Zomaar

Ik had nog een paar vrije uren staan. Uren die ik al wel had aangevraagd om vrij te nemen en die ook al goed waren gekeurd door mijn manager, maar die ik wegens drukte en stress op het werk toch nog niet had opgenomen. Waar ik vanmiddag dus ineens weer aan dacht… Plots zegt mijn lieve directe collega: Argumentative essay Nou meid, dan neem je die vanmiddag toch op? Het is toch niet zo druk vandaag en volgende week komt het er weer niet van!

E Retail price of seroquel n zo kon het zomaar gebeuren dat ik zomaar een middagje vrij ben en mijn weekend dus al lekker vroeg is ingeluid. Wiehoe! En zo kon het dus zo zijn dat mijn toch al geplande lunch op een terrasje zomaar een extra lange lunch plus drankje op het terras werd. En dat ik zomaar even slippertjes kon kopen, zomaar mijn laarzen uit kon gooien en op een rustig tempo (hee, je moet je niet te druk maken met dit weer) richting ons huisje fietste, zomaar veeeeeel vroeger dan gepland.

En dus heb ik al een heerlijk koude douche genomen, lekker gemakkelijke luchtige kleren aangetrokken en zit ik zomaar in een heerlijk koel appartementje dit stukje te typen.

Wat een heerlijke meevaller! Dat het maar een zonnig weekend mag worden… :-) Geniet ervan!

LEES OOK: