Backstreet Boys-bakvis

Er is maar één woord voor de avond die ik gisteren heb gehad en dat woord steel ik even schaamteloos van Des: AHMEGAD! Ik was bij het concert dat de Backstreet Boys in een uitverkocht en stampvol Ahoy Rotterdam gaven en dat was écht ongelofelijk leuk. Noem me een bakvis, vind het kansloos, lach me uit… I don’t care!

Paulien en ik hadden ze een tijdje geleden natuurlijk al in The Qube van Q-music gezien, maar daar hielden ze het na vijf nummers voor gezien. Dat optreden smaakte naar meer, dus toen bekend werd dat ze tijdens hun tournee ook Nederland zouden aandoen, was ik er als de kippen bij om kaartjes te bemachtigen. Dat lukte, en goed ook, want we hadden topplekken. Aan de zijkant, 1e ring, rij 6. Niks meer aan doen.

Ik begreep van sommige mensen dat ze expres geen kaarten hadden gekocht, omdat ze de herinnering van vroeger levend wilden houden en bang waren dat het tegen zou vallen. Nou ladies (Lindsay!), jullie hebben echt iets gemist. De één na de andere klapper kwam voorbij en het was van begin tot eind een feestje, het publiek ging compléét uit zijn haar dak. Bovendien werd ik positief verrast door de zangkunsten van de boys men, die waren namelijk dik in orde.

Ik had op mijn werk het nodige voorbereidende werk gedaan en de hele dag oude én nieuwe Backstreet Boys-muziek geluisterd, zodat ik hun meest recente album ook een beetje kende. Ook die nummers vielen in de smaak; ik had een beetje verwacht dat het publiek daarbij wat stil zou vallen, maar dat was bepaald niet het geval.

En ken je dat verhaal van mannen die alleen maar mooier worden naarmate ze ouder worden? Nou, Nick Carter is er dus zo eentje met van die goeie genen. Als Paulien een euro had gekregen voor elke keer dat ik verzuchtte hoe knap ik ‘m wel niet vind, had ze een aardig zakcentje verdiend gisteravond. Damn…

Op 30 maart staan ze in de Heineken Music Hall en er zijn nog kaarten. Zal ik…?

15 Comments

 1. Ilse 25 maart 2014 at 09:41

  Oh ik ben zo jaloers!! Ik had hier zó graag naar toe gewild, heerlijk jeugdsentiment! Twee weken geleden (was dat twee weken geleden..?) kon je bij Q Music kaartjes winnen en ik heb de hele week met de telefoon in mijn hand gezeten maar helaas… Mijn zus en ik twijfelden nog wel of we kaartjes moesten kopen voor de 30e maar ik heb de 31e tentamens dus eigenlijk is dat niet zo handig..

 2. Bente 25 maart 2014 at 09:55

  Hahah klinkt goed! Fijn dat het niet tegen viel!

 3. Michelle 25 maart 2014 at 11:00

  Wat gaaf dat je naar hun concert bent geweest en dat het zo leuk was!

  Liefs,
  Michelle

 4. Riz 25 maart 2014 at 12:38

  Ik ga eens even kijken hoe duur die kaarten zijn voor de 30e….

  Het begint te kriebelen… ik wil de jongens zoooo graag zien..

 5. Anne 25 maart 2014 at 14:04

  Haha wat tof! De tegenargumenten van mensen die niet zijn gegaan begrijp ik goed. Hoe leuk schrijf jij hier ook over zeg, ik zie de mede-bakvissen in het publiek helemaal voor me ;) Moet kunnen, toch?!

 6. PS by Dila 25 maart 2014 at 16:25

  Wow, wist niet dat die nog bestonden! Haha. Ik was vroeger meer van het ‘Spice Girls’ front (bij ons was je of voor de Backstreet Boys of voor de Spice Girls).

 7. Michelle 25 maart 2014 at 21:36

  Oh geweldig! Ik wist wel dat ze kwamen maar Ahoy is niet echt te doen. Toen hoorde ik inderdaad van de HMH… Toen was de verleiding toch wel groot! En zo te lezen was het nog tof ook. Damnit! Ik vraag me wel af hoe ze dat podium in/op de HMH krijgen haha.

 8. Danielle 25 maart 2014 at 21:37

  Aah ik ben jaloers! Misschien dat ik toch nog maar even een slachtoffer ga zoeken voor komende zondag ;)

 9. Sas 26 maart 2014 at 10:25

  Jaaa de BSB<3 Ik ben naar de vorige tour van hen geweest :)

 10. Angela 26 maart 2014 at 12:43

  Ik ben zo’n bakvis die in bij het podium stond te springen en vóór het concert een Meet&greet had met deze geweldige boys. En wat je zegt over Nick: so true, hij is hot! En dichtbij nog hotter, Whoei! Zie ik je zondag?

  1. Marieke 26 maart 2014 at 13:44

   Ohh echt, een meet & greet?! Ik ben jaloersss! Ik ben er zondag helaas niet, too bad… Veel plezier!

 11. Lindsay | lindsayvallen.nl 26 maart 2014 at 17:42

  Haha, okay okay, toch JALOERS! Shitt, ik heb heel wat gemist want ik vond Nick al superknap, kun je nagaan dat ‘ie nog mooier opgedroogd is. Je maakt me erg aan het twijfelen voor zondag aanstaande… Hmm…. Maar superleuk dat het zo tof was!

 12. Marcella 28 maart 2014 at 22:18

  Ik hoorde er al meer goeie verhalen over. Wat tof joh! Enne, gewoon nog es gaan!

 13. Stephanie 01 april 2014 at 02:33

  HET WAS ZO GOED!
  Ik wilde eerst ook niet gaan i.v.m. mijn herinnering aan 1999! Maar toch gegaan en het was amazing <3

 14. Debbie 03 april 2014 at 13:40

  Ohhh jaloers, hier wilde ik ook zeker bij zijn. Maar als je 6mnd zwanger bent is dat toch wat lastig. Ben wel naar de vorige tour geweest en dat was ook geweldig. Hopelijk komen ze nog eens terug hierheen, want zou het wel leuk vinden om nog eens te gaan.