Mijn eerste interview: Dunya & Desie!

Als je hoofdredactrice bent van een online vrouwenmagazine, komt een keer dat moment dat je een interview moet gaan afnemen met een bekend iemand. Afgelopen donderdag was het voor mij zover: ik mocht de hoofdrolspeelsters en de regisseur van Dunya & Desie interviewen, oftewel Maryam Hassouni, Eva van de Wijdeven en Dana Nechushtan!

Aangezien ik bar weinig (zeg maar gerust: geen) ervaring heb in de Journalistiek, zijn mijn interview-skills nog niet zo goed ontwikkeld. Als je daarbij optelt dat ik best wel een beetje last heb van faalangst-neigingen, kun je je vast voorstellen dat het voor mij echt wel even heel spannend was. Zou het allemaal wel goed gaan?

Van tevoren had ik dus hele vragenlijsten gemaakt en deze netjes uitgetypt, ging ik veel te vroeg van kantoor weg (alhoewel dat geen straf was, want ik fietste in het zonnetje door Amsterdam) waardoor ik een half uur te vroeg aanwezig was en ik me alleen maar meer heb zitten opwinden. Ik hoopte maar dat ik niet compleet dicht zou klappen op het moment supreme How much is a prescription of synthroid .

Wat bleek: het viel enorm mee! Alledrie de dames waren ontzettend leuk! Heel open, spontaan en heel erg gezellig. Ze werkten goed met me mee en kletsten uit zichzelf honderduit. Vooral Eva (Desie) leek net een stuiterbal, wat een kletsmajoor! Met haar had ik nog wel uren kunnen doorgaan. Helaas had ik per persoon slechts 15 minuten de tijd, waardoor ik natuurlijk lang niet mijn hele lijst heb kunnen afwerken. Bovendien ben ik in alle opwinding vergeten foto’s te maken van de meiden. Gelukkig kreeg ik een cd-rom mee met mooi beeldmateriaal van de film, dus dat komt wel goed.

De vuurdoop is voorbij! Ik wil bij deze Maryam, Eva en Dana bedanken dat zij mijn eerste echte interview soepeltjes hebben laten verlopen. Ik vind het een eer dat ik met ze heb mogen kletsen!

De interviews zijn volgende week te lezen op Ze.nl! Purchase seroquel xr Order antivert otc

LEES OOK:

48 reacties

 1. Leuk zeg, je eerste interview! Ik vond die serie echt geweldig!! Zag dat er een film komt..
  Ben benieuwd ;)

 2. Hej, wat gaaf. Ik keek altijd naar die serie Dunya en Desie, ik wil de film ook gaan zien. Gelukkgi voor je dat het allemaal heel erg mee viel, krijg je weer wat meer zelfvertrouwen voor de volgende keer!

  x Linda

 3. Nou moet ik zeggen dat ik de serie nog nooit gezien heb, hoewel ik er wel regelmatig over gehoord heb. Gisteren zaten de meiden echter bij DWDD en dat was toch wel een erg leuk interview en de stukjes film die ze lieten zien waren grappig! Leuk zeg, dat je hen hebt mogen interviewen!

 4. Wat leuk zeg Mariek,
  fijn dat je zodoende je vuurdoop goed doorgekomen bent. Ik was altijd een ware addict van de serie en kijk dus ook al jaren uit naar de film ;) Jammer dat mijn mede-knolletje nu in Suriname zit, zou fijn geweest zijn hier ook samen om te bulderen, hihi. Fijn weekend!

 5. Wat gaaaf! Ik ben heel erg benieuwd naar het eindresultaat.
  Ik ben nu al zenuwachtig voor Mark Ronson, hoewel het nog niet eens zeker is! En interviewen blijft (voor mij) eng, ik hoop dat het na een tijdje wel over gaat..

 6. Wat leuk. Fijn ook dat deze meiden goed hebben meegewerkt. Ik las laatst ook al bij Daniëlle dat dit echt hele aardige meiden zijn. Ben benieuwd naar het resultaat :)

 7. Fijn dat het zo goed is gegaan… Dat geeft vast meer zekerheid en rust voor de volgende keer. Ben benieuwd naar het verslagje volgende week :)

 8. Dat is een leuke en spannende bijkomstigheid van je werk!:) Gelukkig is het goed gegaan. Ik heb de serie wel eens gezien, die vond ik best leuk. Weet niet of ik de film ga kijken. Het interview ga ik uiteraard wel lezen:)

 9. Leuk!!! Ik wil die film heel graag zien. Ik keek echt áltijd naar Dunya & Desie! Echt leuk dat je dat zo met je werk mag doen enzo… zou ik later ook willen!!

