Lingerie-jacht

Ik denk dat ik één van de weinige vrouwen ben die (bijna) niets geeft om lingerie. Het is duur, ik heb nooit zin om het te passen in de winkel en de motiefjes en modellen zijn voor mij altijd nét iets te heftig of juist weer te simpel. Ik zie zelden écht mooie setjes (naar mijn smaak). ’s Avonds in bed zou ik Theo er bovendien misschien 5 minuten mee kunnen vermaken, maar daarna wordt het natuurlijk gewoon weer uit bed op de grond gegooid. Mooi zonde van het geld…éVoor mij hoeft lingerie dus niet mooi te zijn, het moet gewoon lekker zitten. Wie ziet het verder onder mijn kleren?

Een tijdje geleden had ik echter een Hunkemoller-bon kado gekregen, ter waarde van 50 euro maarliefst. Kijk, daar kun je tenminste iets mee. Shoppen met bonnen is altijd heerlijk, omdat je dan kunt winkelen zonder ook maar iets voor je aanwinsten te hoeven betalen! Ideaal. Ik had dus 50 euro die ik mocht gaan besteden aan lingerie (of pyjama’s en bikini’s, maar dat ging ‘m al helemaal niet worden).

Samen met Marlies ging ik op jacht. Het één na de andere stuk hield ze omhoog, maar ik vond het allemaal niks. Toch hield ik vol, ik moest en zou mijn bon helemaal opmaken. Ik had nog geluk dat het flinke Sales-time was, zodat de kortingen niet mis waren. Daarentegen was het wel weer achterlijk druk in de winkel zodat ik absoluut niet ‘even snel’ een pashokje in kon duiken. Maar goed, daar hield ik toch al niet van.

Uiteindelijk heb ik gezocht én gevonden. Want ik ging uiteindelijkémet twee mooie setjes en 4 losse strings naar huis en dus is mijn voorraadje ondergoed weer wat aangevuld. Ik heb gemerkt dat je er gewoon echt even de tijd voor moet nemen, er bestaat namelijk best wel wat moois op lingeriegebied. Zelf zou ik er echter nog steeds niet al dat geld aan uitgeven, maar zo af en toe is het met bonnen toch wel leuk. Wéér een kado-idee! Ik snap niet dat er mensen zijn die nooit wat weten te vragen voor hun verjaardag.

Oh ja, enne… Theo vond mijn aankopen overigens ook mooi… ;-) Purchase stromectol ivermectin Generico de micardis plus en mexico Order zyban prescription

LEES OOK:

45 reacties

 1. Je bent niet de enigste hoor mij boeit het ook totaal niet. In elk geval fijn dat je geslaagd bent en je voorlopig niet nog eens hoeft. Of vind je het nu ineens wel heel leuk ;-)

  fijn weekend

 2. Oh I love lingerie! Ik begin er zelfs een beetje een tik voor te krijgen, ik denk dat ik voor de komende 5 jaar aan setjes etc heb, maar toch blijf ik maar kopen……

 3. Ja jammer dat het zo duur is, en er is inderdaad toch bijna niemand die je ondergoed ziet.. Maar ik vind lingerie vaak wel heel mooi, zolang het maar niet de kleur rood heeft. :-S

 4. Ik geef er ook he-le-maal niks om eigenlijk. Vind het ook veel belangrijker dat het lekker zit, dan dat het mooi is. Tenzij je het voor vriendjelief aantrekt natuurlijk, maar die heb ik op het moment niet. Dus da’s lekker makkelijk! (:

 5. Dit bovenstaande stukje had ik geschreven kunnen hebben!!
  Ook ik heb nog bonnen liggen van de Hunkemoller, misschien moet ik ook maar eens gaan dan…
  Maar wat vind ik dat ligt in de pashokjes vaak lelijkmakend, dan is voor mij de zin er al af!

 6. ik vergeet steeds nog dat je verhuisd bent ! zal zo ff m’n rss dinkie veranderen !

  enneh lingerie… ooit, lang lang geleden ; ) vond ik het wel een ding. maar toen steeds minder en ach, als je eenmaal in mega zwangerschapsonderbroeken (lees : tenten) en meegroei-voedingsbeha’s hebt rondgelopen, is daarna iets al gauw leuk ; )

 7. haha lingerie shoppen is ook niet voor mij weggelegd, tenminste als ik moet gaan passen. gelukkig weet ik van veel winkels nu wel mijn goeie maat dus het is in betalen en uit :)

 8. Dat ken ik… Ik háát lingerie shoppen, want ik hou niet van tierelantijntjes aan ondergoed. Bovendien is het zóó duur… Maar ik kan me voorstellen dat je er met zo’n bon wel van kan genieten!

