GirlsLove2Run Crew goes 010!

Buy essays

Onze GirlsLove2Run Crew werd vorig jaar opgericht door Amsterdamse blogdames Fieke en Francien. Maar, de crew bestaat niet slechts uit Amsterdamse girls who love to run, ook Rotterdam en Den Haag zijn vertegenwoordigd! Daarom kon het niet anders dan dat de maandelijkse get together ook eens in één van deze steden zou plaatsvinden. Afgelopen maandag was ‘mijn! 010 aan de beurt en organiseerde ik de avond samen met stadsgenootjes Lindsey, Madelon en Daphna.

Een enorme uitdaging, want elke maand lijkt de lat hoger te worden gelegd. Niet alleen wordtéer een sportieve activiteit bedacht, ook worden erésponsorségezochtédie leuks en lekkers ter beschikking willen stellen voor een fijne goodiebag.

We wilden de dames (letterlijk) een goed beeld van Rotterdam geven en de stad in al zijn glorie laten shinen. Dat lukte: via Gijsbregt Brouwer van Sportnext kregen we het voor elkaar dat we op het prachtige terras van hotel Nhow Rotterdamémochten trainen. Vanaf de 7e verdieping hadden we een geweldig uitzicht op de Erasmusbrug en in de verte de Willemsbrug. Madelon legde contact met trainer Justin van CrossfitRTM en die was direct enthousiast; hij wilde wel even 20 dames afbeulen op zo!n mooie locatie…

Puma was zo gul om per persoon een complete outfit te sponsoren: broekje, shirtje, schoenen én het toffe jasje uit de Nightcat-collectie. Hoe vet! We zagen er hartstikke gelikt uit met z!n allen, zeker toen het donker werd. Fotograaf Evert Buitendijk legde alles professioneel vast!

Maar goed, we moesten natuurlijk flink aan de bak, daar ging het tenslotteéom. De trainer had tien oefeningen bedacht van elkétwee minuten die we in duo!s afwerkten. En dat was flink aanpoten…

Squats met een loeizware zak van 22 kg op je nek, lunges met gewichten, planken en ondertussen ‘even! een bal van 9 kilo overrollen, zwaaien met de kettlebell, heftige buikspieroefeningen en nog veel meer. My God, ik dacht soms echt dat ik doodging! Het leuke gezelschap en de mooie omgeving maakte echter veel goed. ;)

Ik kan niet planken, dat is te zien… ;) Buy aricept from canada

Buy amantadine 100mg

Na afloop kreeg iedereen nog een tasje mee naar huis met daarinéVitaCoco-kokoswater voor de dorst, superrr lekkere chocolade (mét persoonlijke boodschap) van Chocotasting, mymuesli2go voor een gezond ontbijt en natuurlijk Gers! Magazine, de trots van Rotterdam.

Lieve crew buddies, onwijs bedankt dat jullie allemaal de moeite namen om naar onze mooie stad te komen. Het was een te gekke avond!

Oh, en ik vergA? momenteel van de spierpijn, dat snappen jullie…

Ik hou van Rotterdam!

Follow on Bloglovin

LEES OOK:

23 reacties

  1. Zo jammer dat ik er niet bij was, jullie hebben echt flink uitgepakt! Had me echt een superleuke training geleken. Achteraf gezien had ik er ook wel bij aanwezig kunnen zijn want was ’s middags al terug uit Antwerpen. Maar dat is achteraf ;) Volgende keer weer! Leuk verslag in ieder geval om te lezen!

  2. Ja, was ontzettend gaaf! Merci beaucoup voor de uitnodiging in Rotterdam, voelde als thuiskomen. ;-) En yes, de spierpijn is ook hier aanwezig. Damn…

  3. Ik was er zondag. Zou eigenlijk twee weken eerder gaan, maar ivm de marathon leek ons dat niet verstandig. ;-)

    Mooie reportage zeg en gave kleding.

  4. Ziet er echt heel tof uit (dat uitzicht, wauw!)! Wat een mooie foto’s zijn er gemaakt :) kan me voorstellen dat je nu spierpijn hebt ;)

  5. Wat ontzettend gaaf dat jullie dit zo georganiseerd hebben. Locatie is echt vet! En dan die trainer, profi fotograaf die alles vastlegt, goodiebags… klinkt als een waar feest.