Dit was mijn week 43

Daar zijn we weer! Deze keer krijgen jullie mijn weekoverzicht gewoon weer op maandag, zoals het hoort. Afgelopen week was heerlijk, maar ik ben eigenlijk meer bezig met de week die komen gaat. Die zit zo vol dat ik er bijna bang van word, haha… Gelukkig zijn het wel voornamelijk leuke dingen die op de planning staan. Maar goed, eerst nog even terugblikken!

Het is nu echt donker als ik ’s ochtends naar het station loop.

Eenmaal in Amsterdam spotte ik een mooie regenboog! Klein voordeeltje van het huidige rare weer. Dan weer zon, dan weer regen… En het wordt koud! Brrr, niks aan.

Maandagavond keken Johan en ik gezellig samen op de bank een film. Het werd Delivery Man Twitter spy, Phone spy. , die leuk was!

Dinsdagavond ging ik naar de boekpresentatie van Leonie. Haar blog Gewoon wat een studentje ’s avonds eet is megapopulair en dus heeftéze een kookboek uitgebracht. Deze week vertel ik er meer over én ik mag een exemplaar weggeven!éStay tuned!

Jeeej, ik heb een gesigneerd exemplaar! En ik ontmoette Leonie voor het eerst in het echt na lang online contact. Ik ben groot fan, wat een leuke meid!

Johan pikte me op en samen reden we terug naar Rotterdam. We waren op tijd thuis voor FC Barcelona-Ajax. Helaas was het niet best en verloor mijn cluppie met 3-1.

Woensdag vloog Johan naar Kroatié met Feyenoord en dat betekende dat ik t/m vrijdag alleen thuis was. Ik had geen zin om voor mezelf te koken en at spaghetti van New York Pizza. Erg lekker!

Thuis schoot ik snel in mijn hardloopkleding en ging ik even een klein rondje rennen. Het ging nét voor het donker. Het was mijn eerste run na de zware halve marathon en het ging zoooo lekker! Ik vloog.

De inschrijving voor de CPC Loop in Den Haag was donderdag geopend en ik schreef me direct in voor de halve marathon. Ik ga een nieuwe poging wagen op 8 maart, een dag na mijn 32e verjaardag.

Donderdagavond had ik een sushidate met Karin Sms tracker, Whatsapp spy. . Zij is de huidige hoofdredactrice van Ze.nl, de baan die ik alweer wat jaartjes geleden ook heb gehad. Het was super om haar eindelijk eens te ontmoeten en geinig om te kletsen over hoe het nu is in vergelijking met mijn tijd. We bleken ook een boel gemeen te hebben. :)

Buy diakofucboy

Vrijdag zag ik bij AH To Go truffelkruidnoten liggen en ik kon ze niet weerstaan. Gewone kruidnoten doen me niet zo veel, maar als ze een chocoladelaagje hebben… OMG, goddelijk.

’s Avondséhad ik vrienden Pien en Daan naar de bios gestuurd en paste ik gezellig op hun kleine boef. Wat een heerlijk joch is hetétoch.

Natuurlijk maakten Faas en ik even een selfie.

Toen Faas sliep, nestelde ik me op de bank met mijn MacBook en nieuwste verslaving Hart of Dixie. Fijne feel good-serie!

Thuis wachtte ik nog even op Johan met de eerste Sex and the City-film. Zo nu en dan heb ik opeens een enorme behoefte aan een dosis SATC. Ik mis het!

Zaterdag ging ik hardlopen rond de Kralingse Plas. Het blijft een mooie omgeving om te rennen, heerlijk.

Het ging lekker! Vanaf nu weer een beetje verder opbouwen richting de 21 km. #RoadtoCPC is begonnen!

’s Avonds kwamen Pien, Daan en Faas bij ons eten. Johan en ik hadden al weken zin in pannenkoeken, dus nu moest het er maar eens van komen. Ik bakte een enorme stapel en hij was zA? op. Mmmm!

Zondag heb ik weinig foto’s gemaakt. Ik sliep uit, keek Hart of Dixie, deed wat aan het huishouden, ging op kadootjesjacht in de stad en maakte deze stamppot vanézoete aardappel enéspinazie van OhMyFoodness. Helaas was ik de bosui vergeten, maar zonder dat was ie ook erg smakelijk. Ga ik zeker vaker maken, ik vind de smaak van zoete aardappel echt heel lekker!