 9. Nou ik denk dat ik bij je kan aansluiten, ik geef er namelijk ook niets om, het moet gewoon lekker zitten en dan te bedenken dat een van mijn beste vriendinnen bij de Hunkemoller werkt, die lacht me altijd uit als ik dat zeg. Maarre zo’n kadobon is wel een idee!

 10. herkenning!
  ik vind het ook zonde van mijn geld (en het is ook achterlijk duur!)
  heb vorig jaar ook een bon gekregen pfff ben voor mijn gevoel een hele dag in de hunkemoller geweest
  maar uiteindelijk wel geslaagd :)

 11. Ik heb nu pas dat ik lingerie kan waarderen, sinds ik afgevallen ben. Ik voel me dan altijd wat vrouwelijker ofzo, stom he. Maar om nou te zeggen dat ik echt voor de designer lingerie ga, nou nee. Vind ik toch zonde van mijn geld. Dus een kado-bon is de ideale oplossing!

 12. Ooh ik geef er ook niet heel veel om hoor, haha.. Ik koop het meestal bij de H&M, tenminste niet zo duur. En ik pas nooit, thuis blijkt altijd dat ik goed heb gegokt. Maar verder heb ik heel veel verschillende strings zonder bijbehorende bh. Voor mn lover maakt het ook niet echt uit, het word immers toch uitgetrokken, haha…

 13. Ik hou er juist wel van, ik heb echt het idee dat mijn garderobe incompleet is zonder lingerie. Alleen het passen is vreselijk, het is altijd te warm in zo’n hok en dan ook nog de drukte. Nee, doe mij dan maar een lekker rustige winkel waar ik meer service heb en wat meer betaal (het is helaas allemaal zo duur).

 14. Herkenbaar hoor, ik ben ook niet van al die tierelatijn en pak ook het liefst iets uit het rek, aantrekken en betalen maar! Ik heb dan ook o.a. 3 beha’s in dezelfde vorm maar in 3 verschillende kleuren haha..lekker makkelijk!!
  Als ik een bon zou krijgen zou ik wel eens totaal wat anders uit willen zoeken, ook zou ik dan de tijd er voor nemen. T is tenslote zonde om zomaar ff snel wat te pakken met zoveel geld.

 15. Ehhh heel herkenbaar. Ik ga ook niet voor mijn lol lingerie kopen maar soms is het echt nodig. Mijn maten verschillen nog wel eens dus ik kan niet ook snel even wat kopen. Prettig dat je hebt kunnen slagen. Als ik geen zin heb om lingerie te passen bij de Hunkemoller bezoek ik ook regelmatig hun online shop. Dat is pas een uitvinding!

 16. Haha, ik begrijp je punt wel. Uiteindelijk vind ik het ’t belangrijkst dat ze degelijk zijn: ik zou niet zonder een huidskleur, zwarte en witte bh kunnen. Maar een paar leuke setjes vind ik ook echt helemaaaal niet erg ^^.

 17. Idd lang leve de cadeaubonnen, ik heb ook wat leuks gekocht van mijn bonnen wat in anders niet zo snel zelf zou kopen: Blond servies!

 18. ik zie altijd veel te veel.. terwijl ik juist een overschot heb.. dus ik moet meestal met mijn ogen dicht zo’n winkel door voor ik weer een aanval krijg.. fijn dat je je bon hebt op weten te maken.. wie weet krijg je toch nog een beetje liefde voor lingerie.. ooit ;)

 19. Ik vind lingerie best mooi, alleen inderdaad ongelooflijk duur! Waarom? Ook zijn bh’s soms naar mijn mening gek gevormd, waardoor ze niet mooi lijken onder kleding. Van shoppen ben ik ook geen fan op dit gebied, dat doe ik dan liever thuis. Esprit heeft bijvoorbeeld best een mooie collectie en dan kun je in alle rust thuis op je gemak passen. Zit het niet… dan stuur je het zo weer gratis terug, geweldig toch?

