Verslaving

Ik heb een verslaving. En ik ben zo blij dat Theo eraan meedoet! Dat scheelt een heel stuk in het voortzetten van mijn verslaving: dvd-boxen. Ik vind het zo heerlijk om in bed aflevering na aflevering van mijn favo series te kunnen volgen. En zodra ze afgelopen zijn, kijk ik ze gewoon weer… na een tijdje dan wel. Die dure boxen zijn dus echt aan mij/ons besteed.

Sale lady era

Ik had al de shoebox van Sex and the City enéverzamelde trouw elk seizoen van Rozengeur & Wodka Lime. Maar nu zijn seizoen 1 van Grey’s Anatomy en Prison Break erbij gekomen. Voordeel van deze twee series is dat ik ze beide op tv nog niet gevolgd had. Ik had alleen nog de zeer goede verhalen erover gehoord en dus vertrouwd op het oordeel van goede bekenden. En terecht! Net als al die anderen die mij al voorgingen, zwijmelde ik dus weg bij dr. McDreamy en leefde ik mee met de co-assistentjes van Grey’s Anatomy.

Order lady era review

De afgelopen paar dagen was het echteréMichael Scofield van Prison Break… *zucht* Naast het natuurlijk ijzersterke verhaal en de spannende wendingen, was zijn koppie toch wel één van de grootste redenen om aan de buis gekluisterd te zitten! My God! Maar gisteravond hebben we helaas de laatste aflevering van seizoen 1 bekeken… Wie kan mij vertellen hoe lang het nog duurt voordat deel 2 op dvdéverschijnt?? Ik kan niet meer wachten!

LEES OOK: