Je moet niet zitten aan m’n Nikies

Ja, ehhh… Daar is ze weer. Die shoe addict, Iphone tracker, Whatsapp spy. weet je nog Is there a generic for detrol la 4mg ? Ik heb wéér nieuwe gekocht! Maar, maar, maar! deze gympies hebben een verhaal! Ik kA?n ze simpelweg niet laten gaan.

Ik wilde deze stoere Nike Air Revolution Sky Hi al heel lang. Echt. Ik vind lang niet alle sneaker wedges (met zo!n hak erin verborgen) mooi, maar van die van Nike ben ik echt fan. Van de gewone Dunk Sky Hi heb ik twee paar en deze kreeg ik ook maar niet uit mijn hoofd.

Ik wilde graag zwarte, maar die bleken zeldzaam. Bijna overal uitverkocht. Ik vond ze online bij Men at Work en twijfelde dus geen seconde. Hup, mijn winkelmandje in. Ik wachtte met smart op het pakketje en pakte ze helemaal euforisch uit toen ik ze binnenkreeg. Wat denk je? Te klein. Noooooo!

En het werd nog erger: een maat groter was er niet meer. Zowel online als in de winkel in Rotterdam uitverkocht. Ook op andere websites kon ik ze niet meer vinden. Damn, wat baalde ik. Waarom loop ik nou altijd achter trends A?A?n in plaats van dat ik ze zelf zet?! ;)

Een paar weken had ik het laten rusten. Ik kocht de Bronx-laarsjes als heel fijne troost. Ik had er vrede mee dat ik deze sneakers nooit in mijn bezit zou hebben. Tot ik op Amsterdam CS op mijn tram stond te wachten en een meisje spotte met deze beauty!s aan haar voeten. Arghhh… Ik probeerde het nog één keer met mijn goede vriend Google. Zou het misschien dan toch…? JAAAAA!

Wehkamp.nl was mijn redding. Gewoon op voorraad, in allerlei maten. Hallelujah! Snel bestelde ik ze een maat groter dan de eerste keer en de volgende dag al had ik ze in huis. Wat denk je? Als gegoten.

Hallo, ik ben Marieke en ik ben verslaafd aan schoenen…

Call blocker, Spyware iphone.

Follow on Bloglovin

Share Button

LEES OOK:

33 reacties

 1. Heel tof! Ben ook al een tijdje op zoek naar deze. Welke maat heb je uiteindelijk genomen en is dit veel groter dan wat je normaal hebt?

 2. Oh geweldig!! Ik ben echt zo’n fan van die nike wegde sneakers! Heb je toevallig de limited edition gezien vanwege het chinees nieuw jaar? Zijn echt zo mooi…wel erg duur (175 euro..)

 3. Oh die zijn gaaf! Ik heb al paarse met bloemetjes en ze zitten onwijs lekker. En nou moet ik me bedwingen om niet heel hard naar Wehkamp te hollen :)

 4. Van wie heb je die schoenenverslaving toch????? Met een vader én moeder die schoenen heel erg leuk vinden!!! Geniet er van xxxx mama

 5. Ho, te snel gepost. Ik heb zelf de Sky High’s en ben nog steeds verliefd. Ondanks de hak, lopen ze echt als hele relaxte gympen en ondanks de “winter”, altijd warme voeten. Yes, like for Nikies! Zijn deze er ook in het wit?

 6. Nou ik ben ook zo’n schoenenverslaafde hoor. Ik heb er denk ik wel 30 op mijn verlanglijstje staan bij verschillende webwinkels ;). Meestal wacht ik tot ze in de aanbieding gaan, en dan kan ik me niet meer inhouden. Dan is het gewoon ‘voorbestemd’ of zo…

 7. Haha, zo herkenbaar dit. Ik heb de afgelopen weken gespeurd naar de Nike Air Max Thea light blue. Elke dag mailtjes naar Zalando gestuurd, maar piste twee keer naast de pot. Maar drie keer is scheepsrecht, dus nu prijken ze aan mijn voetjes

 8. Ik vind sneakerwedges ook meestal niet zo (zelfs de Isabel Marants vind ik niet geweldig, en dat zegt wat want ik ben gek op het label), maar doordat deze zo stoer zijn vind ik ze heel erg gaaf!

 9. JAA deze zijn zóóóóóóóóóóó leuk! Haha ooh ik heb ook zo zin om schoenen te kopen. Heb afgelopen weekend in Amsterdam ook zulke leuke nikies gezien maar ze zijn zo duur en aangezien we sparen voor onze bruiloft.. Mehhhh ;p!

  Liefs Rosie

 10. TOF! ik kan dan altijd heel erg lang bestellen over welke maat ik dan moet bestellen…. Ze zijn onwijs mooi! enneh, die titel, ik moest gelijk aan dat nummer denken!

 11. TJa, niet helemaal mijn smaak maar in ieder geval mooi dat je ze alsnog in je maat hebt gekregen en dat deze dan wel goed zitten!

 12. Wat zijn ze gaaf! En wat goed dat je ze toch hebt weten te scoren.
  Zelf sta ik niet met zulke schoenen, helaas. Ik vind ze super!

 13. Ik heb niet veel met wedges, maar deze vind ik mooooooi. Misschien maak je mij dan ook meer verslaafd. Ik ben ook al op zoek naar die laarsjes van Bronx ;-)