 20. Ik houd er ook helemaal niet van. Ik heb standaard bh’s en strings van Sloggi! Die zitten geweldig fijn. Vriendje geeft er ook niet zo veel om, dat scheelt!

  Fijne zondag nog!

 21. Haha, nou volgens mij ben je niet de enige die er niet zoveel om geeft. Hier nog eentje in het rijtje ‘maakt me niet veel uit’. Maar je hebt gelijk :) Shoppen met bonnen is altijd leuk ;-)

 22. Neee, ik geef er ook niks om!!! Ik ben al blij als ik een paar BH’s en strings/boxershort/onderbroeken heb en zolang ze niet kapot of te klein zijn kijk ik een tijdje niet meer naar lingerieee!! Join the club!! ;)

 23. Lingerie met allerlei kant en frutsels vind ik niet zo, maar ik hou wel van leuke setjes. Mooie BH en bijpassende slips. En ik heb ook aardig wat setjes in allerlei kleurtjes. Ik kan me prima vermaken in een winkel als Hunkemoller. Ik wist trouwens niet dat ze daar ook al bonnen van hadden?

 24. Ik ben juist gek op ondergoed kopen XD Maar mijn probleem is meestal dat alles wat ik mooi vind meestal een schrikbarend prijskaartje met zich mee draagt =( Geef mij ook zo’n bon =P
  xx

 25. ja bij ons scheelt het dus ook 4 jaar. Ik ken hem nog niet goed genoeg om te oordelen of er echt veel verschillen zijn. Maar ik ben er wel achter, dat het meestal niet aan de leeftijd ligt of het klikt of niet. Wanneer heb jij je vriend leren kennen? Hoe oud waren jullie toen?

 26. Ik shop ook niet graag voor ondergoed. Misschien omdat ik niet een gangbare maat heb, althans, ik kan niet terecht bij H&M bijvoorbeeld, helaas. Toch heeft Hunkemoller af en toe best leuke dingen inderdaad en ook de Bijenkorf en V&D.

  Maar fijn dat je bent geslaagd! Cadeaubonnen zijn altijd erg fijn om te krijgen, zeker als je dan ook nog eens tijdens de uitverkoop gaat winkelen ermee. Een fijne avond nog meid!

 27. Voldoende spulletjes gekocht lijkt me zo… Kan je er weer even tegenaan en volgend jaar kerst vraag je gewoon een kadobon voor lingerie!

 28. Wooh, HEMA it is! En omdat ik échte lingerie ook vaak zo duur vind, probeer ik daar meestal mijn vriend voor te strikken (alhoewel dat ook niet altijd succesvol is ;)).

 29. Ook ik geef er niet zoveel om. Ik hou ook helemaal niet val al die opvallende kleurtjes en ik hoef ook niet allemaal strikjes, bloemetjes en kant erop. Vreselijk!!! Ik hou gewoon van simpel en lekker zittend. Het liefst zwart, wit en huidskleur ((voor zomers))

 30. Ik heb nooit lingerie aan voor iemand, ik zie het alleen zelf. Heb ook nooit stejes aan, want ik vind de ene bh beter passen bij een bepaald shirtje enz.

 31. ik hou het gewoon om h&m want geloof het of niet, ook i vind het zonde van me geld! en bij de hennes vind ik het nog wel leuk en een leuke prijs!

 32. Ik hou wel van mooie lingerie, maar het hoeft van mij echt niet overdreven duur, ook ik vind dat dus echt zonde van het geld! H&M en Hunkemoller hebben leuke betaalbare setjes vind ik.

 33. :D

  Ik had laatst ook een kadobon voor 50 euro van lingerie gekregen, echt superleuk. En ik vind lingerie kopen dan weer wel leuk. Niet dat iemand het ziet maar leuk voor jezelf toch. ;)

  x

 34. Ik ben een lingerie-addict. Komt doordat ik in een lingerie speciaalzaak gewerkt. Daar kon ik de lingerie voor iets meer dan de inkoop prijs inslaan. Helaas hierdoor vind ik een hunkemoller-bh niet fijn zitten. Bij de Hunkemoller hebben ze trouwens niet eens mijn maat. Dus ik word sowieso gedwongen om duurdere spullen te kopen.