Road to 21K: Nieuwe maand, nieuwe kansen

Oh ja, ehh… Hardlopen. Nadat ik begin deze maand tijdens We Own The Night mijn PR op de 10 km verpletterde Cheap dehumidifier cannabis , ben ik in een zwart gat gevallen. Allerlei afspraken, twee reisjes naar het buitenland, gewoon simpelweg geen zin, nieuwe hobby!s, The Vampire Diaries…√©Ik heb in de maand juni in totaal slechts 35 km gelopen en dat is natuurlijk belachelijk weinig voor iemand die traint voor een halve marathon.

Ondertussen komt die Dam tot Damloop ook angstvalligédichtbij. In september moet ik 16,1 km rennen en de 15 km die ik tijdens mijn training haalde, ligt alweer vele weken achter me. Ik moet echt een schop onder mijn kont krijgen en het feit dat mijn trouwe vaste kontschopper Johan er al een maand niet is (en nog langer wegblijft dan gepland, damn you Nederlands elftal!), helpt ook niet echt mee.

Maar goed, het is klaar met de smoesjes. Het is nu juli, wat betekent dat ik nog bijna drie maanden heb tot de Dam tot Dam en bijna vier tot de halve marathon. Ik moet nu echt aan de bak, wil ik die twee runs tot een goed einde brengen. Ik heb al 340 euro opgehaald Where to buy benfotiamine voor Stichting Energy4All, dus al die lieve donateurs mag ik sowieso niet teleurstellen. Druk die ik nu even nodig heb!

Als extra motivatie mag ik, om mezelf te belonen voor mijn goede gedrag en harde arbeid, nieuwe hardloopschoenen kopen als ik de smaak weer helemaal te pakken heb. Ik loop het liefst op Nike LunarGlides en deze maand komt er een nieuwe versie uit, de LunarGlide 6. Ik wil ze! Een mooie investering om de run van mijn leven te lopen, toch? Ik ga vast bedenken wel kleurtje ik wil hebben!

Cleocin 2 cream over the counter Follow on Bloglovin

17 Comments

 1. Bente 01 juli 2014 at 10:38

  LIjkt me een goede motivatie: super schoenen in het vooruitzicht, dan ga je wel rennen! :)

 2. Shirley 01 juli 2014 at 10:54

  Heel veel succes! Ik ga vanaf deze week weer naar de sportschool. Iets anders dan de marathon maar ik mag weer aan de bak. Misschien moet ik ook maar schoenen kopen om mezelf te motiveren ;)

  1. Marieke 01 juli 2014 at 11:23

   Thank you! Jij ook, je kan het!

 3. marleen 01 juli 2014 at 11:52

  Voor elke kilometer die je rent 1 of 2 euro in een “potje” doen, totdat je genoeg hebt voor de nieuwe schoenen :D Hoe eerder, hoe beter natuurlijk! En als je dan veel rent is de motivatie om door te gaan waarschijnlijk veel groter ;)

  1. Marieke 01 juli 2014 at 11:59

   Heel goed idee!

 4. Suuz 01 juli 2014 at 12:36

  Super!! je kan het :-) zet hem op!!!

 5. Erlinde 01 juli 2014 at 13:06

  Wat een goed idee van Marleen. Dat ga ik ook doen om te sparen voor die lunarglide 6. Hierbij een denkbeeldige schop onder je billenkont;-).Succes!!

 6. Rozemarijn 01 juli 2014 at 13:08

  Ojee ik heb ook maar 35km hardgelopen deze maand en train ook voor de dam tot dam loop en halve marathon in oktober. Moet ook maar iets meer mn best gaan doen.. Hou jij een speciaal schema aan?

  1. Marieke 01 juli 2014 at 13:42

   Nee, ik doe eigenlijk maar wat… Ben te eigenwijs voor een schema, haha. Deze week eerst maar eens kijken hoe ik ervoor sta! Succes met je training!

 7. Erwin 01 juli 2014 at 14:33

  Je ‘moet’ (niks moet :P) zorgen dat hardlopen twee keer per week vaste routine is en het is fijn om met iemand te lopen: stok achter de deur. :)

  35km in een hele maand is inderdaad belachelijk weinig.

 8. Maurits 01 juli 2014 at 15:08

  Succes! Ik ben deze week net begonnen met hardlopen. Moet en zal het volhouden!

 9. Cristel 01 juli 2014 at 18:47

  Moet lukken! Misschien vindt je het leuk om een keer van blog te wisselen. Dat jij eens gastblogger bij mij bent en ik bij jou? Ik schrijf over sporten en motivatie en gezond eten op http://www.love2workout.nl. Zou leuk zijn!

 10. Rianca 01 juli 2014 at 19:09

  Wauw echt ontzettend gave schoenen! En kan me voorstellen dat je de motivatie weer even moet zoeken. Hier ook, maar vanavond maar meteen dat rondje hardlopen.

 11. Mieke 01 juli 2014 at 21:52

  Herkenbaar. Af en toe zit je even in een dipje.
  Maar die schoenen zijn zeker een goede stimulans!

 12. jessica 01 juli 2014 at 23:10

  Vind het idee van Marleen ook erg leuk. Maar buiten dat weet ik zeker dat je het kunt! Komt goed met nog ruim 2 maanden.

  De lunarglide 6 zijn trouwens echt te gek. Heb alleen net een nieuw paartje gekocht. Blijf bezig ;p

 13. Annemieke 01 juli 2014 at 23:13

  Dipjes zijn niet erg, als je maar weer de motivatie vind om het op te pakken en die heb je. En ondanks dat je 15km alweer even geleden is, verdwijnt je conditie echt niet in no-time. Die Dam tot Dam loop en halve marathon ga je rocken, daar heb ik alle vertrouwen in!

 14. Lindsay | lindsayvallen.nl 02 juli 2014 at 21:11

  De boog kan niet altijd gespannen zijn Mariek! Om je gerust te stellen, ik heb ook pas vanaf juli 2013 (toen 10K aangetikt) doorgetraind naar de halve marathon in oktober 2013. Dus het kan gewoon, en jij bent een veel geoefender loper dan ik! Maar die nieuwe schoenen, die helpen wel ;-) Go girl!