Follow on Bloglovin

22 Comments

 1. Lauriëtte 27 oktober 2014 at 07:20

  Gaaf dat je je weer hebt ingeschreven voor een halve marathon! Zo herkenbaar van SATC! Ik mis die serie ook zo enorm! Leuk dat je Hart of Dixie bent gaan kijken, kan niet wachten totdat het nieuwe seizoen begint! :)

 2. Josianne 27 oktober 2014 at 07:24

  Niet een al te drukke week, heel fijn als je net zo ver hebt moeten rennen! Fijn dat jouw runs daarna wel goed gingen, bij mij vielen ze iedere keer behoorlijk zwaar!

 3. Lin 27 oktober 2014 at 07:53

  Dankzij jou helemaal zin om ook aan Hart of Dixie te beginnen. Ik ben toe aan een nieuwe serie.

 4. Mirne 27 oktober 2014 at 08:06

  Wat een schattig jochie!

 5. Benthe 27 oktober 2014 at 08:45

  Die stamppot ziet er heerlijk uit :)

 6. Manon 27 oktober 2014 at 10:04

  Oh gaff dat je je hebt ingeschreven voor een halve marathon, je bent echt super sportief zeg! Die stamppot ziet er lekker uit

 7. Stéphanie | Expeditie Aardbol 27 oktober 2014 at 10:08

  Respect dat je de dag na je verjaardag de CPC gaat lopen! Wel goed dat je je conditie op die manier op peil houdt ;).

 8. Stacey 27 oktober 2014 at 10:15

  De CPC is echt een super leuke loop, leuk publiek en een leuk parcours, dus dat gaat vast helemaal goed komen als je niet te veel drink met je verjaardag natuurlijk ;)

 9. Maaike 27 oktober 2014 at 10:29

  Truffelpepernoten zijn inderdaad GODDELIJK! Ik kan ze nooit weerstaan :( en wat leuk dat je Leonie in het echt ontmoet hebt! Ik volg haar ook al heel lang en het boek lijkt me geweldig. Leuk dat je er een mag weggeven!

 10. t. 27 oktober 2014 at 10:39

  Leuk dat je weer een halve marathon gaat lopen! Maarrr; waarom ga je het nu weer opbouwen? Want in principe weet je toch dat je 21 km kan lopen? Ik zou me meer focussen op een training die zich richt op een snellere tijd bijv. http://www.asics.nl/running/knowledge/je-hardloopsnelheid-verhogen/
  Ben benieuwd naar de winactie van het kookboek!

  1. Marieke 27 oktober 2014 at 10:55

   Nou, die 21 km ging me niet zo makkelijk af als gehoopt. Ik ga dus gewoon weer op duurlopen trainen de komende maanden, om ervoor te zorgen dat ik lekkerder loop. Supersnel hoef ik niet te worden; als ik het maar gewoon beter kan volhouden, ben ik sowieso sneller dan in Amsterdam!

 11. Chantal 27 oktober 2014 at 11:33

  Oh, sushi. Ik at het pas ook nog en wil nu weer haha.

 12. Nicetobeout 27 oktober 2014 at 11:44

  Mooi al die mooie luchten foto’s! En delivery man vond ik ook een erg grappige film. Fijne week!

 13. Yamina 27 oktober 2014 at 14:21

  Heerlijk, volgens mij gaat er geen week voorbij zonder sushi bij jou! En knap van je dat je door pakt met de halve marathon, wie weet zie ik je daar!

 14. Saskia 27 oktober 2014 at 16:01

  sushi, truffelnootjes… Je doet volgens mij express hè :D

 15. Ilse 27 oktober 2014 at 22:11

  Wat een schattig kindje zeg, dat is geen straf om op te passen. Leuk trouwens dat jij de hoofdredacteur van ze.nl bent geweest.

 16. Floor 28 oktober 2014 at 10:55

  Wat goed dat je jezelf gewoon weer hebt ingeschreven voor een nieuwe ronde!! GIRLPOWER!

 17. rachel 28 oktober 2014 at 11:16

  Leuk cpc in den haag!!! wil elk jaar gaan kijken maar neuhh komt er weer niet van he :( en oh lord die truffel kruidnoten hahah

 18. Annemieke 28 oktober 2014 at 11:22

  Jaaa, truffelkruidnootjes zijn zo goddelijk, wat mij betreft mogen ze het hele jaar in de schappen liggen. :-)

 19. Paul 30 oktober 2014 at 08:53

  Ja, SatC, ik kijk af en toe nog oude afleveringen terug. Blijft leuk, maar qua kleding lijken de eerste afleveringen inmiddels hopeloos achterhaald.

 20. Marieke 30 oktober 2014 at 17:46

  Jaaa, het boek van Leonie! Ik wilde heel graag naar de presentatie, maar ik was op vakantie! Jammer, ziet er gezellig uit!

 21. Marcella 02 november 2014 at 21:18

  Heerlijke week Marieke! Ik ben nieuwsgierig naar die stamppot, yum!