten we bij Spaghettata, een leuk en lekker Italiaans restaurant.

We deelden wat voorgerechtjes (waaronder rijstballetjes met saffraan & mozzarella en gehaktballetjes met tomaat en parmezaan) en als hoofdgerecht at ik een smakelijke spaghetti vongole. Het toetje sloeg ik heel braaf over, maar ik nam wel een hapje van de goddelijke tiramisu die Richt had. Aanrader!

Vrijdagavond begon het bloggersevenement in Zaandam waar ik voor was uitgenodigd pas om 21.00 uur, dus had ik na werk wat tijd te overbruggen. Ik besloot op Amsterdam Centraal een hapje te gaan eten bij Grand Café 1e Klas, op spoor 2B. Best sfeervol, zeker voor een stationsrestaurant, en er was nog live jazzmuziek ook!

Het voelt toch een beetje gek om in je eentje uiteten te gaan, maar ik had mijn laptop bij me waardoor ik wat kon bloggen. Ik nam een Oosterse salade met tonijn. De tonijn was heerlijk, de rest van de salade stelde niet super veel voor, maar had door een goeie dressing wel genoeg smaak. Prima maaltje.

Daarna was het tijd om naar Zaandam af te reizen om met nog twaalf bloggers het nieuwe ibis budgethotel uit te proberen. Ik zal er uiteraard nog uitgebreider over bloggen, maar de kamer was dik in orde. Niet veel meer dan strikt noodzakelijk, maar wel lekker strak ingericht.

Het ontbijtbuffet was zeker voor een budgethotel erg oké, er was voldoende keuze. Vers stokbrood, croissantjes, verschillende soorten brood en wat beleg (hartig en zoet). Ik hield het bij wat yoghurt met cruesli, een nog warm gekookt eitje en een cracker met smeerkaas.

Zaterdagochtend gingen we met de hele bups shoppen bij de Primark in Zaandam. We hadden een tegoed gekregen, dus iedereen ging los. Ik vind het fascinerend hoor, dat hele Primark. Maar ook ik ben er geslaagd!

Dit krijg je ervan als je een groep vrouwen los laat in de Primark.

Tijd voor een groepsfoto! Ik kende mijn vriendinnetje uit Rotterdam Jolien natuurlijk al, maar ook Lindsay die ik al eens ontmoet had toen ik nog in Utrecht woonde. Verder vond ik het leuk Serena van Beautylab eens te zien, want we volgen elkaar al heel lang op Twitter. Ik maakte verder kennis met Serena’s zusjes Larissa en Tara, Angela, Marloes, Tineke, LauraFleur, Lisanneéen Chloé. Gezellig!

Gezellig met Jolien, ik ben zo blij dat ik haar heb leren kennen! Rotterdam-buddy’s!

Weer terug in het hotel stond er een overheerlijke high tea voor ons klaar. Ik wilde het echt allemaal opeten, zo lekker was alles. Ik heb me enigszins in kunnen houden, maar vraag niet hoe.

Na een lange terugreis (problemen bij Schiphol) kwam ik thuis waar er ook nog macarons voor me klaar lagen! Johan was naar Parijs geweest (we hadden elkaar drie dagen niet gezien, snik) en had ze meegenomen. Mjammie!

Ik sliep ’s avonds natuurlijk in mijn toffe nieuwe pyjamabroek.

Aangezien we elkaar drie dagen niet gezien hadden, was het zondag tijd voor quality time met Johan. En dan gaan we graag naar de film! Deze keer werd het Dallas Buyers Club, een bijzondere film met een steengoede hoofdrol voor Matthew McConaughey die hiervoor kilo’s was afgevallen. Een geduchte concurrent voor Leonardo, wie zal er met de Oscar vandoor gaan op 2 maart?

We besloten lekker uiteten te gaan en riepen de hulp in van Lin, mijn favo Rotterdam-hotspotter. Ik had zin in een goede burger en daarvoor raadde ze ons Hudson Bar & Kitchen aan. Een leuk restaurant in Amerikaanse sferen en dito kaart. Direct hadden we weer heimwee naar onze roadtrips!

Cannabis seeds ottawa ontario

Ik koos voor een burger genaamd The Mexican. Een Tex-Mex beefburger met cheddar, zure room, guacamole, salsa,
rode ui, bacon en nacho’s. Met natuurlijk frieten on the side. Echt overheerlijk!

Johan nam nog een vanille milkshake toe, ik hield het bij een kop thee.

Thuis keken we nog een aflevering Penoza en werkte ik aan deze blog. Het weekend zit er alweer op! Ik ben benieuwd wat komende week ons weer gaat brengen.

Fijne week allemaal!

Follow on Bloglovin Iphone tracker, How to hack messages in iphone.

22 Comments

 1. Marieke 10 februari 2014 at 07:30

  Maandag was bij mij ook een rotdag!! :( En wij hebben in precies zo’n Ibis Budgethotel geslapen in Brussel! Ik vond het heel handig ingedeeld en niet duur! Aanrader :)

 2. Pien 10 februari 2014 at 08:26

  Altijd leuk om op maandagochtend jouw week te lezen! :) En die burger! Mmm!

