Over mij

Ik ben Marieke van Boven-Brouwer (38), in het dagelijks leven werkzaam als Contentspecialist bij Partou kinderopvang in Vianen. Getrouwd met Johan, wonend in Culemborg en zeer trotse mama van Mila (nov. ’17)! Ik ben gek op tekenen, series, boeken, schrijven, social media, reizen, pasta en sushi!

Mijn hele leven ben ik al creatief bezig, ik heb honderdduizend hobby’s gehad. Denk aan origami, fimoklei, Pergamano, punniken, armbandjes knopen, borduren, bullet journaling én tekenen! Dit laatste heb ik in coronatijden weer opgepakt en naar een nieuw level kunnen tillen doordat ik van mijn liefste een iPad met Apple pencil cadeau kreeg. Toen er ook nog interesse in mijn tekeningen bleek te zijn, ben ik het toch eens wat serieuzer gaan aanpakken. En met succes!

Met de zeer uitgebreide app Procreate kan ik me naar hartenlust uitleven. Ik vind het geweldig om mij in het digitaal illustreren nog verder te ontwikkelen en mij nieuwe technieken eigen te maken. Volg me vooral ook op Facebook of Instagram om mijn reis te volgen!

Mijn online cv vind je op mariekevanboven.nl >