Under Construction

Niet mijn weblog, maar mijn huisje is Under Construction. Met veel hulp van mijn lieve papa en wat vrienden, ben ik druk bezig mijn huisje te pimpen. Veel spullen zijn weg, want ik wil het helemaal in de make-over doen. Dat betekent dat ik nu kampeer in mijn eigen huis!

We zijn al heel ver: mijn spullen in dozen en tassen, de vloer is eruit, de nieuwe vloer ligt er voor de helft in, muren zijn geverfd, plinten en kozijnen zijn gedaan, ik heb behangen (met hulp!) en de meubeltjes zijn al uitgezocht (nog niet gekocht). Ik slaap op een matrasje heel zielig tussen de zooi en (klus)spullen, dus dat voelt soms wel een beetje eenzaam aan…

Maar goed, dat wordt allemaal beter! Vooral mijn pa is lief; hij steekt bijna al zijn vrije tijd in mijn huisje. Want hij wil gewoon (en ik zelf ook) dat ik zo snel mogelijk op orde ben, dat het mijn eigen huisje is en dat ik het echt helemaal kan verwerken en verder kan. Mijn pa kan zo goed klussen: hij is overzichtelijk, geordend en een harde werker. Precies wat ik nodig heb. Mijn mama steunt ons liefdevol met eten en ideeén en ze staat papa dus graag af aan mij.

Ik heb dus even geen rustig plekje in huis waar ik lekker kan internetten en mijn weblogleven helemaal up-to-date kan houden. Zolang mijn huisje under construction Amantadine for sale Buy celebrex cheap is, krijgt mijn weblog (en de lezers) even weinig aandacht. Mijn vrienden trouwens ook, ik zie ze echt te weinig. Elk vrij momentje wordt in mijn huisje gestoken.

Over een tijdje is het klaar en dan zijn ze allemaal welkom. En dan ben ik weer veel hier en bij jullie. Dan haal ik alles driedubbel en dwars weer in! :) Tot dan!

LEES OOK:

58 reacties

  1. Je huisje (en dus je leven) op orde brengen is nu even belangrijker lijkt me!
    Ik zie je gauw genoeg weer verschijnen in twitter en weblog land..

    Ohja, ik ben weer terug op web streepje log, dat wordpress beviel me voor geen meter!

    Fijne week!
    Liefs, Joyce

  2. Oh, dit is heel goed om te horen! Wat fijn dat er zulke lieve mensen om je heen zijn die je willen helpen met je ‘nieuwe’ huisje. Ik ben heel benieuwd hoe het er allemaal uit gaat zien! Heel veel succes (en plezier) ermee nog, en ik hoor wel weer wat van je!

  3. Heel veel succes met het opknappen van je huisje! En inderdaad, je leven weer helemaal op de rails krijgen is belangrijker dan je web-log, lijkt me. Neem je tijd! :-) xxx

  4. Heerlijk zo’n vader. De rollen hier zijn net zo hoor, mijn man klust ook bij de kinderen en ik zorg dat het eten klaar staat, haha. Tis maar goed dat het niet andersom is anders zou het een zooitje worden.

    Heel veel succes met klussen, Elise

  5. Heel veel succes meis. Het is vele malen belangerijker om alles weer op de rit te hebben, je huisje, je leven.
    Het moet een heerlijk gevoel zijn om zoveel hulp te krijgen van zoveel lieve mensen. Koesteren hoor want dat soort mensen zijn met een kaarsje te te vinden.
    Liefs, succes met klussen, groetjes Jeanine

  6. Ik begrijp het helemaal! Ik had ook helemaal geen zin/tijd om te loggen tijdens de verhuizing en het klussen :)
    Succes!

  7. Een verontschuldiging is in ieder geval niet nodig want ik denk dat iedereen wel begrijpt dat je je energie nu in iets anders steekt dan het weblogleven. Ben blij voor je dat je zo’n lieve vader hebt die je met van alles helpt. Hopelijk is je huisje snel gepimpt zodat je niet steeds herinnerd word aan andere tijden. Succes en sterkte!

    xx Roos

  8. Good for you!! Logisch dat je eerst lekker je huisje je huisje wil maken, met je eigen kleuren en spullen. Daar moet je idd lekker de tijd voor nemen, want het is en blijft jou plekkie en dat moet goed voelen. Wel lief dat je ouders zo helpen, zo te lezen ouders uit duizenden! Ben wel benieuwd zo naar je gepimpte huisje hoor!

  9. o wat lekker en dan met zo’n lieve paps erbij, helemaal goed en helemaal wat je nu ff nodig hebt! ben zeeeeer benieuwd strakjes naar het resultaat!

