Slaap-lounge

Toen Theo en ik nét iets met elkaar kregen en ik voor het eerst bij hem thuis bleef slapen, liet hij mij iets geweldigs horen. Alle gordijnen gingen dicht, de lampen uit en hij deed deze ene cd in de cd-speler. De geluiden die er vervolgens uitkwamen, waren zA? rustgevend en zA? mooi! Een prachtige verzameling van mooie rustige romantische nummers. *

Vanaf die avond vielen wij elke nacht met deze muziek zachtjes op de achtergrond in slaap. In het pikkedonker genoot ik van zijn armen om me heen, zijn adem in mijn nek en gewoon het heerlijke gevoel dat zich van mij meester maakt als ik bij hem ben. Terwijl ik normaal gesproken helemaal niet in iemands armen in slaap kan vallen… bij Theo dus wel.

Nu we samenwonen, doen we dat lang niet meer elke avond. We zijn vaak zo doodmoe dat we geen slaapmuziek nodig hebben om dromenland te betreden. Zo af en toe (meestal in het weekend) halen we ‘m nog weleens uit de kast. En dan voel ik me nog steeds hetzelfde.

Theo zit nu natuurlijk flink wat kilometers verderop. Voor mij duidelijk een mooie gelegenheid om onze cd weer grijs te draaien. Dan ben ik toch voor mijn gevoel weer wat dichter bij hem.

Lady era price Elke avond als ik de gordijnen heb dichtgeschoven, de wekker heb gezet en de lampen heb uitgedaan, komt daar dus nog een handeling achteraan: ik druk op de play-knop van de cd-speler en begraaf me onder de dekens.

Kanjer, ik mis je…

(* = Ibiza Lounge Volume 1) Order lady era review

LEES OOK: