Zoektocht naar dAi?? zwarte sneakers

Over die schoenentic van mij heb ik al meerdere keren geschreven. Het zal jullie dan ook vast niets verbazen dat ik de zoektocht naar een nieuw paar heb ingezet. In mijn collectie prijken al diverse paartjes sneakers, maar lage zwarte heb ik nog niet. De fashionista!s (en mede-schoenenverslaafden) onder mijn lezers begrijpen vast dat dat écht niet kan, dus ben ik naarstig op zoek naar een geschikt model.

Hoe ik dat naar mezelf verantwoord? Nou, zwarte sneakers passen echt overal onder! Een (skinny) jeans, zomerjurkje, shortje, zelfs onder een wat sjiekere lange jurk of rok. Ik hou ervan om netjes met sporty te combineren.

Het ‘probleem! is alleen: ik kan niet kiezen. Met alle modellen in bovenstaande collage heb ik al eens in mijn handen gestaan. Het liefst zou ik ze allemaal aanschaffen, maar hee, zo verstandig om dat niet te doen ben ik dan gelukkig nog wel. ;)

De Nike Free!s (3) vallen eigenlijk al af: dit is een ouder model dat niet meer verkrijgbaar is. De nieuwe versie vind ik veel minder mooi, dus die hoef ik niet. Too bad, ik ben (weer eens) te laat.

De Vans (5 en 6) had ik eigenlijk in Amerika moeten kopen, want daar zijn ze vele malen goedkoper. Ik nam destijds wel een paar mee, maar ging toen voor blauwe. Die vind ik nog steeds cool, maar stiekem heb ik spijt dat ik niet A?A?k een paar zwarte heb gekocht.

Lage Purchase geriforte tablets All Stars (4) zijn eigenlijk altijd goed. Deze klassieker blijft tof, in welke kleur dan ook. Vandaar dat er al witte en bordeauxrode How much is alesse birth control pills in mijn kast staan, hihi. Komt er binnenkort een zwart paar bij?

De Nike Roshe Runé(1) en de Nike Air Max Thea (2) zijn moeilijke gevallen. Altijd als ik ze bij anderen zie, vind ik ze fantastisch staan. Maar zodat ik ze in mijn handen heb, lijkenéze voor mijn gevoel altijd tegen te vallen. Ik heb ze nog niet gepast, dus misschien moet ik dat gewoon maar eens doen. Wie weet staan ze mij ook te gek!

Vertel mij: heb jij één of meerdere van deze modellen in je kast en welke zou je me aanraden? Purim costume stores in tel aviv

Follow on Bloglovin

25 Comments

 1. Mirne 13 juni 2014 at 08:05

  Ik zou de Vans nemen, die vind ik ook altijd het lekkerste lopen. Al zijn converse ook altijd tof natuurlijk.

 2. Rosanne 13 juni 2014 at 08:16

  All Stars!!! <3

 3. Dagmar 13 juni 2014 at 08:17

  Wow als ik deze collage zie dan kan ik inderdaad ook niet kiezen, lastig! Stuk voor stuk beauties die overal bijpassen!

 4. Indira 13 juni 2014 at 08:59

  Ik vind sneakers totaal niet staan van mezelf, dus ik heb ook geen paar haha.

 5. Eveline 13 juni 2014 at 08:59

  Wat een fijne post! All stars blijven toch m’n favoriete sneakers :D

 6. Lisa 13 juni 2014 at 09:12

  Als je je eigen stuk terug leest, weet je eigenlijk zelf al welke je moet kiezen.. Over de All Stars ben je als enige echt positief! (En ik ook!)
  Liefs, het meisje van Twitter die als grapje aanbood om mee te gaan naar Katy Perry

 7. Karin 13 juni 2014 at 11:04

  Ik zou of voor de vans of allstars gaan… De Nike’s vind ik namelijk niet zo universeel, ze passen volgens mij niet onder een zomerjurkje/rokje maar de vans en all stars dan weer wel. Er zijn ook allstars die helemaal zwart zijn, dus ook de zool en veters. Die heb ik ook :) (en groen en paars en grijs met streepjes… 8D)

 8. Lotte 13 juni 2014 at 11:44

  Ik heb zwarte allstars! Lopen erg lekker en ze hebben zelfs 5 maanden Azie overleefd

 9. Lindsay | lindsayvallen.nl 13 juni 2014 at 13:50

  Ah, ik heb de Nike Free’s die jij als 3e plaatje showt. Maar mijne heb ik redelijk recent (april) gekocht. Niet hip online, gewoon bij de Intersport Utrecht, zal eens kijken als ik er ben of ze nog staan.

  Toch zou ik ook lage zwarte All Stars erbij willen hebben. Ik heb al 3 paar All Stars maar je kan er gewoon niet mis mee gaan! Dus… trek hier je conclusies uit ;-)

  x

 10. Suuz 13 juni 2014 at 13:52

  All stars!

 11. Annemieke 13 juni 2014 at 14:20

  De zwarte all stars zijn min of meer een must-have in elke kledingkast. ;-) Maar als ik het goed heb, heb jij toch ook de zwarte Nike SkyHigh’s? Die (en de witte) staan nog op mijn wish-list.

  1. Marieke 13 juni 2014 at 19:29

   Ja, ik heb zowel zwarte als witte Sky Hi’s. Maar die zijn dus hoog. ;) Wel heel leuk en zitten lekker!

   1. Annemieke 14 juni 2014 at 13:16

    Jaa, klopt! Ik heb de licht grijze Sky High’s. Zitten idd heel fijn!

 12. Suzanne 13 juni 2014 at 14:32

  Nikes.. maar welke.. Tsjaaa ik denk dat ik toch zou gaan voor de roshe runs.

 13. Jolien 13 juni 2014 at 15:21

  Ik heb Air Max Thea’s, maar wel wit met roze en blauw. Ik vind ze heel tof! Maar de Vans en Allstars zijn ook heel leuk. Moeilijk!

 14. Eef 13 juni 2014 at 16:10

  Ik heb echt een zwak voor zwarte sneakers. Ik heb oa. de lage zwarte All Stars, daar kan ik gewoon niet zonder. Ik geloof dat ik nu al paar 5 of 6 heb versleten en een nieuw paar staat al op mij te wachten. Daarnaast heb ik twee maanden terug de zwarte nike free’s gekocht. Het is eventjes zoeken omdat het inderdaad een oud model is maar een aantal webshops hebben ze nog wel in de verkoop. Ik ben er zelfs zo blij mee dat ik overweeg een extra paar aan te schaffen.

 15. Eva 13 juni 2014 at 19:28

  Mijn zoektocht gaat ook nog steeds door, de Nike Air Max Thea is tot nu toe favoriet maar nog nergens in het echt gezien en durf ‘m niet zomaar online te bestellen.. Vrees dat het idd een beetje tegenvalt.

 16. Mrs. T. 13 juni 2014 at 21:17

  Ik heb de lage All Stars in donkerblauw. Heerlijke sneakers.

 17. Ines 13 juni 2014 at 23:42

  Ik vind nummer 6 heel erg leuk!

 18. Nanda 14 juni 2014 at 09:32

  Ik heb een zwarte roshe, maar met een roze binnenkant, dus niet helemaal zwart. Ik vind all stars ook nog steeds zo mooi!

 19. annouska 14 juni 2014 at 11:28

  Oei ik vind ze allemaal wel leuk.:)

 20. Marloes 14 juni 2014 at 21:58

  Footlocker had deze Nike Free’s vorige maand ook nog! :)

 21. Rianne 15 juni 2014 at 13:56

  Ik vind het eerste model heel mooi! Maar daar moet ik je ook wel gelijk in geven, ik vind ze bij anderen heel leuk staan, maar voor mezelf.. Hmm twijfelgevalletje.

 22. Marcella 15 juni 2014 at 16:16

  Ik vind de Allstars wel ’t mooiste. Uitbreiden maar, je collectie ;-)