[MiniMe] 10x Wat ik mis aan zwanger zijn

Inmiddels ben ik ruim 10 maanden mama van een ontzettend lief, schattig, heerlijk en eigenwijs meisje, dus mijn zwangerschap ligt al even achter me. Haar 1e verjaardag is zelfs al in zicht! Toch kan ik soms nog met weemoed terugkijken op die bijzondere tijd. Dit zijn 10 dingen die ik mis aan zwanger zijn!

Toen wij concreet met onze kinderwens ‘aan de slag gingen’, vond ik het vooruitzicht op een zwangerschap heel dubbel. Ik heb namelijk emetofobie, de extreme angst om over te geven. Daar schreef ik op MiniMe.nl al een uitgebreid stuk over. Toen het eenmaal gelukt was en ik in verwachting bleek, brak er dan ook een spannende tijd aan. Gelukkig ben ik de negen maanden goed doorgekomen en kijk ik er positief op terug!

Zoals wij er nu (en al heel lang) over denken, blijft het bij ons bij één kindje. Ik zeg nooit nooit, maar we doen er in ieder geval alles aan om een nieuwe zwangerschap te voorkomen. ;) Daarom koester ik de herinneringen aan die periode nóg meer, omdat ik weet dat het niet alleen de eerste, maar direct ook de laatste keer was. Aan deze 10 dingen denk ik nog heel graag terug:

Lees verder op MiniMe.nl >>