Miek weer aan de studie

Sale lady era Per volgende week werk ik niet langer fulltime. Ik heb het voor elkaar gekregen dat per 1 oktober mijn contract aangepast wordt naar 32 uur. Ik ga namelijk weer studeren! Deeltijd welteverstaan.

Sinds ik fulltime ben gaan werken, heb ik moeite gehad om hieraan te wennen. Veel mensen in mijn directe omgeving studeren nog en ik was/ben daar best soms wel jaloers op (geweest). Steeds vaker begon ik mij af te vragen: is dit het nou? Ben ik nu echt uitgeleerd en moet ik het hiermee zien te maken? Is dit wat ik echt wil?

‘Nee’, was mijn eerlijke innerlijke antwoord. Ik wil meer. Mijn baan is prima, maar ik heb toch het gevoel nog jong te zijn en daar iets mee te moeten doen. Er kriebelde iets, ik wilde meer meer meer! Ik ben nog niet uitgeleerd. Een tijdje geleden deed ik daarom bij mijn manager de aanvraag om minder te gaan werken. Alleen dan heb ik immers tijd over om me weer op een cursus en/of studie te storten. Volgens de regel van de organisatie mocht ik die aanvraag pas in april volgend jaar doen, maar vanwege mijn goede argumentatie (mijn persoonlijke ontwikkeling!) mocht het toch.

Volgende week ga ik me daarom eerst opgeven voor een thuiscursus Webpage Designer via het NTI. Ik ben altijd zA? bezig met het internet (zit uuuuuren achter die pc) en vind het ook nog eens bijster interessant om te weten hoe het in elkaar steekt. Ik wil altijd alles zélf kunnen en dus wordt het tijd me erin te gaan verdiepen. De cursus gaat als het goed is 7 maanden duren en als dat goed bevalt, plak ik er daarna gewoon een vervolgcursus A?f zelfs deeltijdstudie HBO achteraan. En dan toch iets met Communicatie en/of Journalistiek. Ik hou van schrijven en ben communicatieverslaafd, met name via het internet.

Ik heb er onwijs veel zin in en ga nu écht een richting op die ik graag wil! Kan niet wachten tot ik ermee aan de slag kan. Bovendien is het toch ook wel super heerlijk dat ik vanaf volgende week elke vrijdag vrij ben… Wat een luxe!

Generic brand of naprosyn Purchase tofranil for bedwetting NB: Het feit dat ik er in salaris dus ook een vijfde op achteruit ga, is natuurlijk een keerzijde, haha…