ACTIE: Bestel via mij gratis visitekaartjes bij Moo.com!

Weten jullie nog dat ik een tijdje geleden drie codes mocht weggeven voor gratis visitekaartjes van Android tracker, Localizador gps movil. Cheap diabecon tablets Moo.com? Ik kreeg daar toen zulke leuke reacties op, dat ik samen met Moo.com ben gaan nadenken over een nieuwe actie. En we hebben, al zeg ik het zelf, iets heel leuks bedacht!

Ik mag namelijk grA?tis visitekaartjes uitdelen! Superleuk, aangezien ik zelf heel enthousiast over Moo.com ben. Je kunt je eigen design gebruiken of een van de duizenden klant-en-klare ontwerpen kiezen. Perfect voor als je je blog iets professioneler wilt aanpakken, een eigen bedrijf bent begonnen of gewoon voor de fun eigen kaartjes wil hebben om uit te delen.

Gratis visitekaartjes
Om te vieren dat het op Moo.com nu ook mogelijk is om met iDeal te betalen, kunnen bezoekers van Brouwertje.com profiteren van een mooie deal:

De eerste 30 nieuwe klanten die via mij 50 visitekaartjes bestellen, krijgen deze helemaal Buy flagyl antibiotics online gratis! Oké, je moet wel zelf de verzendkosten betalen, maar dat is slechts 4 euro en een beetje.

Belangrijke info
– Bestel je kaartjes op Moo.com met de code BROUWERTJEMOO.
– De code werkt alleen voor de eerste 30 nieuwe klanten, dus OP = OP.
– De code is goed voor 50 visitekaartjes (mat, glossy of green & met of zonder afgeronde hoeken).
– Verzendkosten zijn ! 3,50 excl. BTW.

Ik hoop dat jullie het net zo leuk vinden als ik! Ik ben heel benieuwd wie er gebruik van gaat maken, dus laat even weten of het is gelukt. :)

Update: Inmiddels ben ik door de 30 codes heen! Bedankt voor alle bestellingen en leuke reacties op deze actie! :)

Follow on Bloglovin

LEES OOK:

34 reacties

 1. Ooooohhhhh wat super gaaf, boehoe je actie komt voor mij net wat te vroeg. Wil eerst graag lay out wat professioneler aanpakken en de rest volgt dan daarna

 2. Wat een gave actie! Ik wacht er alleen nog even mee, wil alles eerst wat professioneler hebben en zeker weten met welke kleuren ik wil werken. :)

 3. Wat een ontzettend leuke actie! Ik heb er dan ook net dankbaar gebruik van gemaakt, heel gaaf! En dankjewel! (En wat een fijne site trouwens, het was echt vet makkelijk.)

 4. @Josie en Linda De code werkt nu wel (het eerste uur toen de code nog een andere code was, deed hij het bij mij ook niet).

 5. Met dank aan jouw kortingscode heb ik de visitekaartjes net ontworpen en besteld, eens kijken of ik mijn freelance werk op poten kan krijgen :) Dankjewel!

 6. Echt SUPER fijn! Ik heb net gebruik gemaakt van je actie. Ik heb snel even wat in elkaar gezet, want ik wilde al langer visitekaartjes bestellen.
  Dank je wel!

 7. Wat een leuke actie zeg! Mijn blog is nog niet zo groot dat ik ook echt visitekaartjes nodig heb, maar ik ga er nog wel even over nadenken. Zo’n buitenkansje is eigenlijk zonde om voorbij te laten gaan… ;)

 8. Fijne actie! Ben net voor mezelf begonnen en zat al dagen te kijken voor visitekaartjes. Dit trok me eindelijk over de streep. Hartstikke bedankt!

 9. Cool, wil al een tijdje persoonlijke kaartjes, grijp steeds vaker mis. Heb een lekker clean design gekozen. Thanks very much!

 10. Komt uitstekend uit! Had wel kaartjes, maar lelijke van vistaprint. Kende moo.com nog niet maar nu eigenlijk praktisch de perfecte kunnen vinden. :D

 11. Mijn kaartjes zijn vandaag binnen gekomen.. Supermooi! Mooi dik papier en goede kwaliteit! Heel blij mee, dankjewel!

 12. Mijne zijn ook binnengekomen en ze zijn prachtig! Kwaliteit is echt top en ze zitten in een leuk doosje. Thanks!