Mijn afscheid: aandacht en kadootjes!

Vanavond is mijn afscheidsetentje. Ik ga met 12 collega’s lekker uiteten. Volgende week moet ik nog 3 dagen werken, maar vanavond is de meest geschikte avond omdat dan mijn allereerste collegaatje nog mee kan (volgende week is ze lekker op vakantie) en dat vind ik wel zo leuk. Eerst wordt er hier op de vestiging gezellig geborreld en daarna gaan we de stad in. Ik heb met veel collega’s samengewerkt en ons rayon is best groot. De 12 man grote groep is nog niet eens zó groot, als je je bedenkt dat er ook zo’n 12 niet konden… Ik vind het helemaal gezellig!

Nu ben ik heel nieuwsgierig aangelegd. En eigenlijk ook gek op aandacht en kadootjes. Dus kan ik het niet uitstaan dat mijn collega’s al de hele dag zenuwachtig en giechelend over de afdeling rennen, stiekem de kantoortjes in sneaken en er met verhitte hoofden weer uit tevoorschijn komen. Dat ik niet bij de printer mag komen, dat ik mijn vingers in mijn oren moet stoppen als er even snel overlegd moet worden en dat één collega een paar keer naar buiten ging en wanhopig terugkwam omdat wat ze zocht niet te koop was waar ze het had verwacht te kunnen kopen.

Ik denk dat ik een kadootje krijg. Whoei! En ik vind het ontzettend leuk dat ze er zoveel moeite voor doen. Dat alleen al. Ik ga mijn collega’s hier bij Randstad dan ook ontzettend missen. Het is echt een heel leuk team en ik heb ontzettend veel van ze geleerd en ook heel veel lol met ze gehad. Het zal dus wel even raar zijn, als ik per 4 februari niet meer op een afdeling met 10 kakelende dames en 1 net zo hard kwetterende man zal zitten.

Lieve collega’s, alvast ontzettend bedankt! En ik ben héél benieuwd naar de verrassing… :)

Update: Ik ben verwend! Ze hebben met z’n allen een kwartetspel in elkaar geknutseld (van elke collega heb ik dus vier verschillende kaarten met hun hoofd erop), ik kreeg heel veel lekkers, een bioscoopbon en het boek De Vliegeraar dat ik erg graag wilde. Plus daarbij een mooie speech, waarop van mij weer verwacht werd dat ik ook iets zou vertellen, waarop ik niet meer uit mijn woorden kwam en wel even een traantje heb gelaten. Thanx guys, het was onwijs gezellig!

LEES OOK:

33 reacties

 1. Ben benieuwd hoe het was! Moet wel eerlijk zeggen: ik haat het om tussen de vrouwen te zitten. Ik word daar serieus ongelukkig van. Ben echt een mannen-vrouw. Gewoon straight to the point, geen gekakel, geen geroddel…. pfff……..

 2. Ik nam afscheid van mijn eerste baan door wat minder plezante omstandigheden. Ik kreeg wel een geweldig afscheid aangeboden, in de kroeg met misschien wel 60 collega’s die kwamen en die het allemaal verschrikkelijk jammer vonden dat het gelopen was zoals het gelopen was. Ik wens je een prachtig afscheid en leuke cadeautjes!

 3. Wat leuk dat je reageerde op mijn log! Ja en dan ben ik natuurlijk ook wel zo nieuwsgierig dat ik hier ook even ga kijken…. Voor vanavond in ieder geval veel plezier en wie weet tot een volgende keer! Groetjes

 4. Er gaat niks boven een leuk cadeau en een hele gezellige avond met leuke mensen, dus heel veel plezier en geniet ervan!

 5. Ik hoop dat het leuk was voor je en dat ze aan je gedacht hebben met een afscheidscadeautje.
  En het belangrijkste is dat je het naar je zin gaat krijgen op je nieuwe werk.

 6. Hoi Marieke!

  he meid nu ben ik inmiddels ook net zo nieuwschierig als jou wat de verassing is whahahaha heel heel veel plezier met je afscheid!

 7. Oooh ik zou ook gek worden van nieuwsgierigheid! Wel ontzettend leuk dat ze zoveel moeite doen zeg voor je. Je gaat zo te horen straks heel wat missen, maar hopelijk krijg je dat dubbel en dwars terug bij je nieuwe baan:)

 8. Ze hebben er echt hun best op gedaan… Dat blijkt! En het toont ook meteen hoeveel jij voor hen waard bent. Wat een lieve collega’s heb jij toch.

 9. Fijn dat het gezellig was! Leuk idee, dat kwartetspel zeg. En wbt de Vliegeraar: ik heb hem net uit, zóóó mooi!

 10. Oh dat klinkt gezellig! Dat kwartettenspel is echt leuk dat ze dat hebben bedacht..beetje cliche maar dat is toch leuker dan een “gewoon gekocht” iets. Nou veel plezier en succes bij je volgende baan!

 11. Klinkt erg goed! Fijn zulke collegaatjes, jammer dat je ze straks niet meer dagelijks ziet… (Gelukkig heb je het kwartet ;) )

 12. Wauw wat gaaf dat je op zo’n manier afscheid hebt kunnen nemen. Echt helemaal gaaf. Ik ben wel een klein beetje jaloers op je nieuwe baantje hoor. Daar droom ik ook wel van! Ik ben ook met wat nieuwe ideetjes bezig ;) . Gelukkig heb je genoten, dat is ook heel belangrijk en hopelijk kun je contact houden.

 13. Leuk dat ze jou zo´n leuk afscheidsavondje hebben bezorgd. Wat wil je nog meer, gezellig de stad in met je leuke collega´s, leuke cadeautjes (dat kwartet spel is superorigineel zeg).
  Nou, volgende week ga je dus beginnen aan je nieuwe job.
  Nog een paar daagjes bij Randstad, zal toch best vreemd zijn die laatste dagen.
  groetjes Ghita