Miek & autootjes

Purchase lady era 100mg

Al jaren droom ik van een eigen autootje. En dan hoef ik geen grote. Gewoon een kleiner hip autootje, waar ik fatsoenlijk de grote stad mee kan trotseren en waarmee het krapjes inparkeren geen onmogelijke opgave is (zelfs niet voor een vrouw!).

Toen ik 18 jaar werd en mijn rijbewijs mocht gaan halen, kreeg ik symbolisch van mijn ouders een grote poster van de Peugeot 206. Die auto was toen namelijk écht mijn favoriet. En dat issie ook wel een flinke tijd gebleven.

De auto-industrie staat gelukkig niet stil en dus kwamen er errug veel interessante andere exemplaren op de markt. In het begin bleef ik het 206’je nog trouw, maar later viel ik tA?ch van m’n geloof af. Zo is er nu de hele leuke Citroen C3 cabrio (Pluriel), de supersonische nieuwe Smart ForTwo, de stoere Audi A3 (niet superklein, maar toch zeer gewild) én niet te vergeten degene waar mijn hoofd nu het meest naar staat: een blauwe Mini Cooper. En als het even kan ook nog cabrio. En met zo’n leuk motief op het dak, wat je zelf uit kunt kiezen.

Zeg nou zelf: die is toch helemaal Marieke? Helemaal hipperdepip? Ik zie mezelf er al in rondscheuren! Hmmm… nog een spaar-projectje erbij dus. Misschien wordt het toch eens tijd voor een goed gesprek met mijn manager om die loonsverhoging voor elkaar te krijgen.

Tot die tijd doen we het met Theo’s Volkswagen Fox die hij van Purchase geriforte composition Omniworld heeft gekregen… Toch ook best een leuk ding! ;-)

LEES OOK: