Ouders van nu

O Skype spy, Sms spy. uders. Die heb je zodra je geboren wordt. En als het goed is hou je die nog heel lang en kun je er tijden van genieten. Tenminste, zo zou het moeten gaan. In mijn familie hebben we pas geleden helaas meegemaakt dat het leven soms een loopje met je neemt en doet waar het zin in heeft. Machteloosheid; wat een vreselijk gevoel is dat.

D Buy colchicine from canada Synthroid prices e band met mijn eigen ouders is de laatste tijd alleen maar versterkt. Vroeger was ik echt zo’n opstandig pubermeisje die deed waar ze zin in had en ouders alleen maar irritant vond. In mijn ogen probeerden ze me te belemmeren in alles wat ik deed; vriendjes en vriendinnetjes mochten altijd veel meer dan ik. Oh, wat voelde ik me benadeeld.

Mijn ouders van nu zijn heel anders. En ik ben anders. Dus onze band is automatisch ook veranderd. Het werd eigenlijk al beter toen ik uit huis ging en op ’n studentenkamertje ging wonen. We zagen elkaar een stuk minder vaak, maar A?ls ik dan thuis was, was het ook gezellig. Nu ik samenwoon met Theo, lijkt het net alsof dat uit-huis-zijn nog een stukje definitiever is geworden. Als ik nu bij mijn ouders ben of zij bij ons, zijn we echt bij elkaar op visite. Het is wel even omschakelen, maar als je erover nadenkt, is het ook wel heel leuk.

Naarmate ik ouder ben geworden (whoei, ben alweer 24 jaar!), is het stukje respect voor hen gegroeid. Ze belemmeren me niet langer, maar zijn juist serieuze gesprekspartners en adviseurs die je door en door kennen. Mensen die je even belt om gezellig luchtig bij te kletsen, waarmee je hele sms-sessies kan houden (hip zijn ze hA??) en die trouw mijn weblog lezen (ze weten wel wat belangrijk voor me is, haha!). Het zijn mensen waar je echt A?ltijd bij terecht kan. Mensen waarmee je A?ltijd verbonden zult blijven. En wat een heerlijk veilig gevoel is dA?t! Dankjewel, pap en mam!