  10. Super zo´n nieuwe start meis!
    En super al die hulp!
    En natuurlijk kom je dan ff niet aan je logje toe, dingen als loggen zijn op dit soort momenten toch veel te onbelangrijk!

    ;) als je ons later maar wel mee laat genieten met wat foto’s van je nieuwe crib!

    x

  11. Hai, ken jij ene Veerle ?
    Schijnt ook bij ZE te werken of werkte ze daar. Is het nichtje van onze secrestaresse…. Grappig.

    Fijne dag, Elise

  12. Wat lief van je vader. Volgens mij hebben wij hetzelfde ‘soort’ vader. Heel handig met klussen idd mijn papa is dat ook :) veel succes om alles naar je zin te maken en sterkte met de verwerking…

  13. (ik lees al een tijdje mee)
    ik vind het supergeweldigfantastisch dat je het zo aanpakt. Alles opfrist en vernieuwt en met een schone lei wil beginnen in je huisje. Hopelijk komt het allemaal dik voor mekaar en je boft maar met zo’n papa!

  14. Zeg, als dat huis van jou klaar is he, kun je dat team dan deze kant op sturen!? Ik kan ook wel zo’n make-over gebruiken :P

  15. Succes met die hele operatie! Ben zelf niet zo lang geleden verhuisd, en ben net blij dat alle grote klussen achter de rug zijn. Nu rest nog de finetuning: het ophangen van foto’s, het verder aankleden, en dat soort (minder urgent) werk…

  16. Ik kampeer al lange tijd in mijn huis. Oud huis gekocht en telkens weer bezig op een nieuwe verdieping. Ik heb wel overal al geslapen dus makkelijk uitkiezen waar de eindbestemming is. En spullen weggooien? Het is een vast ritueel geworden :-)

  17. Hey meid, wat fijn dat het pimpen van je huisje al zo snel zó ver is! Ik vind het een hele goede zet van je, en ik hoop dat je je snel thuis zal voelen in je opgeknapte huisje en dan echt een nieuwe start kan maken!
    xx

  18. Fijn dat je zulke goede hulp krijgt Marieke. Veel succes met het pimpen en we zien je vanzelf wel weer verschijnen ^^

    Fijn weekend!
    xx Gonny

  19. Heel veel klus-succes Marieke! Ik hoop dat het je gedachten een beetje kan verzetten en je er weer fris tegenaan kan… We zien je wel weer verschijnen!

  20. Hoi!
    Wat een leuke blog heb jij!
    Ik ben via ons Linde (mijn zusje) bij je blog uitgekomen. Net als haar ben ik ook fanatiek blogger dus nieuwe blogs zijn altijd leuk om te bekijken/lezen :).
    En jij hebt veel comments zeg, dat maakt het bloggen voor jou natuurlijk alleen maar extra leuk!
    Groetjes Evi

  21. Wat lief van je ouders en vrienden dat ze je willen helpen. Ben heel benieuwd naar het eindresultaat. Succes nog met de laatste klusjes en we zien je vanzelf wel weer verschijnen. Fijn weekend!

  22. De tijd nemen voor alles is het aller aller allerbelangrijkste! En als je mijn hulp nog nodig hebt (al is het maar in de vorm van een enorme stationwagen die wat spulletjes moet vervoeren) geef een gil!

    Heeeeeel veel succes en don’t forget the pics ;-)

  23. Erg benieuwd naar je huisje! Alles bijna af?
    Geniet ervan, dubbel zoveel, omdat jij het zelf gedaan hebt, petje af!
    Alvast plezier in Vegas!
    X

  24. Oooh ik vind het allemaal zó spannend klinken! Ik hou van van make-overs! Ik ben echt benieuwd naar het eindresultaat (of krijgen wij niks te zien?) Succes nog met alles! :)

  25. Wat fijn dat je woning een opknapbeurt krijgt… Hopelijk voelt het dan snel weer aan als thuis. Succes met klussen!

  26. Op je tandvlees dus, know tha feeling !
    Komt goed en voor j het weet zit je heerlijk in je nieuwe ik. Letterlij ken figuurlij k !

    Dikke knuffel…

  27. Wat een mooie blog heb je! Heb het een beetje doorgelezen en wens je veel succes met het verbouwen van je huisje. Zo dat het straks weer helemaal van jou wordt :) Ben benieuwd naar het resultaat.

  28. Hai Miek,

    Ik ben reuze-benieuwd hoe je huisje gemetamorfoosd is. Eerst maar eens FLINK genieten in Vegas. Ik geef het bloggen ook weer een kansje, eens zien of en hoelang ik het volhoud ;)

    Liefs!