 10. Wauw spannend zeg maar wel heel leuk denk ik om te doen. Achteraf ishe je denk ik allemaal meegevallen en jou schrijfstijl een beetje kennende zal het helemaal goedkomen en ik zie de ze-mail wel in mijn mailbox verschijnen.

 11. Dat is gaaf :) Ik vind sowieso de nieuwe opzet van ze fantastisch! Als ik klaar ben met mn tentamens ga ik me er eens echt in verdiepen en wil ik ook veel meer gaan schrijven voor Ze.nl :)

 12. Oh goddd! ik ben ZOOOOOOOOOO JALOERS!
  ZOOOOO JALOERS echt waar ik ben verschrikkelijk mega super fan van die twee…

  GEWELDIG
  Ik ga lezen!
  Oh en kan niet wachten op de film!

  Kuss

 13. Wat geweldig om dat te mogen doen. Geweldig toch zo’n baan :) en de andere interviews gaan vast helemaal goedkomen wanneer je er weer eentje mag gaan afnemen!

 14. Heee wat gaaf zeg!! Ik wilde gisteren nog naar de film gaan…maar hij draaide daar toen niet…:( Ik wacht met spanning op het interview op Ze.nl

  xx

 15. Spannend zeg, zo’n eerste interview! Ik ben erg benieuwd naar de uitkomst er van! En ja mag hoe dan ook trots zijn dat je het hebt geflikt 8)
  xx

 16. Klinkt positief! Leuk trouwens ook om die interviews af te nemen..Heb je er zelf ook nog enige invloed op? Anders kan je misschien wel degene gaan interviewen die JIJ wilt =P (al is dat natuurlijk wel nóg spannender)

 17. Wat gaaf zeg dat het allemaal mee viel! Ben benieuwd naar het interview zelf. En naar de film trouwens ook ;)

 18. Dat lijkt me nou zo ontzettend leuk!!! Stiekem een droom van mij ook, meer op journalistiek gebied bezig zijn…. Zoeken jullie bij Ze.nl niet nog iemand die af en toe wat hand en span diensten kan verrichten?? Of een blog kan bijhouden daar ofzo?? Of af en toe een artikeltje schrijven?

 19. O, wat geweldig, zeg! :D Superleuk! Dat is pas een mooi eerste begin (beter dan ik, met mijn buurtkrantjes, haha). ‘k Ben reuze benieuwd naar het interview op Ze! Misschien is het ook wel iets voor een herpublicatie in E!M ? ‘k Ben altijd op zoek naar inspirerende en originele artikelen, dus… ;) dat geldt ook voor Peet ;)

  JE NIEUWE LEEJ IS LEUK!!!!!!!! Goed gedaan! :D

 20. Wowie! Wat een geluk dat je ze hebt mogen interviewen! Het lijkt me zo gaaf om voor een online magazine te schrijven ;) ik ben blij voor je dat het zo goed is gegaan!

 21. Wow wat leuk! Ik kan me wel voorstellen dat je dat spannend vond! Maar dan is het extra mooi meegenomen dat het helemaal goed ging toch? Dan heb je toch een zekerder gevoel voor de volgende keer :)

 22. WAUW! Wat super tof dat je ze mocht interviewen! Leuk zeg! Natuurlijk was je zenuwachtig, al is het je 56ste interview, dan heb je nog best wat kriebel, denk ik. Heel erg leuk om te horen dat het goed is gegaan. You go girl!

 23. Hoiii, wat leuk zeg je eerste interview!! Ik keek een paar jaar geleden zo nu en dan naar hun serie…was leuk.

  xxx Bar

 24. De eerste keer op je site en vermaak me hier prima haha. Super leuk dat je je eerste interview mocht houden. Erg spannend natuurlijk ook, dat kan ik me voorstellen. Helemaal als het nog BN-ers zijn ook. Maar gelukkig is het allemaal goed afgelopen en kan je trots op jezelf zijn :)

 25. Ooh wat leuk zeg! :D Gelukkig ging het goed, maar volgende keer niet zo stressen he! ;)

  mijn broer studeert ook (?) journalistiek en die moet ook wel ‘ns politieke mensen interviewen.

 26. Super gaaf zeg! Dat je gewoon bekende mensen mag interviewen :D Gelukkig viel het ook allemaal mee! Dus… op naar de volgende BN’ers :D

 27. Dat is echt heel erg gaaf! Ik ben dol op Dunya & Desie, keek het altijd en ik wil ook heel graag de film gaan bekijken! Ben benieuwd naar hoe het interview eruit komt te zien!!