Ho(t), Ho(t), Ho(t)!

Jawel, hier een teken van leven vanuit Australié! Als je me een beetje volgt op Twitter en Kik spy, Mobile tracking. Midamor purchase Flomax annual sales Instagram, dan weet je ongetwijfeld al dat Johan en ik een droomreis aan het maken zijn. En we zijn nu, opéde dag van kerstavond, pas op de helft!

Uitgebreide blogs volgen uiteraard als ik terug ben, maar ik wilde toch even wat van me laten horen en al mijn lezers een héél gelukkig kerstfeest wensen. Dat je maar veel mag eten, lekker mag drinken en vooral mag genieten van goed gezelschap!

Wij vieren het dit jaar dus aan de andere kant van de wereld, om precies te zijn in Brisbane. In het plaatsje Surfers Paradise, waar we begin deze week vertoefden, hebben we clichéfoto!s in badkleding + kerstmuts gemaakt. Dat moest uiteraard gewoon even. ;) Het is hartstikke zonnig, op momenten bloedheet zelfs. Heel erg onwerkelijk dat hier ook liedjes klinken over een koude Kerst en witte sneeuw, haha. Een bijzonder gevoel dat ik graag eens wilde meemaken!

Fijne feestdagen lieve mensen! Tot in het nieuwe jaar!

P.S.: Er volgt nog een jaaroverzicht dat ik thuis al heb gemaakt. Kom op 31 december dus vooral weer even hier terug!

Follow on Bloglovin

LEES OOK:

37 reacties

 1. Je titel Ho(t) Ho(t), Ho(t), geweldig! En idd, it looks hot overthere. Geniet en jullie ook een hele fijne, onvergetelijk kerst daar!

 2. Lieve Marieke en Johan, fijne Kerstdagen en we gaan jullie missen tijdens ons kerstdiner, maar we zien dat jullie heerlijk genieten!! Dikke kus papa en mama

 3. Haha, super leuke foto’s dit. Dat deze foto’s “moeten” is echt wel te begrijpen.

  Hele fijne feestdagen gewenst vanuit een koud en regenachtig NL (hoezo jaloers)
  Alle goeds voor 2015

 4. Enjoy! Enne herkenbaar! Zo ben ik nu al voornemens op 1 januari mijn versie van de in bikini met kerstmuts op te doen; in een helderblauw zwembad in Sri Lanka een nieuwjaarsduik!

 5. Hahaha heerlijk, vooral die laatste foto. Blijf maar lekker daar hoor, hier is het vies en miezerig en koud!

  Fijne kerst en een mooi uiteinde, geniet er van!

 6. Hoi Marieke! Ik geloof niet dat ik ooit heb gereageerd op je blog, maar ik volg je wel al heel lang! Ik wil je nog een fijne vakantie wensen en maak je nooit meer zorgen over je lichaam, want wat een geweldige bikini body heb je!

 7. Jeujj, erg gave foto’s Marieke! Lijkt me erg bijzonder om kerst in de warmte te vieren. Fijne dagen jullie, veel (reis)plezier!!

 8. Heerlijke foto’s! Strand foto met kerstmuts mag natuurlijk niet ontbreken, ik heb er sinds deze kerst ook 1 in mijn collectie haha. Al hebben jullie wel beter weer, lekker hoor! Vind het persoonlijk wel een beetje apart, kerst vieren in een warm land.. Maar ik klaag verder niet ;)

 9. Wát heerlijk zeg! En die foto’s ook heel leuk. Lekker om met kerst ergens te zijn waar het niet koud is. Geniet er nog van!

 10. Ik word ontzettend vrolijk van deze foto’s en de foto’s op instagram! Heel erg veel plezier nog. Geniet van de jaarwisseling en ik wacht met smart op jouw 2014-post ;) xx