Brouwertje

Bloggen doe ik al een flinke tijd, hetzij met vlagen. Soms héél regelmatig, als ik tijd, zin én inspiratie heb. Ontbreekt het me aan één van de drie, kan het zomaar zo zijn dat er een tijdje niets online verschijnt. Sorry daarvoor. ;)

In 2004 begon ik met persoonlijke stukjes tikken op Spaces van MSN, maar gezien de vele wijzigingen die zij doorvoerden waardoor het bloggen er niet leuker op werd en mijn hele gepimpte Space qua lay-out uit elkaar gerukt werd, stopte ik met mijn online journal.

In december 2006 begon het echter toch weer te kriebelen en startte ik een nieuwe blog op de gratis blogsite Punt.nl. Hier heb ik het een jaar volgehouden, maar omdat ik steeds meer interesse kreeg in webdesign en steeds meer irritatie omdat Punt.nl daarin erg beperkt was, stapte ik met hulp van mijn goede vriend Henk-Jan in november 2007 over op een heel eigen domein dat in december van dat jaar dan echt online ging.

Brouwertje
In mijn omgeving word ik vaak ‘Brouwertje’égenoemd (vanwege mijn meisjesnaam Brouwer, dus…) en het heeft ook wel iets schattigs, die verkleinvorm. Ik ben ook niet zo heel erg groot. Momenteel is dit dus mijn eigen blogstek en ik ben niet van plan ooit nog te verhuizen. Maar goed, dat weet je nooit zeker natuurlijk.

Ik word gehost door MijnDomein en het poppetje met het mooie lange bruine haar ben ik eigenlijk gewoon zelf, maar dan in digitale versie. Hij is ontworpen door mijn oud-klasgenoot Berrie. Ik had ‘m vroeger nog weleens in mijn crea bea lay-out of headerbeeld, maar tegenwoordig houd ik mijn theme(s) liever clean en eenvoudig.

Voor mijn bezoekers
Op deze site schrijf ik wat mij bezighoudt, wat ik zoal beleef en vertel ik over dingen die mij opvallen. Ik geef mijn mening, geef me af en toe een beetje bloot én vind het ook nog eens heel gezellig om reacties hierop te krijgen. Altijd leuk om te zien of mensen mijn mening delen of juist niet, of misschien iets herkennen in mijn verhaal.

Van (persoonlijke) beledigingen ben ik echter niet gediend en dat soort berichtjes verwijder ik dan ook direct. Negatieve reacties mogen heus, mits inhoudelijk. Het is mijn site en ik hou het graag gezellig. Je kiest er zelf voor om mijn link aan te klikken of mijn webadres in te tikken in je browser. Stoor je je of kun je het niet waarderen wat ik doe? Je weet het kruisje in de rechter (of linker) bovenhoek te vinden!

Contact opnemen? Stuur me een mailtje!