  Fijne werkdag!

 3. Tineke 10 februari 2014 at 08:29

  Wat een leuke dingen heb je de afgelopen week gedaan! Het was erg leuk om jou eens te ontmoeten! Ik vond het twee hele geslaagde dagen! Is die film trouwens een beetje een aanrader?
  Liefs

 4. HansDeZwans 10 februari 2014 at 09:00

  Haha, laat een aantal vrouwen los in een shoppingcentrum en ze kopen alles leeg. :-)

 5. rachel 10 februari 2014 at 09:01

  op de maandag na dan een leuke week en oooh lord die burger hihih zal even manlief aankijken om daar een keer te gaan eten :D
  fijne week meis xx

 6. Simone 10 februari 2014 at 10:28

  Aah wat lief, die macarons als cadeautje. Dat ontbijtje bij Ibis ziet er inderdaad goed uit, zeker voor een budget hotel. Ben zo gek op ontbijt buffetten, sowieso op ontbijt. Mijn favo eetmoment!

 7. Resy 10 februari 2014 at 10:36

  Erg leuk weer om te zien!

 8. Bente 10 februari 2014 at 10:42

  Klinkt als een fijne week! Zelfs maandag voor een rotdag zag er relaxed uit ;)

 9. No-Face 10 februari 2014 at 11:04

  O wat heb jij een hoop heerlijk eten in je week zitten zeg. Om jaloers op te worden!

 10. Joëlle 10 februari 2014 at 11:13

  Ik ben ook heel erg benieuwd naar de verfilming van The Fault in Our Stars! Het boek vond ik prachtig. Heb je De Cirkel al uit? Ben benieuwd wat je ervan vond!

 11. Sheelagh 10 februari 2014 at 11:22

  Hee, geen sushi deze week? ;) Ik heb the Fault in Our Stars ook afgelopen week gelezen, wow! Ben nu al weer begonnen in Looking for Alaska, ook van John Green. Ik heb the Dallas Buyers Club ook op mijn Pathé Unlimited lijstje staan, ik ben benieuwd!

 12. Sylvia 10 februari 2014 at 11:42

  Oew, die Mexicaanse wraps! *kwijl* Haha, en lekker weertje bij de Primark :P

 13. Eva 10 februari 2014 at 12:50

  Ben nu bezig in Looking For Alaska van John Green (naar aanleiding van The Fault In Our Stars, inderdaad te prachtig) en ook die is weer meeslepend. Zeker dus meer van hem lezen!
  Dallas Buyers Club heb ik gisteren gezien trouwens, wat een goede film. Echt geweldig hoe het karakter van McConnaughey verandert in het verhaal en zijn acteerkwaliteit lijkt echt alleen maar t groeien!

 14. Suzanne - Kattebelle 10 februari 2014 at 13:03

  Wat een vrolijke foto’s allemaal, ook veel lekkers, krijg er trek van! :) En wat gaaf dat je dat hotel mocht uitproberen en aansluitend naar de Primark. Toffe winkel, voor de kwaliteit helaas niet altijd de beste maar voor budget koopjes zeker wel!

 15. Saskia 10 februari 2014 at 16:36

  Ziet eruit als een prima week :)

 16. Suuz 10 februari 2014 at 18:20

  dat was een heerlijke weekje!!! super om te zien :-) enjoy this week!!!

 17. josie 10 februari 2014 at 18:33

  Hmmmm, heel veel lekker eten! Macarons zijn zo lekker, ik heb ze vorige week voor het eerst geprobeerd. Leuke groepsfoto ook :)

 18. Chloe 10 februari 2014 at 19:06

  Leuke diary heb je er van gemaakt :)! Grappig om mijzelf ook nog even voorbij zien komen.. Hoop je snel weer te zien en ik volg je nu via Bloglovin! X

 19. Lindsay 10 februari 2014 at 20:37

  Yay, gezellig was het #IbisBudgetFun! :-) Superleuk om weer eens bij te kleppen! En ik wil ook nog heel graag naar Dallas Buyers Club! Maar ik vind dat Leo (nu dan eindelijk!) wel een Oscar verdiend :-) xxx

 20. Petra 10 februari 2014 at 21:36

  Wat een fijn overzicht weer. De Primark ben ik nog nooit geweest, staat wel op de todolijst maar komt er steeds niet van. Ik wil wel eens weten waar iedereen zo lyrisch over is.

  Kijk ook uit naar je Ibis blog!

 21. Mieke 10 februari 2014 at 21:43

  Wat een fijne week! (behalve maandag dan) Gaaf, dat Ibis gebeuren! En ik ben heel benieuwd naar het boek, klinkt heul mooi.

 22. Limoentje 16 februari 2014 at 02:18

  Wat een volle week! Gelukkig wel met heel vele leuke & lekkere dingen :)
  En wat een mooi gedekte tafel bij Marlies.