Oh ja, ik zou gaan sporten…

Een hele tijd geleden vertelde ik dat ik weer zou beginnen met sporten. Althans, dat ik in dubio zat over welke sport het dan zou gaan worden. Zou ik het volleyballen weer oppakken of zou ik toch weer een leuke dansgroep zoeken? Ik zal jullie even updaten over de stand van zaken.

Dat volleyballen gaat ‘m niet worden. Ik dacht een leuk en geschikt team te hebben gevonden in Utrecht, maar helaas hadden zij geen plek omdat een aantal speelsters uit hogere teams een stapje terug wilden doen. Pech dus! Ik kon wel terug naar mijn oude club in Houten, maar dan zou ik op een heel ongunstig tijdstip moeten trainen en eigenlijk ook op ’n iets te laag niveau naar mijn zin. Zie ik niet zitten! En andere clubs zijn eigenlijk geen optie. Ik mis het spelletje wel, zeker als ik met Theo dan even een balletje overspeel, maar ik denk dat het definitief over is voor mij. Voor een laag niveau ben ik veel te fanatiek en ik denk dat ik een ho(o)g(er) niveau niet meer zal halen omdat ik er al te lang uit ben.

Het dansen was bijna gelukt. Ik heb in ieder geval een leuke vereniging gevonden (van horen zeggen) waar ze in diverse groepen en bijbehorende dansstijlen lesgeven. Ik zou een keer gaan kijken en een proefles meedoen, maar dat kwam er steeds niet van. Iedere keer was ik te moe of had ik iets anders belangrijk(er)s. Of ja, ik was gewoon te lui. Ik snap er niets van, want vroeger was ik onwijs sportief; soms net een jongetje! Maar daar is helaas weinig meer van over. Die proefles ga ik zeker nog wel een keer volgen, alleen weet ik dus nog even niet wanneer… ;-)

Nadat ik voor de vakantie (en erna ook nog trouwens) zo ontevreden was over mijn bikini-lijf, vond Theo dat ie te hulp moest schieten (niet omdat hij het met me eens was, maar omdat ie het niet leuk vindt om een ontevreden vriendin te hebben!). Hij wordt dus mijn sportmaatje! Ik weet niet of jullie inmiddels een beeld van Theo hebben, maar hij is dus bijna té sportief… sport, sport, sport: hij krijgt er nooit genoeg van. Dat is zijn leven als topsporter: heeft ie zelf de hele dag in de gewichten gehangen en een looptraining gehad, gaat ie daarna ’s avonds gerust nog even een balletje slaan op de squashbaan. En dat is dus precies wat wij samen gaan doen: squashen!

Aangezien ik een aardig balgevoel heb en racketsporten superleuk vind, zullen we één avond per week een baan afhuren (je moet ergens beginnen, het kan altijd nog vaker…) en ons eens flink de benen onder het lijf vandaan rennen. Naja, ik denk hij vooral mij zal laten rennen en zelf niet al te moe zal worden. Maar goed, alles voor het goede doel: mijn conditie en lijf!

H Kik spy, Spy on iphone. et voordeel is dat Theo mij echt aan de sportafspraak zal houden. Geen smoesjes dus! Aan de andere kant ook een nadeel: als ik weer eens kapot uit mijn werk kom, zal ik hem best eens vervloeken met z’n sportafspraak… ;-)

————————

Order lady era side Cheap lady era 100mg Update 07/08 16.15 uur: Theo wilde gelijk spijkers met koppen slaan, dus we zijn vanmiddag al geweest! Ben net terug, helemaal gesloopt. En ik heb een nieuwe bijnaam ‘Tomato’, dus je begrijpt hoe ik eruit zie…